Tabii ki aliriz canim aramiza. Sen zaten spor donaniminla hazir gelmissin. Ben de cevremde fit olan insanlari gözlemledigimde cesitli sporlar yaptiklarini gözlemliyorum. Yürüyüs, yüzme, bisiklet, tenis, kosu. Böylece sporu hayatimizin bir parcasi haline getiriyoruz. Ama evde spor denince leslie bence en iyisi.
ben yarimsar kiloluk el ve ayak bilegi manseti kullaniyorum bir de 1er kg lik dumbel. Ama cok hizli millerde ayak bilegi 1kg ile zorlanabiliyor denedim onu da. Sen kendini test et en iyisi .Kalori yakiminda bende neredeyse 15-20 kalori farkediyor mil basina.kizlar 1er kglik ayak bilegi kum torbalarim var.aranizda kullanan var mi leslie yaparken ? daha fazla kalori yakmaya yardimci olur diye dusundum ama daha denemedim :44:
Hoşgeldin aramıza. Dönem dönem spor yaptığına göre kısa surede adapte olursun bence. Ben de evli ve çocuksuzum - ve çalışıyorum.
bugün pinteresten bulduğum detox tarifi
malzemeler
2 litre su
1 orta boy salatalık
1 limon
10-12 tane nane yaprağı
tüm malzemeleri 2 litre suya koyun. Hazırladığınız detox içeçeğini akşamdan buzdolabına koyun ve her gün için.
Eki Görüntüle 1124708
Blenderdan filan gecirmeden mi koyacagiz canim. Yapayim hemen.
Tesekkür ederim canim. 2 mil sana agir gelmediyse devam edebilirsin. Ne istedigine bagli. Kilo korumak icin günde yarim saat yeterli, kilo vermek icin yarim saati gecmeli ve haftada 5-6 gün yapmalisin.
yok derya abla geçirmeyeceksin resim de koydum. resimde geçirilmemiş ben de geçirmeden yapacağım bugün.
malzemeler
2 litre su
1 orta boy salatalık
1 limon
10-12 tane nane yaprağı
tüm malzemeleri 2 litre suya koyun. Hazırladığınız detox içeçeğini akşamdan buzdolabına koyun ve her gün için.
Eki Görüntüle 1124708
Cocuklar okula gidince ciktim terasa tibetlerimi yaptim kizlar inanilmaz bir sey hemen enerji doldum. 5 mega miles in 2.3.4. millerini yapiverdim. Kizlar bu hizli leslie ler de jilliandan geri kalmiyor yani. Tek farki dizlerimizi zorlamiyor. Yakinda hepimiz fitness modelleri gibi olurmusuz kk fitness grubunu olustururmusuz. Jennifer nicole lee olduysa bizim neyimiz eksik. Google dan kadinin önce sonra resimlerine bir bakin agziniz acik kalir.
malzemeler
2 litre su
1 orta boy salatalık
1 limon
10-12 tane nane yaprağı
Eki Görüntüle 1124708
şu beğeni sistemini değiştirseler de rahat rahat beğensek... şimdi baktım ben de süpermiş, çok fazla da kaslanmamış. genelde böyle tipler parçalı parçalı erkek gibi kaslanıp before-afterlarını koyuyorlar :) ben sevmiyorum öyle, bu kadın tam yerinde durmuş.
Canım normal milleri yapabilirsin bence ama kaç aylık hamile olduğunu fln bilmediğim için doktoruna sor garanti olsun.Arkadaşlar hamilelerde yapabilirimi acaba ???
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beni de alin araniza beni de :)
Ben 10 gundur diyet yapıyorum hatta gunlugum de var (beklerim :) )
94 kiloyla basladim 91 e dustum 10 gunde. Spor da yapiyorum ama cok sık degil malesef.. onceki hafta leslie 3 mile yaptim 2 gun. Snra yapamadim.
Bu hafta sali gunu kosu bandinda yarim saat tempolu yurudum. Arkasindan da 3 mile yaptim leslie ile. Son olarak 15 dk twister yaptim
Dun 45 dk yurudum kosu bandinda ortalama 6.0 hizla 4 km yurumus oldum. Saat gec oldugu icin leslie yapamadim. Bugun yine kosu bandi arkasindan da leslie 2 yada 3 mil yapmayi planliyorum insallah
Katılırım tabi enerjisi yüksek bi yer burası insana da bulaşıyo illaki.50 mg daha iyi olur umarım.Ben televizyona flaş bellek takıp yapıyorum bazen küçük oğlumun hoşuna gidiyo konuşması walk walk diyoya.Oğlumda alaya alıyo aynı ördekler gibi wak wak diyo anne diyeLioncum canim benim gel sen de katil aramiza hepimiz seni motive ederiz. 25 mg cok az canim 50 daha iyi olur saniyorum. Sen hastaligin basindasin cünkü. Yap bir leslie bak nasil inior sislerin. 4 power miles tavsiye ederim. 2.3. ve 4. milleri en hizlilari.