Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Anne ogul birlikte yapin iste ne güzel. Alistir onlari da.

Bugünkü menüm sabah beyaz peynirli hindi salamli omlet, öglen izgara köfte zeytinyagli mercimek, aksam da yogurtlu salata. Arada acikinca findik fistik atistiririm. Dün aksam midem kazindi ekstradan bi tost yedim.

Hoşgeldin

Canım bence birden yüklenme kendine. Hızlı verilen kilo kalıcı olmuyor genelde zaten. Ağır ağır kararlı adımlarla ilerle.

Hosbuldumm :) ac kalmiyorum hic ben. Zaten cok yemek yemezdim. Sadece cips cikolata kola ve ekmegi kestim. Bi de onceden de spor yapiyordum. Hic zorlamadi yaptiklarim cok sukur :) spor insani gercekten cok açıyor.. nefes alış verişim bile değişiyor yaptıkça. Ben evlenince biraz saldim ama simdi toparlamaya kararliyim insallah :)

Canım 10 günde 10 kilo verdin olarak okumuşum. O nedenle öyle yazmıştım.

Önceden spor yaptığına ve sporu sevdiğine göre eminim sende düzeli yürüyüş ve leslie'ye başlarsın.

Bugün havadan mıdır bilmem üzerimde bir durgunluk var. Bişey yapasım yok. İşler birikti ofiste

Merhaba...

Ben de yeni üyeyim. Aslında uzun süredir kk'nü takip ediyorum ama üye olmamıştım; kısmet bugüneymiş.

Ben de 7 Nisan'dan beri diyetteyim; 15 Nisan'dan beri de düzenli olarak haftada 3-5 gün 1'er saat yürüyorum. Henüz Leslie ile tanışmadım, ama onu ve Tibet'i ajandama aldım

Beni de aranıza alırsanız hemen kendimi tanıtayım kısaca:

40 yaşındayım, üç çocuğum var; ilki oğlan 11 yaşında, diğer iki kız 6 ve 4 yaşlarındalar. Boyum 161 cm. Evlendiğimde 55 kilo idim, hiç bir zaman çok ince olmadım çünkü ırsi olarak kalın bacaklarım ve büyük bir kalça-popo kombinasyonum var. Ama her zaman ince bell idim ve üst kısmım çok inceydi. Ancak doğumlardan sonra kademeli olarak kilo aldım ve 7 Nisan'da tartıya çıktığımda 112 kilo idim

1,5 aydır dediğim gibi diyet ve yürüyüş halindeyim. Bu dönemde 12 kilo verdim. Uuzn dönem hedefim 60 kg civarına inebilmek ama herşeyden önce çocuklarımla zıplayıp hoplayabilmeyi istiyorum

Ben çalışıyorum, Ataşehir'de ve bir bankada Eğitim Bölümü'nde yöneticiyim. Erenköy'de oturuyorum ve her akşam işten eve yürümeye çalışıyorum. Bu yaklaşık 1 saat 10 dakika sürüyor ve yürüyüş "parkurum" iniş ve yokuşlarla dolu. O yüzden düz bir yürüyüş olmuyor; sanırım en önemli faydası bu. Yürürken geçen yıl aldığım ama doğru dürüst kullanmadığım Skechers Shape Up spor ayakkabılarımı giyiyorum. O da daha fazla efor sarfettiyor ve incelmeye/sıkılaşmaya yardımcı. Gerçi 100 kg'da ne kadar sıkı olabilirsiniz ki ????

Bu kez yapabileceğime daha çok inanıyorum sanırım. Bir süredir evde yapacak egzersiz arıyordum. Bu nedenle Leslie çok ilgimi çekti. Bir şekilde zaman bulmaya çalışacağım ama çok da kolay olmayabilir çünkü sonuçta üç çocuk, sabah evden 8'de çıkıp akşam 8'de gelme vs vs vs. Ama takipte kalacağım ve umarım güzel olur herşey.

Sevgilerimle,

Hosgeldin canim, bak ogulcuklar arkadasimiz da senin gibi ikili rakkamlara inmeye calisiyor ve leslie ile 30 kg verdi. Her gün disarda yürüyorsan haftasonu leslie yapabilirsin. Hic yoktan iyidir. Ek bir calisma olur. Sikilasma sporla verince kilolari otomatik olarak gerceklesiyor. Kolayliklar diliyorum sana. Neyse benim yasima yakin biri de katildi aramiza ama hala ben aranizda en yasliyim.

Çok teşekkür ederim; gelişmeleri paylaşırım zaten.

senın ruhun genç ablam buarada benım kemıkyaşı 4 sene önce 40 tı

ooooh bir sürü yeni yrüyüşçü katılmış aramıza, hoş gelmişler :) tek tek alıntı yapmak istemedim ama hepiniz çok motive yazmışsınız, inşallah istediğinizi başarırsınız. böyle sürekli paylaşım yapan, samimi olanlar için hep iyi enerjilerimi, dualarımı yolluyorum. ben de motive oluyorum çünkü, ayrıca bildiklerimizi yaptıklarımızı dökmeliyiz ki yenileriyle doldurabilelim

Bugün mutsuz hissediyorum, programımı yapamadım birazdan da evden çıkmam lazım. acayip demotiveydim sabah zorla bisiklet çevirdim bir saat. Leslie mesli hak getire. Dünkü kaçamağın moral bozukluğu sanırım ama bundan kurtulmalıyım.

Bu arada dün akşam Murakami'nin "Koşmasaydım Yazamazdım" adlı kitabını bitirdim. 33 yaşındayken ve günde 3 paket sigara içerken koşmaya başlıyor ve koşu onun hayatını değiştiriyor. şu an 50 küsür yaşında maraton koşuyor. çok güzel düşünceleri var hayat ve spor konusunda, akşama ya da yarın beğendiğim yerleri paylaşmak istiyorum burda.

Bende mutsuz hissediyorum ama sebepsiz. Yarın kitapla ilgili paylaşımlarını bekliyorum canım. Akşam olsa da evime gidip spor yapsam, sonra da kafamı sıfırlasam süper olcak. Başlıkta hiç olmadığı kadar sakin, sabah hızına yetişememiştim

Ne güzel olur bazen pilates yaptığımda yedek lastiğimi alıp oda bacaklarını geriyo hareketi yapıyo ya anne sen nasıl bacağını açıyosun benimki olmuyo deyip söyleniyo.

Menün çok güzel sağlıklı menü.Bu arada tahlil sonucumu öğrendim doktor güzel dedi iyi gidiyo ilacına devam et dedi.İlk tahlil sonucum tsh 5.58 iken şimdi 3.54 olmuş sevindim.

aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hep beraber walk walk yapalımBende raporumu yazayım 4 fast milin 3 milini ve 5 mega miles 2-3-4 (bölgesel olarak yaptım ) bayağı bir terledim.interval speed ,ab dediğiniz nedir anlamadım canım ?:44::44::44:

Kizlaaarr bana üst bolgeden kilo verdirecek spor tavsiyeniz var miii

Cok sevindim canim. Spora da devam et faydasi olacak. Doktordaydim ben de gecen hafta spor yapmaniz cok iyi kendi kendinizi tedavi ediyorsunuz dedi.

Rosecim iste o mega milestaki miller sirasiyla son mili de abs yani karin icin.

Evde birseyler eksilince mecburen alisverise gittim 1 saat yurumus oldum. Hava asiri isindi birden bizde ama maalesef cocuklarin dersleri yuzunden yuzmeye gidemiyorum.

Peki sence hangi videosunu yapmaliyim canim. Yeni yeni tanisiyorum leslie ile :)

Istedigin videosunu yap yeter ki onlar yururken ellerini de yukari asagi yana hareket ettir. Istersen eline 2 su sisesi alarak yap agirlik olur. Hemen hepimizin once ust tarafi eridi leslie ile.

Istedigin videosunu yap yeter ki onlar yururken ellerini de yukari asagi yana hareket ettir. Istersen eline 2 su sisesi alarak yap agirlik olur. Hemen hepimizin once ust tarafi eridi leslie ile.

Cok tesekkur ederim. 1.5 lt lik su sisesiyle yapiyorum leslie yaptigimda. 3 mil yaptim. 40-45 dk kosu bandindan sonra leslie ile devam etmeye calisiyorum. Ama daha cok yeni :) ben de basaracagim insallahh :) her gun sizinleyim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…