Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Teşekkür ederim. Spor çok güzel bir alışkanlık, zaten alışınca bırakamıyor insan, eksikliğini hissediyor. Bırakınca da hoooop kilolar geliyor Evde spor yapmak çok konforlu kesinlikle, böylece hiçbir bahaneye yer kalmıyor. Özel hazırlanmaya gerek yok, biter bitmez kendi banyonda duşunu alıyorsun, eğlenceli Bu arada senin fotoğrafını gördüm, 41 kere maşallah diyorum Sporun faydalarının canlı örneğisin

kizlar 1er kglik ayak bilegi kum torbalarim var.aranizda kullanan var mi leslie yaparken ? daha fazla kalori yakmaya yardimci olur diye dusundum ama daha denemedim :44:
ben yarimsar kiloluk el ve ayak bilegi manseti kullaniyorum bir de 1er kg lik dumbel. Ama cok hizli millerde ayak bilegi 1kg ile zorlanabiliyor denedim onu da. Sen kendini test et en iyisi .Kalori yakiminda bende neredeyse 15-20 kalori farkediyor mil basina.

Hoşgeldin aramıza. Dönem dönem spor yaptığına göre kısa surede adapte olursun bence. Ben de evli ve çocuksuzum - ve çalışıyorum.

Çok teşekkür ederim, hoşbulduk. Benim de isteğim adapte olup sporu bir düzene oturtmak. Birlikten kuvvet doğarmış Sizlerin yazdığı sporları gördükçe kalkıp yapasım geldi

bugün pinteresten bulduğum detox tarifi

malzemeler
2 litre su
1 orta boy salatalık
1 limon
10-12 tane nane yaprağı

tüm malzemeleri 2 litre suya koyun. Hazırladığınız detox içeçeğini akşamdan buzdolabına koyun ve her gün için.

Son düzenleme:

Blenderdan filan gecirmeden mi koyacagiz canim. Yapayim hemen.

Tesekkür ederim canim. 2 mil sana agir gelmediyse devam edebilirsin. Ne istedigine bagli. Kilo korumak icin günde yarim saat yeterli, kilo vermek icin yarim saati gecmeli ve haftada 5-6 gün yapmalisin.

diyetteyim 15 gun oldy baslayalu bunu sporlada desteklemej istedim sizleri gorunce yukarida arkadasin dedigi gibi kalkip yapasim geldi ve dun basladim bana agir gelmedi ona arti baslangic 20 mekik cektim ve 15 dakika twestr calistim ilk gunden kendimi zorlamak istemedim yavas yavas arttiricam..basladiktan sonra birakmak istemiyorum kilolarim gitse bile saglik icin spor sart bulundugum bolge sikintili ne yazikki disari cikip yuruyus yapamiyorum evde yapabilecek bu muthis sporu kesfedince valla bana bal borek gibi geldi heleki yorumlari okuyunca tamam dedim ins. birakmicam bu sefer..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben bu suları sürekli yapıyorum, bazen aynen winter'ın verdiği tarifteki gibi, bazen suyun içine meyve atarak yapıyorum. en güzeli çilekle oluyor, canınız tatlı istediğinde veya su içmeyi sevmiyorsanız deneyebilirsiniz. böyle meyve aromalı su da satılıyor ama onlarda katkı maddesi ve şeker var. kalorisi suya göre yüksek.
evde hazırlayınca limonun veya çileğin içindeki bütün fruktoz suya geçse bile hazır olanlardan daha iyi.

şu beğeni sistemini değiştirseler de rahat rahat beğensek... şimdi baktım ben de süpermiş, çok fazla da kaslanmamış. genelde böyle tipler parçalı parçalı erkek gibi kaslanıp before-afterlarını koyuyorlar :) ben sevmiyorum öyle, bu kadın tam yerinde durmuş.

Beni de alin araniza beni de :)

Ben 10 gundur diyet yapıyorum hatta gunlugum de var (beklerim :) )
94 kiloyla basladim 91 e dustum 10 gunde. Spor da yapiyorum ama cok sık degil malesef.. onceki hafta leslie 3 mile yaptim 2 gun. Snra yapamadim.
Bu hafta sali gunu kosu bandinda yarim saat tempolu yurudum. Arkasindan da 3 mile yaptim leslie ile. Son olarak 15 dk twister yaptim
Dun 45 dk yurudum kosu bandinda ortalama 6.0 hizla 4 km yurumus oldum. Saat gec oldugu icin leslie yapamadim. Bugun yine kosu bandi arkasindan da leslie 2 yada 3 mil yapmayi planliyorum insallah

Benim bacak ve basen problemim yok. Gobek ve göğüslerim büyük üst bedenim gitmeli daha cok. Ne onerirsiniz bana :what:

radio remix yaptım sabah duşumu aldım süperimmmm süperrrrrr

Arkadaşlar hamilelerde yapabilirimi acaba ???

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaz için süper. Camamber'in dediği gibi meyveli falanda süper olur. Teşekkürler paylaşım için.

Bence de şu beğeni sistemini değiştirsinlerrrr. Lütfen

Arkadaşlar hamilelerde yapabilirimi acaba ???

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım normal milleri yapabilirsin bence ama kaç aylık hamile olduğunu fln bilmediğim için doktoruna sor garanti olsun.

Son düzenleme:

Hoşgeldin

Canım bence birden yüklenme kendine. Hızlı verilen kilo kalıcı olmuyor genelde zaten. Ağır ağır kararlı adımlarla ilerle.

13 gündür leslie yapıyorum dönüümlü olarak belden 3cm bacaktan da 4 cm incelmişim aylarca callenetic yapmıştım hiç bu kadar incelmemiştim süper bişeyyy kolumu ölçmediğim için bilmiyorum ama bariz bi incelme sözkonusu

bacaklarin calismasi icin diyetisyenim ev isi yaparken bilegime takmami onermisti.leslie ile deneym bi de walk walk walk

Katılırım tabi enerjisi yüksek bi yer burası insana da bulaşıyo illaki.50 mg daha iyi olur umarım.Ben televizyona flaş bellek takıp yapıyorum bazen küçük oğlumun hoşuna gidiyo konuşması walk walk diyoya.Oğlumda alaya alıyo aynı ördekler gibi wak wak diyo anne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…