geçmiş olsun canımselam 3 gündür spor yapamadım rahatsızdım biraz..
Bugünün raporu: leslie interval walk 15 dk
push plank challenge -pop pilates
Killer legs - pop pilates
Evde dandik bi laptopum vardı. Yaz başında deryanın topiklerinden oraya bazı bacak videoları indirmiştim. Şimdi açılmıyor loptop. Kaldı videolar orada.tone ıt up kanalından BIKINI SERIES ☀ Inner & Outer Thighs Routine
fitness blenderdan -leg slimming plates butt
birde mary helen bowers var befit kanalından outer thighs
yalnız sadece içe yönelik yapmıyorum ikisini beraber olan videoları yapmaya yeni başladım canım yanında da leslie 4 fast mile (bu video benim hep kurtarıcım oldu kilo duraksamalarında bacağıda çok çalıştırıyor yalnız hitt kardiyo koşmalı )
miley cyrus videosundan verim alıyor musunuzhoşgeldin aramıza evet forumda sürekli yazışmak motive edici oluyor.
Dünün raporunu vereyim
barre abs (popsugar)
get madonna's arms(popsugar)
göğüs
mıley cyrus leg (xhit)
bugün
leslie sansone walk blasters
fire hyrdans
leslienin topiğinde yardımcı olabilirler oraya yazmanı tavsiye ederim görsel paylaşım başlığı orası ama buradada yaptığımız sporları yazıyoruz sürekli motivasyon için ama şunu da belirteyim zorlamak değilde düzenli yapılan spor önemlidir süreklilik açısından bıkkınlık yapmazMerhaba kızlar aranızda yeniyim insülin direncim olmasi ve troidimin az çalışması nedeniyle metobolizmam çok yavaş ilaç tedavisi görüyorum ama yeterli değil kilo vermeme geçen yaz 14 kilo verdim ama kışın 10 kiloyu geri aldım çocuk istiyorum ve kilo vermem lazım leslie ile 3 gün önce tanıştım ve 3 milini her gün yaptım zaten spor yaptığım için bana normal geldi kendimi zorlamam lazım diğer videolarını bulamadım 5 mili falan nerden bulabilirim?
Tabiki doğru söylüyorsun ben zorlamayı metobolizmam ın direncini yıkmak için bahsettim doktor çok yavaşladığından bahsetti geçen yaz da kilo vermem çok zor oldu insülin direnci yüzünden teşekkür ederim cevabın için ben diğer topiğe yazayım bir deleslienin topiğinde yardımcı olabilirler oraya yazmanı tavsiye ederim görsel paylaşım başlığı orası ama buradada yaptığımız sporları yazıyoruz sürekli motivasyon için ama şunu da belirteyim zorlamak değilde düzenli yapılan spor önemlidir süreklilik açısından bıkkınlık yapmaz