Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

iadeli ziyaret misali güzel kalpli enerjisine hayran olduğum arkadaşıma hayırlı olsun demek istiyorum,arkadaşlar aranıza gerçekden spora aşık hayata pozitif bakan güzel yürekli bir arkadaş katılmış ben harika dostlukların güzel paylaşımların olacağından eminim ,neslişimin katılmak istediği yere arada misafir olmak isterim neslişimle engüzel ortak noktamız spor aşkı her ne kadar kilo vermeye ihtiyacı olmasada aklına koymuş 2-3 kg daha vermek istiyor neyse kısacası hayırlı olsun arkadaşım hepinize sağlıklı ve sporlu huzurlu günler dilerim

yürüyüşten geldim, regl oluyorum sanırım. çok şaşırdım normalde çok geç adet olurum. bu sefer 29. günde oldum. acaba spor mu düzenledi bunu?

Alkali suyu meyvalar ile yapmak fayda gostermez diye dusundum. Meyveler genelde asidik oluyor. Asitle baz anlasamaz :) alkali su olmaz. Meyvalarin asidi de gume gider.

Ben de bugun cok enerjigim aksama misafirim var buyuk ihtimalle ama musade isteyip yapicam sporumu. Enerjisi yuksek, kalorisi dusuk bir gun olsun :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar sayfaların bazılarını okudum bende aranıza katılmak isterim sizi için sorun olmazsa, gerçekden spor yapmayı çok seven spor yapan herkeze'de hayran biriyim pilates,ip atlama ,evde eliptik ,leslie herşeyi yaptım küçük bir oğlum var aslında en güzeli çıkıp açık havada tempolu yürümek ama malum oğlum var aslında buda bahane değil geçen yıl sahilde oturuyordum eşim eve gelince çıkıp önce hafif tempo sonra tempolu yürüyüş bir müddette koşardım bu yıl taşındık şuan ortam olarak müsahit bir çevrede değilim şuan evde eliptik yapıyorum ,mekik programım var mekik çekiyorum herşey yolunda çok şükürr, bu arada kendimi tanıtayım izmirliyim bu yıl yirmili yaşlara veda ettim 30 yaşındayım 4 yaşında oğlum var şimdilik çalışmıyorum güzel paylaşımlar

Bugün cok tembelim. Tibetlerimle 5 day slim down daki karin milini zor yaptim. Zorlamayacagim disariya da cikmam lazim sanirim. Bir kahvalti edeyim de bakalim.

Bugün cok tembelim. Tibetlerimle 5 day slim down daki karin milini zor yaptim. Zorlamayacagim disariya da cikmam lazim sanirim. Bir kahvalti edeyim de bakalim.

o zaman biz seni motive ederiz bugün :) benim dünkü huysuzluğumun, tembelliğimin sebebi reglmiş. bugün motivasyonum yüksek, size de dağıtırım bol bol

Hoşgeldin. Madem dışarıda yürüyemiyorsun, sen de başla leslie'ye.

bu yararlı paylaşım için teşekkurederim özellikle sporu hangi saat yapsam daha yararlı olur düşüncesi hep aklımdaydı aydınlandım,birde sorum var ben son günlerde suyumu 500 ml ingiliz karbonatıyla içiyorum gerçek'den yararı varmı bilgisi olan varmı

Saat farkından dolayı sana geç etki etti demek ki bizim dünkü miskinliğimiz

Ben alkali su içmiyorum. Ama sayfada içenler var. Faydasını görenlerde var. Sporun zamanına çok takılma bence. Ne zaman müsaitsen yap.

Hoşgeldin. Madem dışarıda yürüyemiyorsun, sen de başla leslie'ye.

hoşbuldum, zaten yapıyordum bir müddet ara verdim evime yerleştim benim için sporun mazereti yok hiçbirşey yapmasam evimin içinde adım sayardım neyse şuan eliptik mekik programı yapıyorum ve bunlara ek sizlerle leslie'de yapmaya baslıcam inşallah

Son düzenleme:

Duygucum hoşgeldin canım Sporu seven biri olarak bence burası tam sana göre

5 mega milesın ilk 3 milini 4 power milesın da 2. ve 3. millerini yaptım şimdi detox suyumu içiyorum tadı hoşuma gitti , soğuk soğuk spor sonrası ne iyi geldi

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, dün öğleden sonra ve akşam yoğun geçti, dışardaydım sürekli, giremedim, şimdi baktım hızlıca ne güzel sporlar yapılmış Ben dün fırsat buldukça yürümeye çalıştım, 15 dk kadar Leslie hareketleri yaptım, günü 8000 adımla kapattım. Bugün erken kalkıp Tibet yapacaktım ama kalkamadım. Haftasonu başlayacağım bir aksilik olmazsa.
Bu arada bazı arkadaşlar yaptıkları sporların ne kadar kalori yaktığını da yazmış, nasıl hesaplıyorsunuz acaba? Ben yürüyüş yaptığımda adımsayardan bakıyorum, Leslie yapınca da Leslie'nin kendi söylediği kaloriyi dikkate alıyordum. O da yanlış hatırlamıyorsam her mil için 100 kaloriydi.

bunlar çok güzel bilgiler.. teşekkürler.. özellikle kardiyodan önce ağırlık çalışılması.. ben leslie yaparken 15-20 dakika hafif mili 1,5 kglık ağırlık manşetlerimle yapıyorum sonra koşmalı milleri ağırlıksız yapıyorum daha fazla terliyorum böylece.. ağırlıklarla vücut daha iyi ısınıyor

Bazı arkadaşlar adım sayardan bazıları ise polar saate sahip(kaç kalori yakıldığını gösteren bir saat) o şekilde bizleri bilgilendiriyorlar sağolsunlar

Kızlar bu detox water'ı internette biraz araştırdım 'sassy su' diye geçiyor bu su da farklı olarak zencefil de ekleniyor. google'a sassy su yazıp araştırabilirsiniz

Aynen ben diyecektim dün sizi okuyunca ... ben onu 1 hafta önce birkaç gün yapıp denemiştim. Flat belly diye bir diyet var yurtdışında popüler olan onda geçiyor.zayıflatan su diye geçiyor. bu su vücudun asit baz dengesini düzeltiyor ve metabolizmayı hızlandırırken sindirim sisteminin de düzgün çalışmasını sağlıyormuş.

tarifi şöyle

7-8 bardak su,1 fincan yeşil çay, önceden demlenip hazırlanmış, 1 orta boy salatalık, yıkanmış, ince dilimlenmiş 2-3 dilim doğranmış veya 1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil
1 limon, yıkanmış, kabuklu olarak, ince dilimlenmiş
1 küçük elma, yıkanmış, kabuklu olarak dilimlenmiş
5-6 sap taze nane veya 1 tutam kuru nane
Tarçın sevenler 1-2 kabuk tarçın ekleyebilirler.
Tüm malzemeleri karıştırıyor ve bir gece buzdolabında dinlendirdikten sonra tüm sürahiyi ara ara içerek bir günde bitiriyorsunuz.

Tadı güzel oluyor ama ben yine de az balla tadlandırıyordum. Bir işe yarıyor mu tam anlamadım açıkçası...belki belli bir süre denemek lazımdır ,devam ettirmedim ben.

.............

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin, çocuklu bir insana evde spor yapmak bence lüks bir konfor.Salonda yapmış hissi veriyor vede istediğin saatte yapabilme imkanın var.sporumu yaptım bugün genelde bölgesel çalıştım brazil butt liftin high tight ve leslienin 5 mega milesin 2-3 milini yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…