Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

canım bende ishaldim dün geçti bitki çayı içmeyi bıraktım birde kahve telvesini biraz limon sıkıp 1 tatlı kaşığı yedim birde kayınvalidemin etkili bir tarifi var 2 adet aspirini üst üste içip üstüne gazoz içiyor yıllardır benim kurtarıcım deiyor denedim kesildi

çok güzel bilgi canım sağol özellikle siyah çay kısmını çok sevdim, çok severim gün içinde içmesem başım ağrıyor .Kardiyodan önce ağırlık işi dikkatimi çekti ben genelde sabah kardiyo çalışıyorum 1 saati aşan sporlarda kortizol salgılanıyoru öğrendikten sonra en fazla 1 saat yapıyorum öğleden sonra ağırlık oda leslienin firm ve bölgesel çalışıyorum

Aynen sabahtan beri temizlik utu yapiyorum canim cikti. Artik tek dusundugum kaynar bir dusla kendimi haslamak.

ya bu 2 mill dekı hareket yapan kadın 3 mıl de nekadar ıncelmıs kadının mıgde kalmamış

Aynen sabahtan beri temizlik utu yapiyorum canim cikti. Artik tek dusundugum kaynar bir dusla kendimi haslamak.

Ayyy daha ütü var aglamak istiyorum kadin olmak ne zor arkadaş! Temizlik ev isi derdi bizde, formda kalma bakim her halt bizim derdimiz. Sanirim aglicam. Sporu hangi totomla yapcam ben

Ayyy daha ütü var aglamak istiyorum kadin olmak ne zor arkadaş! Temizlik ev isi derdi bizde, formda kalma bakim her halt bizim derdimiz. Sanirim aglicam. Sporu hangi totomla yapcam ben

Erkekler ne rahat degil mi. Esim bisiklete bindigi zaman karisan rahatsiz eden yok. Ben leslie yaparken kizima tekme aticam diye odum kopuyor. Hep ayagimin dibinde.

Seneye kendin icin soylerson bunlari canim. Walk walk walk. Bosuna israr etmiyorum sana yap diye.

ay bu walk walk walk dün gece uyumadan önce kulağımda çınlıyordu :) 2 tane uzun video üst üste yapınca Leslie teyze kafamın içine girmiş demek ki, yakında rüyamda da görmeye başlarım

Teşekkürler. Bulantı çok vardı ama bir türlü kusamadım. Kuru kahve, limonu anneanneciğimde yapardı. Biz de babamın askerde köylü bir arkadaşından öğrendiği yöntemi uygularız, bulabilme imkanı olursa tabi. Böğürtlen dal ve yapraklarını su ile kaynatıp çay şeklinde içiyoruz ve hemen kesiyor. Aklınızda olsun.

ay bu walk walk walk dün gece uyumadan önce kulağımda çınlıyordu :) 2 tane uzun video üst üste yapınca Leslie teyze kafamın içine girmiş demek ki, yakında rüyamda da görmeye başlarım

Simdi kizimi yatiriyorum walk walj kick kick diye sarki soyluyo yatakta.

Gecmis olsun canim. Mide bagirsak gribi olabilir mi acaba? Devam eders doktora gitmekte fayda var.

Sağol canım. O nasıl oluyormuş ki ilk kez duydum, mide üşütmesi gibi bir şey mi? Şimdilik bir hareket yok, birşeyler yiyebildim zorla da olsa şükür. Dün sabah miğrenvari bir ağrı yapıştı alnıma ve midem aşırı asit yaptı. Çok midem bulandı ama kusamadım. Çıkarsam safrayı rahatlıyacaktım, zorla uyudum filan geçti ağrı, ertesinde de bunla uyandım işte ona bağladım ben bu durumu.

Evet virus o da grip gibi ama mide bagirsagi etkiliyor. Burda cok yaygin son yillarda.

Sana da geçmiş olsun canım. Evet ben de duydum aspirinli gazozu ama denemedim. Kuru kahve, limonu da anneanneciğimde yapardı.

Erkekler ne rahat degil mi. Esim bisiklete bindigi zaman karisan rahatsiz eden yok. Ben leslie yaparken kizima tekme aticam diye odum kopuyor. Hep ayagimin dibinde.

ay aynen kızlar ya bu ne ya erkek olmak varmış :benim ufaklık uyanmasın diye erken yapıyorum sonra bitmeden uyanıyor ağlamasın diye ne şebeklikler yapıyorum

Anneme gelen misafiri kibarlik olsun diye caya cagirdim. Yeni gittiler. Spor fln yalan oldu. Icim sisti muhabbetlerinden. Ah anne ahh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…