Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Dün akşam leslie walk indoors interval yaptık..(Ben ,kızım,ablam ve iki kızı çok eğlenceliydi)

Bu sabah da 30 normal -60 sumo squat ...25 donkey kicks..15 fire hydranst...
Pilates lastiği ile de azcık kol çalıştım..Oruçlu olduğum için bunları yapabildim şimdilik..

iyi akşamlar kızlar gündüz barre cardio lower body, brust and arme akşam iftarda fazla kaçırdığım içinde az önce big burnü yaptım

Günaydın arkadaşlar..bir suredir spor yapamiyorum.spor düşmanı bir oğlum var ne zaman yapmaya kalksam anne otur diyor ayaklarıma dolanıyor :) öğle uykusuna uyuduğu zamanlarda yapıyordum ama bu ara öğlen uyumuyor.videoya uymadan kendi kafama gore fırsat buldugumda 5dk da olsa yapayım diyorum.gerçi belli bir süreden sonra yağ yakılmaya baslaniyormus ama.faydası olur mu dersiniz.tamamen hareketsiz kalmaktan iyidir en azından diye kendimi teselli ediyorum artik

Günaydın arkadaşlar..bir suredir spor yapamiyorum.spor düşmanı bir oğlum var ne zaman yapmaya kalksam anne otur diyor ayaklarıma dolanıyor :) öğle uykusuna uyuduğu zamanlarda yapıyordum ama bu ara öğlen uyumuyor.videoya uymadan kendi kafama gore fırsat buldugumda 5dk da olsa yapayım diyorum.gerçi belli bir süreden sonra yağ yakılmaya baslaniyormus ama.faydası olur mu dersiniz.tamamen hareketsiz kalmaktan iyidir en azından diye kendimi teselli ediyorum artik
5 10 dk gibi kisa zamanin varsa leslie yerine jumping jacks, mountaine climbers, ip atlama hareketi, high knees, squat ,plank , push up turu seyler yap leslie nin fayda etmesi icin en az 30dk yapman lazim.

Ben haril haril misafirlerime hazirlaniyorum ancak kisa bolgeseller ya da yuruyus yapabiliyorum. Agustos sonuna kadar boyle idare edecrgim.

5 10 dk gibi kisa zamanin varsa leslie yerine jumping jacks, mountaine climbers, ip atlama hareketi, high knees, squat ,plank , push up turu seyler yap leslie nin fayda etmesi icin en az 30dk yapman lazim.
tesekkurleerr..bugun nihayet leslie 3 mil yaptim.kısa zamanlarimi da dediğin hareketlerden yapabildiklerimle değerlendireceğim.

selam hanımlar uzun bir zamandan sonra merhaba..haziranın 15 inde leslieye başladım.yediklerime çok dikkat edemesemde fark oldu.bölgesel bacak videoları çok yapamadım çünki çok zorlanıyorum.fark varmı derseniz var ama çok bariz bir fark yok.popo altını basenleri eritemedim gitti çıldıracam ama bırakmıyorum :)zorda olsa gider inş.

bluedreams79 doğru diyorsun canim yaaa aynaya bakıyorum fark var gibi pantolonumda giyerken hafif zorlaniyorum.poponun altinda kaliyor yaa simdide stepe baslayim diyorum onu arastirmaya basladim birer gun arayla step leslie yapayim diyorum sikilasirim belki

Sinirimden agliyacam yaa.bacak ve basenlerimi olctum hic fark yok ne yapiyim benyaa :KK43:

Tam olarak neler yapiyorsun tekrar yazarmisin csnim yanlisin varsa düzeltelim.
sağol derya abla..baştan anlatayım.haziranın 15inde leslie ve yediklerime dikkat ederek spora başladım 5mil,4mil ve radio remix yaptım.bacak egzersizlerini yaptım ama kendi bildiğim kadarıyla.1sene ben spora gitmiştim ve faydasını gördüğüm harekleri yaptım hep.ölçülerim aynı, allahım 1 cm bile fark yok ben daha ne yapayım.çoookkk üzgünüm fazla kilom yok sadece sıkılaşmak istiyorum.oturunca bacak popo yayılıyor onların toplanmasını istedim.yardım et akıl ver bana..

sağol derya abla..baştan anlatayım.haziranın 15inde leslie ve yediklerime dikkat ederek spora başladım 5mil,4mil ve radio remix yaptım.bacak egzersizlerini yaptım ama kendi bildiğim kadarıyla.1sene ben spora gitmiştim ve faydasını gördüğüm harekleri yaptım hep.ölçülerim aynı, allahım 1 cm bile fark yok ben daha ne yapayım.çoookkk üzgünüm fazla kilom yok sadece sıkılaşmak istiyorum.oturunca bacak popo yayılıyor onların toplanmasını istedim.yardım et akıl ver bana..
Kilo fazlan var mi yok mu ezbere bilemem ama yok diyorsan ve sikilasma amacindaysan kardioyu azaltip kuvvet egzersizlerine yoneleceksin. Mesela lesliyi yarim saate dusur bir gun bacak popo calis lesli oncesi ertesi gun kol gogus calis bir diger gun karin calis bunu istersen pilates olarak istersrn dumbel calismalariyla yap. Bir ay da boyle dene. Kas yaptikca kaslar kuvvetlendikce sikilasacaksin. Alternatif olarak lesli + barre workout yapabilirsin.

kilom yok derya abla tek şikayetçi olduğum yer basen ve popo..o zaman ben biraz leslie ile ısınıp arkasından bacak videoları yapıyım inş. işe yarar çok tşk ederim:KK66:

Selam bende size katılabilirmiyim kızlar diyet yapıyorum sporla desteklemek istiyorum bugun leslie 3 mil yaptım 200 sopa hareketi 40 yarım mekik yaptım

X