Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

selam 3 gündür spor yapamadım rahatsızdım biraz..
Bugünün raporu: leslie interval walk 15 dk
push plank challenge -pop pilates
Killer legs - pop pilates
geçmiş olsun canım
leg slimming plates (fitneesblender)
leslie 4 fast mile walk slim

Merhaba kızlar
Uzun bi aradan sonra bugün slim in 6 rump it up yaptım. Bacaklarımın durumu içler acısı. Canımı sıkıyor bu durum.

mary helen -outher thigh
leslie 4 fast mile
bikini series-inner & outer thigt
papatyacım aynen benimde canımı sıkıyor kararlıyım bu sefer özellikle iç ve dış bacak çalışıyorum şuana kadar hep kalça çalıştım ama yandaki çıkıntılar gitmedi

Son düzenleme:
tone ıt up kanalından BIKINI SERIES ☀ Inner & Outer Thighs Routine
fitness blenderdan -leg slimming plates butt
birde mary helen bowers var befit kanalından outer thighs

yalnız sadece içe yönelik yapmıyorum ikisini beraber olan videoları yapmaya yeni başladım canım yanında da leslie 4 fast mile (bu video benim hep kurtarıcım oldu kilo duraksamalarında bacağıda çok çalıştırıyor yalnız hitt kardiyo koşmalı )

Evde dandik bi laptopum vardı. Yaz başında deryanın topiklerinden oraya bazı bacak videoları indirmiştim. Şimdi açılmıyor loptop. Kaldı videolar orada.
Yazdıklarına bi bakayım. Leslinin o videosu var. Bugün onu yapayım bari.
Çok teşekkür ederim.

Inner Thigh Gap Clarity Workout at Home For Women 10 Minute Fitness Training Routine
en güzel video bu bence deryada faydasını gördüğünü söyledi iç bacak sıkılaştırmak için bunuda indirip deneyebilirsin

4 fast mile ve leg slimming yapıldı şimdi dışarı çıkıyorum işlerim var birazda dışarıda yürümüş olurum

miley cyrus videosundan verim alıyor musunuz

daha önce almıştım ama sanki şimdi yaptıklarımda bacaklarımı şişirdi gibi ama çok güzel bir çalışma deneyip kendiniz görebilirsiniz

3 gündür spor yapıyorum diye bugün mola verdim.
Yarın sabahtan yaparım inşallah

Merhaba kızlar aranızda yeniyim insülin direncim olmasi ve troidimin az çalışması nedeniyle metobolizmam çok yavaş ilaç tedavisi görüyorum ama yeterli değil kilo vermeme geçen yaz 14 kilo verdim ama kışın 10 kiloyu geri aldım çocuk istiyorum ve kilo vermem lazım leslie ile 3 gün önce tanıştım ve 3 milini her gün yaptım zaten spor yaptığım için bana normal geldi kendimi zorlamam lazım diğer videolarını bulamadım 5 mili falan nerden bulabilirim?

merhaba,
uzun bi aradan sonra tekrar başladım.dün 1mil leslie
bugünde 3mil redio remix

leslienin topiğinde yardımcı olabilirler oraya yazmanı tavsiye ederim görsel paylaşım başlığı orası ama buradada yaptığımız sporları yazıyoruz sürekli motivasyon için ama şunu da belirteyim zorlamak değilde düzenli yapılan spor önemlidir süreklilik açısından bıkkınlık yapmaz

topiğimiz biraz canlasın arkadaşlar herkes yaptığı sporu yazsın motivasyonlar tavan yapsın
dünün raporu
leslie belly blasting yapıldı
göğüs çalışıldı

Tabiki doğru söylüyorsun ben zorlamayı metobolizmam ın direncini yıkmak için bahsettim doktor çok yavaşladığından bahsetti geçen yaz da kilo vermem çok zor oldu insülin direnci yüzünden teşekkür ederim cevabın için ben diğer topiğe yazayım bir de

bugün sadece bölgesel çalışıldı mary helen bowers outer and inner leg,bridge serıes,ve butt serıes
pazara gidiş dönüşte kardiyo oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…