Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

aynen ben de sebepsiz... belki gezegenlerle falan alakalı bir şeydir. bir de ben kendimi sabote ediyorum genelde, diyetim ve sporum iyi gidince. ama şimdi kendimi yenip Leslie'me koşucam :)

tekrar merhabaaa...dün leslie 2 miles yapmıştım bugün 3 miles yaptım 20 de mekik çektim yavaş yavaş açılcam galiba yada bu kadarınımı yapabilcem bilmiyorum enerjimin bittiğini hissettim resmen..iş ev sonrada spor ağırmı geldi acaba?

Yavas yavas kondisyonun artar bugün cok yorulduysan yarin daha az yap ya da kondisyonun artana kadar gün asiri yap. Kendini hazir hissettiginde dozaji sen ayarlayacaksin.

Kocaman salatami yedim cocuklar oynarken biraz forumu gezeyim dedim ki bizim kizlarin motivasyonu düsmüs. Bahar mi carpti kizlar? Yapin bir leslie keyfiniz yerine gelir. Ben cocuklari yatirayim daha camasirlari kurutucudan cikarip katlayacagim.

Kocaman salatami yedim cocuklar oynarken biraz forumu gezeyim dedim ki bizim kizlarin motivasyonu düsmüs. Bahar mi carpti kizlar? Yapin bir leslie keyfiniz yerine gelir. Ben cocuklari yatirayim daha camasirlari kurutucudan cikarip katlayacagim.

düştü ama çıktı yine :) Leslie yapacaktım ama parkta yürüyüşe gitmeye karar verdim annemle. 5 dk içinde çıkıyorum. haydi kızlar gün bitmedi!

düştü ama çıktı yine :) Leslie yapacaktım ama parkta yürüyüşe gitmeye karar verdim annemle. 5 dk içinde çıkıyorum. haydi kızlar gün bitmedi!

Bravo sana , acik havada yürümek daha iyi gelir. Ben de artik balkonda bahcede vakit gecirmek icin bahaneler uyduruyorum.

Ben de annemdeyim bos gecirmeyeyim diye isinip squatimi yaptim :) eve gecicem birazdan o zamanda leslie yapicam. Bu arada kotla squat cok zor oluyomus :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de annemdeyim bos gecirmeyeyim diye isinip squatimi yaptim :) eve gecicem birazdan o zamanda leslie yapicam. Bu arada kotla squat cok zor oluyomus :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Madem annendesin cikarip ic camasirinla yapsaydin canim sen de. Kotla cok zor gercekten de hele dar kotla.

detox water'ımı hazırlayıp buzdolabına koydum içine bir tane de çubuk tarçın attım yarın içeceğim bütün gün, merak ediyorum tadını :)

detox water'ımı hazırlayıp buzdolabına koydum içine bir tane de çubuk tarçın attım yarın içeceğim bütün gün, merak ediyorum tadını :)
Ben de yaptim bakalim merak ediyorum detox islevi var mi?

Gec kaldim gec kaldimmm... Bugun leslie gume gitti ama bir kismi kucagimda 14 kilo diger kismi da bebek arabasi itekleyerek kisa molalarla 5 saat disardaydim.

Sondaki yemek olmayaydi daha spordan sayardim ama bugunu cok verimli geciremedim sanirim :/

iPhone 'den gönderildi

Anca bitirebildim okumayi :))

Yeni gelen ve enerji dolu arkadaslar hosgelmisler, ne guzel herkes pek motive. Ben de ust bolumle ilgili sorun yasiyorum 1lik dumblelar ile yapiyorum bazi milleri. Elleri 3 fast miles da oldukca yogun kullaniyor.

Bilege takilan agirliklar icin ozellikle ayak bilegine takinca cok dikkat ermek gerekiyor. Ayak dengesini biraz etkileyip burkulma vs yaratabiliyor. Ben bir donem kullanmistim ancak kasiklarda problem yasadim yapisal bi bozukluk nedeniyle o nedenle bacaklarimi pek zorlayamiyorum :/

Detoks suyunun tarifi cok tanidik :)) 10-12 sene once ortakoy banyanda yaparlardi bu sudan. Daha dogrusu su servisleri bu sekildeydi. Ben o zamandan beri yazin cesitli formlarda aromali su yaparim. Olculerin olmasi guzel olmus ama :)) su basli basina bir detoks. Acaba alkali suya yapsak degeri bozulur mu diye dusunmeye basladim birden.

iPhone 'den gönderildi

Ben bugun 1 saatimi koşu bandında yürüyerek gecirdim. 5km yurudum. Leslie ye halim kalmadi 50 mekik cektim. Bugun de boyle bitti

gunaydin guuuunaaaydin!!!!! daha gozumu acamadim ama yuruyus kiyafetimi giydim, gunes kremimi surup, bitki cayimi icip cikacagim.
tartida kilo almis gorunuyorum ama sanirim regl olucam, kilo almam imkansiz cunku mantiken. o kadar da fazla yemedim ustelik hep aktiftim. o yuzden rahatim.

Günaydın kızlar
Bende dün yapamadım . Az sonra çocuğu okula bırakıp gelicem. Slim in 6 yapıp işe gidicem. Akşam da belki kesile yaparım duruma göre.

Günaydin kizlar. Cok uykum var henüz ama kahvemi icip tibetlerimi yaptiktan sonra ayilirim. Cocuklarimi bir okula göndereyim de...

Günaydınnn şimdi kahvaltımı ediyorum domates salatalık biber roka maydanoz lor peyniri ve zeytin ile yeşil çayımı içiyorum 9 gibi yine 5 mile yapacağım inşallah

günaydın kızlar bende bizimkileri gönderdim ufaklık yatıyorken sporumu yapayım bol miller

Kızlar bu detox water'ı internette biraz araştırdım 'sassy su' diye geçiyor bu su da farklı olarak zencefil de ekleniyor. google'a sassy su yazıp araştırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…