Bende mutsuz hissediyorum ama sebepsiz. Yarın kitapla ilgili paylaşımlarını bekliyorum canım. Akşam olsa da evime gidip spor yapsam, sonra da kafamı sıfırlasam süper olcak. Başlıkta hiç olmadığı kadar sakin, sabah hızına yetişememiştim
Yavas yavas kondisyonun artar bugün cok yorulduysan yarin daha az yap ya da kondisyonun artana kadar gün asiri yap. Kendini hazir hissettiginde dozaji sen ayarlayacaksin.tekrar merhabaaa...dün leslie 2 miles yapmıştım bugün 3 miles yaptım 20 de mekik çektim yavaş yavaş açılcam galiba yada bu kadarınımı yapabilcem bilmiyorum enerjimin bittiğini hissettim resmen..iş ev sonrada spor ağırmı geldi acaba?
Kocaman salatami yedim cocuklar oynarken biraz forumu gezeyim dedim ki bizim kizlarin motivasyonu düsmüs. Bahar mi carpti kizlar? Yapin bir leslie keyfiniz yerine gelir. Ben cocuklari yatirayim daha camasirlari kurutucudan cikarip katlayacagim.
düştü ama çıktı yine :) Leslie yapacaktım ama parkta yürüyüşe gitmeye karar verdim annemle. 5 dk içinde çıkıyorum. haydi kızlar gün bitmedi!
Madem annendesin cikarip ic camasirinla yapsaydin canim sen deBen de annemdeyim bos gecirmeyeyim diye isinip squatimi yaptim :) eve gecicem birazdan o zamanda leslie yapicam. Bu arada kotla squat cok zor oluyomus :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de yaptim bakalim merak ediyorum detox islevi var mi?detox water'ımı hazırlayıp buzdolabına koydum içine bir tane de çubuk tarçın attım yarın içeceğim bütün gün, merak ediyorum tadını :)