Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Teşekkür ederim canım.
Bacak videolarını indirdim. iç bacak için özellikle tavsiye edebileceğin bir video var mı acaba diye düşündüm.
Evet benim de yaptigim iki barre videosu var hep bahsrdiyorum cok etkili onlar

ramazanın bitmesine az kaldı bölgesellere hep devam ediyorum barrenin yanısıra şu sıralar casey ho'nun plates videolarınıda yapmaya başladım artık sıkılaşma zamanı geldi :KK24:

Mutlu bayramlar arkadaşlar uzun zamandır topigi takip ediyorum buraya yazmak için üye oldum Leslie 3 mil yapıyorum yaklaşık 15 gündür iftardan sonra callen da eklesem nasıl olur

Mutlu bayramlar arkadaşlar uzun zamandır topigi takip ediyorum buraya yazmak için üye oldum Leslie 3 mil yapıyorum yaklaşık 15 gündür iftardan sonra callen da eklesem nasıl olur
Iyi olur sikilasmaya katkisi olur.

Teşekkür ederim derya hanım diğer konularınızın da çook yardımı oldu bunun için ayrıca teşekkür ederim elma tipli biriyim yürüyüşü de hiç sevmem ama Leslie gerçekten eğlenceli karın bölgesi için mekik çekemiyorum ama umarım leslie yarar

Teşekkür ederim derya hanım diğer konularınızın da çook yardımı oldu bunun için ayrıca teşekkür ederim elma tipli biriyim yürüyüşü de hiç sevmem ama Leslie gerçekten eğlenceli karın bölgesi için mekik çekemiyorum ama umarım leslie yarar
Mekik cok da gerekli degil canim. Yag yakmak daha önemli.

Derya abla Leslie 3 mil videosu var sadece leslieyi de değiştirerek yapın yazmışsın sanırım youtube da yok diğer videolar nerden bulabiliim

bir de akşam rutinim hep aynı benim leslie 3 mil tifaniy 10 dk birazda kol ekliyorum yanlış mı yapıyorum her akşam aynı

Merhabalar.Bende yeni leslieye başlayanlardanım.İlk gün 3 mil yaptım .Ertesi gün dayak yemiş gibi uyandım.Dün akşam 1 mil yaptım.Arkasından 15dk.Trambolinde zıpladım.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Eylüle kadar 7 kilo vermek istiyorum.Neler yapabilirim.Şimdiden teşekkürler.

selam hanımlar geçen hafta perşembeden beri spor yapamadım..ama sabah 9 da kalkıp akşam 12 ye kadar toplasanız ancak 1 saat oturmuşumdur.misafirlerim vardı buda bir spor oldu aslında :)tekrar bugün leslieye başlayıp 1 er gün arayla bacak videoları yapmak istiyorum..callenetics te yapmak istiyorum sıkılaşmak için ama sıkılırım diye başlamakta istemiyorum inşallah barre bacak videoları ile sıkılaşırım :KK66:

Kızlar benim sol ayağımın altı ağrıyor. 24 saati geçti. Üzerine bastığım zaman Ağrı yapıyor. Normalde ağrımıyor. Tam topuğun önündeki Çukur ağrıyor. Başına böyle birşey gelen var mı? Şimdi köydeyim. Doktora gidemiyorum. Spor da yapamıyorum. Spor yaparken özellikle leslieden dolayı olabilir mi?
1-2 gün daha geçmezse iznimi Yarıda kesip yaşadığım yere gideceğim doktor için.

Geçmiş olsun..Emin değilim fakat aklıma ilk gelen topuk dikeni oldu. Bir yakınımın başına gelmişti..O da yere basınca ağrıdığını söylüyordu doktor özel terlik mi? ne vermişti iyileşsin diye..

X