- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Tabii ki spor yapan herkese kapimiz acik.Selam bende size katılabilirmiyim kızlar diyet yapıyorum sporla desteklemek istiyorum bugun leslie 3 mil yaptım 200 sopa hareketi 40 yarım mekik yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki spor yapan herkese kapimiz acik.Selam bende size katılabilirmiyim kızlar diyet yapıyorum sporla desteklemek istiyorum bugun leslie 3 mil yaptım 200 sopa hareketi 40 yarım mekik yaptım
Hayir cnm sauna esofmaniyla filan yapma kaybettigin sadece su. Onu da hemen geri alirsin zaten. Ben de her zaman terlemem ise yarar merak etme.Selam bayanlar insallah pazartesi yeni bir baslangi yapicam bakalim bu sefer sikilasacakmiyim :) size bir sorum olucak ben hic terlemeyen bir insanim spor yaparken sauna esorfmanla yapiyorum o zamanda su gibi terliyorum sonra bunaltiyor insani.diyecegi su...leslie ve bacak egzersizleri yaparken terlemek cokmu onemli terlemedigim zaman bir ise yaramamismi oluyor.cevaplarsaniz sevinirim simdiden tsk ederim
Rosecim düzeldikten sonra da vazgecmemek gerekiyor. Artik bunu rutin hale getirmeliyiz. Maalesef eskiye donus kolayca olabiliyor.merhaba kızlar yazamasamda aksatmadan bölgesel çalışmaya devam ediyorum alt bölge ,3 gün karın ve göğüs çalışıyorum.
Bu arada ne kadar çok kişinin basen ve popo sorunu var değil mi ?popo ve basen çok inatçı bir bölge ısrarla devam ediyorum barre yapıyorum genelde
Biraz fazla degil mi canim. Ozellikle leslie zumba dans hepsi kardio.Merhaba leslie de 3. Günüm 45 dakkalık olandan yaptım 20 dakka zumba 250 sopa hareketi 15 dakka dans 5 dakka hulahop 10 dakka esneme hareketi yaptım. Aklıma geldikçede temizlik yaparken 10-15 tane squat
Canım fazla olduğunun bende farkındayım ama Ağustos a kadar düzelmem lazım bikini giymek istiyorum tatile gitcezBiraz fazla degil mi canim. Ozellikle leslie zumba dans hepsi kardio.
Canım meraba bu kalça bacak videosu bacakları inceltiyormu hiç faydasını gördünmüLeslie big burn 10 dk kalça 10 dk bacak videosu yapıldı.
Ben çok katışık yapıyorum. Zaman'ıma canımın istemesine bağlı olarak leslie slim in 6 deryanın açtığı topiklerdeki bacak kalça karın hepsini karıştırıyorum. Yaşım 37. Vücudumun hiç bu kadar Fit olduğunu hatırlamıyorum. Mutlaka faydası var.ama hangi video daha etkilidir bilemem. Dediğim gibi karmakarışık yapıyorum ben.Canım meraba bu kalça bacak videosu bacakları inceltiyormu hiç faydasını gördünmü
Anladım zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim ya bide selülit sorunum var benim çözüm arıyorum ;(Ben çok katışık yapıyorum. Zaman'ıma canımın istemesine bağlı olarak leslie slim in 6 deryanın açtığı topiklerdeki bacak kalça karın hepsini karıştırıyorum. Yaşım 37. Vücudumun hiç bu kadar Fit olduğunu hatırlamıyorum. Mutlaka faydası var.ama hangi video daha etkilidir bilemem. Dediğim gibi karmakarışık yapıyorum ben.
Selülite henüz ben de çözüm bulamadım malesef.Anladım zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim ya bide selülit sorunum var benim çözüm arıyorum ;(
Ben de cok okudum onlari. Günde 5-6 kahve iciyor sporumu yapip umursamiyorum. Selulitim de genc kizligimdan bilr az.günaydın herkese :) ben uzun zamandır buraya yazmadım . leslieye devam etmeye çalıştım. ancak son zmanalrda düzenli leslie(yaklaşık 1 saat ) yaptım ,bol bol bol suyumu içtim. ne zamandır düzenli yaptım bilmiyorum bu sefer plan program yapmadım ama yaklaşık 1.5 ay olmuştur . net 5 kilomu verdim. ideal kiloma ulaşınca yani 5-6 kilo daha vereyim bu sefer sıkılaşma hareketlerine geçeceğim inşallah,onu da yazarım. leslieye tamamen alışmam ve hayatıma oturtmam gerek. uğraşım bu yönde. bir de ramazana rağmen kilo almadım yavaş yavaş vermeye devam ediyorum sanırım onu da belirteyim bu da beni çok mutlu ediyor. gece kalkıp sahur öncesi yürüyorum gündüz oruçken malesef hareketli olamıyorum. herkes uyuyor ben yürüyorum gece gece :) ay geçsin biraz hızlı veririm . sıra kalan 5 kilomda.vereyim de kurtulayım. leslieye devam :)deryacım ayrıca sana kocaman teşekkür ederim :)
bu arada birşey sorayım. şimdi ramazan bende orucum ama kusuruma bakmayın. kahveye çok düşkünüm,kahvesiz günüm yok diyebilirim . ama bazı yerlerde kahve selülit yapabilir diye okudum ,öyleyse üzülürüm . bu konu hakkında bilginiz var mı?
Karin super birazcik basen kalmis ama devam ettikce inceliyo zaten. Tebrikler canim.