Yavaş yavaş karışımlı suyumu içebildim ve tuzlu patates ve az muz yedim. Şiddetli ishalim kesildi. Teşekkürler.
Anneme gelen misafiri kibarlik olsun diye caya cagirdim. Yeni gittiler. Spor fln yalan oldu. Icim sisti muhabbetlerinden. Ah anne ahh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sevindim canim. Insallah sabaha iyilesmis olursun. Tekrar gecmis olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydin kizlar. Spor dolu bir gün dilerim. Ben yorgunum daha cünkü kizim gece uyutmadi. Sabahin köründe de benden önce ayaklandi. Insallah spor yapacak enerjiyi toplarim. Sabahtan yapayim da sonra engel cikiyor.
Ben de 5 mega miles in 3 ya da 4 milini yapmak istiyorum bu hafta bölgesel az calistim.Günaydınnnn :) şimdi kahvaltımı yapıyorum saat 9 gibi de sporumu yapacağım inşallah
bugün 5 mega miles'ın walk and tone, speed interval ve ab walk bölümünü , 4mile power walkın da 2 interval milini kombinlendim kendimce .. bu şekilde 5 mile yapacağım ..
derindenizlerden çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
En azindan sabah yaptigimiz yanimiza kar kaliyor, sonra ise güce daliyoruz. Temmuza kadar tam gaz gitmek istiyorum sonra esim 1 ay izine cikacak sporum aksayabilir biraz.ben de sabahtan yapma taraftarıyım, hem kafam rahat oluyor hem bütün gün enerjik oluyorum
günaydın
dun akşam 2 milll yaptım kendimı süper hissediyorum bugun sabah yuruyusumu yapamadım dıyetlıyım artık akşam iftardan sonra 2 mıll yapıcam inş
sizinkilerin yanında benımkı pek komik kalıyor ama neyse
evet bende hıssedıyorum ınşallah daha güzel olacak herşeyAa komik olur mu canim daha kisa sure once 1 mili zor yapiyordun. Simdi hem 2 mil yapiyor hem yuruyorsun. Bak kondisyonun artiyor gitgide.
Simdi kizimi yatiriyorum walk walj kick kick diye sarki soyluyo yatakta.
Simdi kizimi yatiriyorum walk walj kick kick diye sarki soyluyo yatakta.