Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Selam bayanlar insallah pazartesi yeni bir baslangi yapicam bakalim bu sefer sikilasacakmiyim :) size bir sorum olucak ben hic terlemeyen bir insanim spor yaparken sauna esorfmanla yapiyorum o zamanda su gibi terliyorum sonra bunaltiyor insani.diyecegi su...leslie ve bacak egzersizleri yaparken terlemek cokmu onemli terlemedigim zaman bir ise yaramamismi oluyor.cevaplarsaniz sevinirim simdiden tsk ederim

Hayir cnm sauna esofmaniyla filan yapma kaybettigin sadece su. Onu da hemen geri alirsin zaten. Ben de her zaman terlemem ise yarar merak etme.

tamam derya abla teşekkür ederim. ben şimdi leslie ile ısınıp barre workout yapmaya gidiyorum.gitsin şu basenler

leslie 3mil yaptım arkasından barre workout sayfasındaki bacak ve popo sıkılaştırma videolarının 2 tanesini yaptım bacaklarım acıdı bakalım inş. işe yarar..1 hafta bunları yapıcam

merhaba kızlar yazamasamda aksatmadan bölgesel çalışmaya devam ediyorum alt bölge ,3 gün karın ve göğüs çalışıyorum.
Bu arada ne kadar çok kişinin basen ve popo sorunu var değil mi ?popo ve basen çok inatçı bir bölge ısrarla devam ediyorum barre yapıyorum genelde

Rosecim düzeldikten sonra da vazgecmemek gerekiyor. Artik bunu rutin hale getirmeliyiz. Maalesef eskiye donus kolayca olabiliyor.

Merhaba leslie de 3. Günüm 45 dakkalık olandan yaptım 20 dakka zumba 250 sopa hareketi 15 dakka dans 5 dakka hulahop 10 dakka esneme hareketi yaptım. Aklıma geldikçede temizlik yaparken 10-15 tane squat

Merhaba leslie de 3. Günüm 45 dakkalık olandan yaptım 20 dakka zumba 250 sopa hareketi 15 dakka dans 5 dakka hulahop 10 dakka esneme hareketi yaptım. Aklıma geldikçede temizlik yaparken 10-15 tane squat
Biraz fazla degil mi canim. Ozellikle leslie zumba dans hepsi kardio.

Selam bugun 2 mil leslie yaptim vaktim yoktu.arkasindan basen popo hareketleri yaptim hareketleri 2ser kere yaptim sonra disarda 2 saat yurudum.disarda popo altindan ayak parmaklarima kadar sanci girdi cekilme yapti cok kormtum simdi popom morluk agrisi gibi agriyor ins ise yarar

Leslie big burn 10 dk kalça 10 dk bacak videosu yapıldı.

Canım meraba bu kalça bacak videosu bacakları inceltiyormu hiç faydasını gördünmü
Ben çok katışık yapıyorum. Zaman'ıma canımın istemesine bağlı olarak leslie slim in 6 deryanın açtığı topiklerdeki bacak kalça karın hepsini karıştırıyorum. Yaşım 37. Vücudumun hiç bu kadar Fit olduğunu hatırlamıyorum. Mutlaka faydası var.ama hangi video daha etkilidir bilemem. Dediğim gibi karmakarışık yapıyorum ben.

Anladım zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim ya bide selülit sorunum var benim çözüm arıyorum ;(

Anladım zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim ya bide selülit sorunum var benim çözüm arıyorum ;(
Selülite henüz ben de çözüm bulamadım malesef.
Canımı sıkıyor o görüntü ama şimdilik ancak spor yapabiliyorum azalsın diye.

günaydın herkese :) ben uzun zamandır buraya yazmadım . leslieye devam etmeye çalıştım. ancak son zmanalrda düzenli leslie(yaklaşık 1 saat ) yaptım ,bol bol bol suyumu içtim. ne zamandır düzenli yaptım bilmiyorum bu sefer plan program yapmadım ama yaklaşık 1.5 ay olmuştur . net 5 kilomu verdim. ideal kiloma ulaşınca yani 5-6 kilo daha vereyim bu sefer sıkılaşma hareketlerine geçeceğim inşallah,onu da yazarım. leslieye tamamen alışmam ve hayatıma oturtmam gerek. uğraşım bu yönde. bir de ramazana rağmen kilo almadım yavaş yavaş vermeye devam ediyorum sanırım onu da belirteyim bu da beni çok mutlu ediyor. gece kalkıp sahur öncesi yürüyorum gündüz oruçken malesef hareketli olamıyorum. herkes uyuyor ben yürüyorum gece gece :) ay geçsin biraz hızlı veririm . sıra kalan 5 kilomda.vereyim de kurtulayım. leslieye devam :)deryacım ayrıca sana kocaman teşekkür ederim :)

bu arada birşey sorayım. şimdi ramazan bende orucum ama kusuruma bakmayın. kahveye çok düşkünüm,kahvesiz günüm yok diyebilirim . ama bazı yerlerde kahve selülit yapabilir diye okudum ,öyleyse üzülürüm . bu konu hakkında bilginiz var mı?

Ben de cok okudum onlari. Günde 5-6 kahve iciyor sporumu yapip umursamiyorum. Selulitim de genc kizligimdan bilr az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…