Yapar yapar alissinlar. Biz kücükken kimse önayak olmadi simdi onun bedelini ödüyoruz.benim kızımda annecim bende senleyapabilir miyim diyo tabi annecim diyorum sonrada
ben daha küçüğüm yapamam ki diyo kuzum benimm
Lioncum canim benim gel sen de katil aramiza hepimiz seni motive ederiz. 25 mg cok az canim 50 daha iyi olur saniyorum. Sen hastaligin basindasin cünkü. Yap bir leslie bak nasil inior sislerin. 4 power miles tavsiye ederim. 2.3. ve 4. milleri en hizlilari.Günaydın günaydın herkese
Derya'cım ne güzel motive ediyosun herkesi.Ben sessiz takılıyorum biliyosun takip ediyorum seni.Dün doktoruma gittim ilacım bitti ama etkisi yok dozunu artırabilir misiniz dedim önce tahlile bakalım ondan sonra artırabilirim dedi.50 mg yazdı bu sefer tahlil sonucum bugün öğleden sonra bakalım.Su dolu balon gibiyim şiştim resmen.
arkadaslar yine sizin objektif fikrinizi almak istedim. Bir süre önceki halimi, bugünkü halimi ve leslie öncesi halimi ekliyorum. Karnimda fark görüyormusunuz sizde?
Aa ben seviyorum bakimli olmayi. Kiyafette de öyle eskiden 40a gelmis kadinlar nine gibi giyinirdi ben yirtik pirtik kotlar sortlar aliyorum. Büyük oglum anne metalciler gibisin siniftaki kizlar bile senden yasli duruyo diyo.maşşallah çok güzel olmuşsun derya abla... Valla hayranım senin azmine 3 çocuktan sonra nadirdir böyle fit hatunlar
Cocuklar okula gidince ciktim terasa tibetlerimi yaptim kizlar inanilmaz bir sey hemen enerji doldum. 5 mega miles in 2.3.4. millerini yapiverdim. Kizlar bu hizli leslie ler de jilliandan geri kalmiyor yani. Tek farki dizlerimizi zorlamiyor. Yakinda hepimiz fitness modelleri gibi olurmusuz kk fitness grubunu olustururmusuz. Jennifer nicole lee olduysa bizim neyimiz eksik. Google dan kadinin önce sonra resimlerine bir bakin agziniz acik kalir.
yürüş yaparken termal kemer denediniz mi hiç? Benim kardeşiminde göbek sorunu vardı. çok güzel erimişti kemer ile.
Bu resmi de cok güzel noseecim. O da sanirim 38 yasinda.Hey benim avatarımdaki kız :))) sol üste bknz
Tesekkür ederim canim. 2 mil sana agir gelmediyse devam edebilirsin. Ne istedigine bagli. Kilo korumak icin günde yarim saat yeterli, kilo vermek icin yarim saati gecmeli ve haftada 5-6 gün yapmalisin.mrb sessis sessiz bi kac gundur takipteyim sizi azminize hayran kaldim vallahi bende dun lesile 2 mil ile basladim insan gercekten enerji.doluyormusbilmiyorum dogrumu basladim bu konuda eksigim biraz sanirim nereden nasil baslamam gerekiyor yardimci olurmusunuz bu arada Derya abla ( abla diyorum bi mahsuru yoksa) fotonuza hayran hayran baktigimi belirteyim harikasiniz vallahi 41 kere masallahhhhh..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben lesliee 4 fast mile yaparken termal kemer kullanıorum 45 dk nın sonunda bi bakıorum sırılsıklam olmuş göbek bölegem göğüs altı falan çok memnunum ve bnde 11 marttan bu yana çok dikkat ediorum beslenmeme 7 cm göbekten 10 cm totodan gitmiş
Tabii ki aliriz canim aramiza. Sen zaten spor donaniminla hazir gelmissin. Ben de cevremde fit olan insanlari gözlemledigimde cesitli sporlar yaptiklarini gözlemliyorum. Yürüyüs, yüzme, bisiklet, tenis, kosu. Böylece sporu hayatimizin bir parcasi haline getiriyoruz. Ama evde spor denince leslie bence en iyisi.Günaydın kızlar, topiğinizi birkaç gündür sessizce izliyorum, eskiden de spor başlığına bakardım, genelde grup oluşturulup devamı gelmiyor görüntüsü vardı. Sizin enerjiniz yüksek geldi bana. Ben de daha önce diyet topiğindeydim ama diyetle pek aram yok, hele sıkı diyetleri hiç yapamıyorum. Ben biraz dikkat ederek, daha çok hareketimi artırarak geçen sene 75 kg'dan 67 kg'a düştüm. Sonra o kiloda kalayım biraz dedim ama 70'i görünce tekrar dikkat ettim, şimdi uzunca bir süredir 67-68 kg civarındayım. Boyum da 168 cm. 75 kg olduğum dönemde kilo verirken Leslie'nin çok faydasını gördüm. Çok sevdim kendisini:) Jillian'ı da denedim ama o zorladı beni. Şimdi sizlerin de düzenli spor yaptığınızı görünce yazmadan edemedim. Uzun bir süredir Leslie yapmadım ama sizler yazdıkça benim de yapasım geldi:)
Ben artık Leslie hareketlerini arada hareket etmiş olmak için bile yapıyorum. Adımsayar takıyorum, 10000 adım hedefliyorum, bazen TV izlerken Leslie hareketlerini yapıyorum:) Zaten belli bir süre yaptıktan sonra ezberleniyor. Ben 3-4-5 fast mile yapıyordum. Favorim 3 fast mile.
Bunun dışında tenis oynuyorum. Uzun bir süre oynamamıştım ama 2 aydır tekrar başladım ufak ufak. Yürümeyi seviyorum. Bir dönem düzenli Tibet'in 5 hareketini yapıyordum, onu da bıraktım ama burada bir arkadaş düzenli yapıyor, ben de heveslendim, en kısa zamanda başlamak istiyorum.
Aslında 58-59 kg olmak istiyordum ama baktım zorlanıyorum bu kiloda kalsam yeter dedim. Şimdi de verebilirsem birkaç kg vereyim istiyorum.
Eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. 36 yaşındayım, evliyim, çocuksuzum, çalışıyorum şeklinde kısa bir özet geçeyim kendim hakkımda:)
Günaydın kızlar, topiğinizi birkaç gündür sessizce izliyorum, eskiden de spor başlığına bakardım, genelde grup oluşturulup devamı gelmiyor görüntüsü vardı. Sizin enerjiniz yüksek geldi bana. Ben de daha önce diyet topiğindeydim ama diyetle pek aram yok, hele sıkı diyetleri hiç yapamıyorum. Ben biraz dikkat ederek, daha çok hareketimi artırarak geçen sene 75 kg'dan 67 kg'a düştüm. Sonra o kiloda kalayım biraz dedim ama 70'i görünce tekrar dikkat ettim, şimdi uzunca bir süredir 67-68 kg civarındayım. Boyum da 168 cm. 75 kg olduğum dönemde kilo verirken Leslie'nin çok faydasını gördüm. Çok sevdim kendisini:) Jillian'ı da denedim ama o zorladı beni. Şimdi sizlerin de düzenli spor yaptığınızı görünce yazmadan edemedim. Uzun bir süredir Leslie yapmadım ama sizler yazdıkça benim de yapasım geldi:)
Ben artık Leslie hareketlerini arada hareket etmiş olmak için bile yapıyorum. Adımsayar takıyorum, 10000 adım hedefliyorum, bazen TV izlerken Leslie hareketlerini yapıyorum:) Zaten belli bir süre yaptıktan sonra ezberleniyor. Ben 3-4-5 fast mile yapıyordum. Favorim 3 fast mile.
Bunun dışında tenis oynuyorum. Uzun bir süre oynamamıştım ama 2 aydır tekrar başladım ufak ufak. Yürümeyi seviyorum. Bir dönem düzenli Tibet'in 5 hareketini yapıyordum, onu da bıraktım ama burada bir arkadaş düzenli yapıyor, ben de heveslendim, en kısa zamanda başlamak istiyorum.
Aslında 58-59 kg olmak istiyordum ama baktım zorlanıyorum bu kiloda kalsam yeter dedim. Şimdi de verebilirsem birkaç kg vereyim istiyorum.
Eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. 36 yaşındayım, evliyim, çocuksuzum, çalışıyorum şeklinde kısa bir özet geçeyim kendim hakkımda:)
Cocuklar okula gidince ciktim terasa tibetlerimi yaptim kizlar inanilmaz bir sey hemen enerji doldum. 5 mega miles in 2.3.4. millerini yapiverdim. Kizlar bu hizli leslie ler de jilliandan geri kalmiyor yani. Tek farki dizlerimizi zorlamiyor. Yakinda hepimiz fitness modelleri gibi olurmusuz kk fitness grubunu olustururmusuz. Jennifer nicole lee olduysa bizim neyimiz eksik. Google dan kadinin önce sonra resimlerine bir bakin agziniz acik kalir.
kizlar 1er kglik ayak bilegi kum torbalarim var.aranizda kullanan var mi leslie yaparken ? daha fazla kalori yakmaya yardimci olur diye dusundum ama daha denemedim :44:
kizlar 1er kglik ayak bilegi kum torbalarim var.aranizda kullanan var mi leslie yaparken ? daha fazla kalori yakmaya yardimci olur diye dusundum ama daha denemedim :44: