Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Misafirleri var canım.. derya1970 derya1970 instagramdan ya da blog unu takip edebilirsin.. Ablam yardımcı olurda, kendi motivasyonunu kendin sağlaman lazım. Spor aşkından bir tutam kapman lazım.. İnstagramın varsa orada diyetle spoırla fitness ile olan başlıkları arattır, insanlardaki azmi değişimi gör. Sonrada motivasyona gelll :):)

Evet takibe aldım, sağolsun derya hanım yardımcı oluyor. gözümde çok büyüttüğüm spor ve yürüyüş derya hanımın ve leslie nin sayesinde zevke dönüştü. bu güne kadar yürüyüş dahil hiçbir spor tecrübem olmadı (1,5 aylık spor salonu maceram dışında) ama yaklaşık 1.5 aydan beri leslie nin çeşitli videolarını deniyorum bu arada calle denedim ama pek başarılı olamadım, 1-2 hafta sonra tekrar deniyeceğim, Artık sporu hayatımdan çıkarmak istemiyorum 1 gün yapmasam huzursuz hissediyorum, umarım hep böyle devam eder.

yahu terlemen onu da geçtim kondisyonunu 30 dktan 45 dk ya çıkarman yetmiyor mu işe yaradığının göstermek için? Kişisel olarak algılama, bu forumdaki insanların bu düşünceleri çok yanlış ve insanı çileden çıkartıyor. Kalbin eskisinden daha güclü atıyor, dolaşımın daha hızlı, metabolizman ateşlendi, kanındaki yağ oranın azalıyor varsa kolestrolun azalıyor ve daha niceleri. sence hiç spor işe yaramaz mı? :) Basit mantık var ya kiloları 1 gecede almadım ki 1 gecede vereyim. Öyle düşün.. İşe yarayacak sadece sabır ve istikrar lazım.. Kolay gelsin tatlım.

Tabi ki evde oturmaktansa 45 dk. videolarla sürekli hareket halinde bulunmak işe yarar.Orası zaten kesin.Ona bir lafım yok.Zaten diyetteyim hiç spor yapmasam bile zor da olsa yavaş yavaş kilo verilir zaten.Benim sorum bölgesel zayıflamaya vs. de yarayıp yaramadığını öğrenmekti.Ya da Leslie'nin bir çok videosu var ben ilk bulduğumla başladım o yüzden yaptığım videonun adını da yazdım ama doğru videodan mı başladım acaba ya da başka önereceğiniz bir video var mı daha etkili olan vb. için sormuştum.1 hafta önce Leslie videolarını hiç bilmiyordum bile.Yeni keşfettiğim bir şey.Burada da başlığını görünce daha önceden deneyen, deneyip faydasını görmüş insanlardan fikir almaktı amacım.
Sağolun teşekkürler bu arada :)

Tabi ki evde oturmaktansa 45 dk. videolarla sürekli hareket halinde bulunmak işe yarar.Orası zaten kesin.Ona bir lafım yok.Zaten diyetteyim hiç spor yapmasam bile zor da olsa yavaş yavaş kilo verilir zaten.Benim sorum bölgesel zayıflamaya vs. de yarayıp yaramadığını öğrenmekti.Ya da Leslie'nin bir çok videosu var ben ilk bulduğumla başladım o yüzden yaptığım videonun adını da yazdım ama doğru videodan mı başladım acaba ya da başka önereceğiniz bir video var mı daha etkili olan vb. için sormuştum.1 hafta önce Leslie videolarını hiç bilmiyordum bile.Yeni keşfettiğim bir şey.Burada da başlığını görünce daha önceden deneyen, deneyip faydasını görmüş insanlardan fikir almaktı amacım.
Sağolun teşekkürler bu arada :)
Canim leslie genel olarak vücuttaki yagi yakmaya yarar ancak bunu yaparken tüm vücut da calisir. Bacaklar karin kollar hatta gogüsler bile. Ama uzum zaman yapip kilolari verince biraz daha fazlasi gerekecek.

Arkadaslar blogumu cok keyifle hazirlasam da sizleri birakmadim sagolsun semipermeable arkadasimiz cok guzel sorulari yanitlamis. Ben de sporun kotusu olmaz fikrindeyim. Tabii insan cok ilgilenince detayli düsünüyor ama hareket harekettir. Ay sonuna kadar ailelerimizi agirliyoruz cok vaktim kalmiyor yazacak. Sporu da büyük ölcüde erteledim. Ancak havuza gidersek yüzüyorum ama tabii ev dolu hic oturmuyorum desem yalan olmaz.

Canim leslie genel olarak vücuttaki yagi yakmaya yarar ancak bunu yaparken tüm vücut da calisir. Bacaklar karin kollar hatta gogüsler bile. Ama uzum zaman yapip kilolari verince biraz daha fazlasi gerekecek.

Cevabın için teşekkürler canım.Henüz 1 hafta oldu.3 mili bir sindireyim ya Leslie'nin başka bir videosuna geçerim ya da ekstra bir şeyler yaparım artık.Fazladan mil yapmak olur ya da başka şeyler :)

cumanın raporu
leslie big burn
mary helen bowers lean leg butt serıes
göğüs

dünün raporu
miley cyrus leg
barre abs (popsugar)
madonna's arm (popsugar
leslie easy burn

bugün
göğüs

Dünün raporu:
Beginner ab time - pop pilates
Bubble butt
3,5 km yürüyüş

Bugünün raporu:
12 roll Ups
Pick Me Up Quickie Workout-pop pilates
Body Slimming Workout-pop pilates
6 Min to sexy thighs-pop pilates

Merhabalar beni de aranıza alın lütfen :)
Yaklaşık 1 yıldır Leslie ile yürüyorum ancak bu ramazan ayında bırakmıştım takatim kalmıyordu. Pazartesi tekrardan başladım. Daha önce yaparken ekmek ve şekeri kesmemiştim sonuç alıyordum özellikle kalça bölgesinden ama bu sonuçlar beni tatmin etmiyordu şimdi ise durum farklı 2,5 aydır şeker 2 haftadır da ekmek yemiyorum. Böyle olunca kilolar ödemler hızla gidiyor. :) şimdi Leslie ile daha hızlı vereceğimi düşünüyorum.

Merhabalar beni de aranıza alın lütfen :)
Yaklaşık 1 yıldır Leslie ile yürüyorum ancak bu ramazan ayında bırakmıştım takatim kalmıyordu. Pazartesi tekrardan başladım. Daha önce yaparken ekmek ve şekeri kesmemiştim sonuç alıyordum özellikle kalça bölgesinden ama bu sonuçlar beni tatmin etmiyordu şimdi ise durum farklı 2,5 aydır şeker 2 haftadır da ekmek yemiyorum. Böyle olunca kilolar ödemler hızla gidiyor. :) şimdi Leslie ile daha hızlı vereceğimi düşünüyorum.
tabiki alırız aramıza hoşgeldin leslie ile güzel kilo verirsin azimle devam ettiğin sürece tabi istikrar çok önemli
raporumuda vereyim
mary helen bowers brıdge series ve tae bo cardio ınferno
göğüs çalıştım

merhaba ben de dün leslie 3 mile başladım yanında da 1 aylık squat programını uygulamayı düşünüyorum mile cyrus len ve victoria secrets modellerinin 10 dakikalık workout out u da dikkatimi çekmedi değil güne bölerek hepsini uygulamayı düşünüyorum boyum 169 ya da 170 kilom 64.4 bazen de 64.6 çıkıyor aynı şartlarda tartılmama rağmen pek emin değilim ama ben de sizlerle konuşup motive olmak istiyorum

hoşgeldin aramıza evet forumda sürekli yazışmak motive edici oluyor.
Dünün raporunu vereyim
barre abs (popsugar)
get madonna's arms(popsugar)
göğüs
mıley cyrus leg (xhit)
bugün
leslie sansone walk blasters
fire hyrdans

selam 3 gündür spor yapamadım rahatsızdım biraz..
Bugünün raporu: leslie interval walk 15 dk
push plank challenge -pop pilates
Killer legs - pop pilates

X