Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Yavaş yavaş karışımlı suyumu içebildim ve tuzlu patates ve az muz yedim. Şiddetli ishalim kesildi. Teşekkürler.

Cok sevindim canim. Insallah sabaha iyilesmis olursun. Tekrar gecmis olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5dayslim downum üzerine akşam 3 fast milin 2 milini yaptım
yarın da ya 4 power mil yada radio remix yapıcam
herkese hayırlı gecelerrr:KK55::KK55::KK55::KK55:

Anneme gelen misafiri kibarlik olsun diye caya cagirdim. Yeni gittiler. Spor fln yalan oldu. Icim sisti muhabbetlerinden. Ah anne ahh :)

Sen de benim kaderimi paylastin desene... Ben de oglumun arkadasi oynamaya gelince yürüyüse cikamadim. Ne yapalim sevdiklerimizi sevindirmek de güzel. Yarin devam ederiz.

Evet aynen. Kadini sevmem ama annemi kirmak istemedim :) leslie 500 steps ile squat yapayim bari.

Yaptim dediklerimi. Nefes nefese kaldim squat saolsun. Iyi geceler herkese

Öncelikle geçmiş olsun derindenizlerden....gerçekten çok kötü bir hastalık,inşallah hemencecik düzelirsin...
Benim bugünkü raporum akşam dışarda 6.7 km yürüdüm....500 kalori yaktım....eve gelince bölgesel de yapayim diyordum , bende yemek yapayim falan derken şu an yatağa bile zor gidicem sanırım....

Günaydınnnn :) şimdi kahvaltımı yapıyorum saat 9 gibi de sporumu yapacağım inşallah

bugün 5 mega miles'ın walk and tone, speed interval ve ab walk bölümünü , 4mile power walkın da 2 interval milini kombinlendim kendimce .. bu şekilde 5 mile yapacağım ..

derindenizlerden çok geçmiş olsun, Allah şifa versin

Günaydin kizlar. Spor dolu bir gün dilerim. Ben yorgunum daha cünkü kizim gece uyutmadi. Sabahin köründe de benden önce ayaklandi. Insallah spor yapacak enerjiyi toplarim. Sabahtan yapayim da sonra engel cikiyor.

Günaydin kizlar. Spor dolu bir gün dilerim. Ben yorgunum daha cünkü kizim gece uyutmadi. Sabahin köründe de benden önce ayaklandi. Insallah spor yapacak enerjiyi toplarim. Sabahtan yapayim da sonra engel cikiyor.

ben de sabahtan yapma taraftarıyım, hem kafam rahat oluyor hem bütün gün enerjik oluyorum

Günaydınnnn :) şimdi kahvaltımı yapıyorum saat 9 gibi de sporumu yapacağım inşallah

bugün 5 mega miles'ın walk and tone, speed interval ve ab walk bölümünü , 4mile power walkın da 2 interval milini kombinlendim kendimce .. bu şekilde 5 mile yapacağım ..

derindenizlerden çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Ben de 5 mega miles in 3 ya da 4 milini yapmak istiyorum bu hafta bölgesel az calistim.

ben de sabahtan yapma taraftarıyım, hem kafam rahat oluyor hem bütün gün enerjik oluyorum
En azindan sabah yaptigimiz yanimiza kar kaliyor, sonra ise güce daliyoruz. Temmuza kadar tam gaz gitmek istiyorum sonra esim 1 ay izine cikacak sporum aksayabilir biraz.

günaydın

dun akşam 2 milll yaptım kendimı süper hissediyorum bugun sabah yuruyusumu yapamadım dıyetlıyım artık akşam iftardan sonra 2 mıll yapıcam inş
sizinkilerin yanında benımkı pek komik kalıyor ama neyse :KK9:

Son düzenleme:
günaydın

dun akşam 2 milll yaptım kendimı süper hissediyorum bugun sabah yuruyusumu yapamadım dıyetlıyım artık akşam iftardan sonra 2 mıll yapıcam inş
sizinkilerin yanında benımkı pek komik kalıyor ama neyse :KK9:

Aa komik olur mu canim daha kisa sure once 1 mili zor yapiyordun. Simdi hem 2 mil yapiyor hem yuruyorsun. Bak kondisyonun artiyor gitgide.

Günaydın günaydın herkese:KK3:

Derya'cım ne güzel motive ediyosun herkesi.Ben sessiz takılıyorum biliyosun takip ediyorum seni.:KK31::KK34:Dün doktoruma gittim ilacım bitti ama etkisi yok dozunu artırabilir misiniz dedim önce tahlile bakalım ondan sonra artırabilirim dedi.50 mg yazdı bu sefer tahlil sonucum bugün öğleden sonra bakalım.Su dolu balon gibiyim şiştim resmen.

Günaydın hatunlar :KK1:

Hepimize bol sporlu, enerjik bir gün olsun.

Ben işteyim. Sizin sabah sporu mesajlarınızı okuyup kıskanmaya devam ediyorum, her sabah olduğu gibi :KK1:

Simdi kizimi yatiriyorum walk walj kick kick diye sarki soyluyo yatakta.

Yerim ben onu :KK16::KK16::KK16: Ben de kız istiyorum çok, ama tabi kısmet :KK34: O da sizinle başlar spor yapmaya. Şanslı bir kızınız var. Küçücük yaşta bu kültürü ediniyor.

X