- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Et balık tavuk hindi tüketmeyeceksemTeşekkürler canımPek ayarlayamiyorum ama et sebze dengesini kurmaya çalışıyorum. Her gün pisirecek bir şey bulmak büyük dert.
Çok güzel oluyor salata da. Bende et sebze baklagil her hafta yemeye çalışıyorum balık yiyemiyorum amaEt balık tavuk hindi tüketmeyeceksem
Protein olarak mercimek nohut fasulye ya yemek şeklinde yaparim yada salataya haşlayıp eklerim
Çok iyi yapıyorsun canım sabah dışında yiyorum bende. Dondurulmuş meyve faydalı mıymış ben hiç denemedim şekerli olur diye bari diyorum tazesini yiyimTatlım ben akşama yiyemiyeceksem sabah bir şekilde mutlaka salata tüketiyorum evdeysem soğan sarimsak kesinlikle içinde olur .Meyve pek sevmiyorum ama şu yeni nesil kurutulup dondurulmuş meyvelerden deneyeceğim.
Çilek hastasıyım tadı aynı yaş Çilek gibiymiş
Ya ben ne yaptım 1 tüm cevizli şeker sucuğu yedim .Çiğköfte ve döner regl 2 gün var 50 kg 700 gram olmuşum 45 kiloydumÇok güzel oluyor salata da. Bende et sebze baklagil her hafta yemeye çalışıyorum balık yiyemiyorum ama
Çok iyi yapıyorsun canım sabah dışında yiyorum bende. Dondurulmuş meyve faydalı mıymış ben hiç denemedim şekerli olur diye bari diyorum tazesini yiyimburada küçük bir dilim tatlı gömdüğüm doğrudur regl zamanı napimmm çok canım çekti ama küçücük
Yalnız değilmişim mm oleyy yarasin aslanimaYa ben ne yaptım 1 tüm cevizli şeker sucuğu yedim .Çiğköfte ve döner regl 2 gün var 50 kg 700 gram olmuşum 45 kiloydum
Bu gluten ve şeker beni mahvetti
Besin değerini kaybetmiyormuş tatlım.Kuru meyve gibi değil
27 seninYalnız değilmişim mm oleyy yarasin aslanimaayy ben 10 yıl.once o kilodaydim 55 olsam yeter bana fazlasında gözüm yok 2 kilo gitmiş sonunda çok sevindim. Senin yaşın kaçti
Tekrardan geçmiş olsun tatlımSelam kizlar bugün yazmadım dişçi korkusu beni herşeyi unutturdu
Sabah su içildi
Limonlu su içildi
Şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı yapıldı
Geçmiş olsun ahh o dişler neler çektiriyor bize inşallah tamamen kurtulursun canım. Kahve de yine çok güzel görünüyor afiyet olsunSelam kizlar bugün yazmadım dişçi korkusu beni herşeyi unutturdu
Sabah su içildi
Limonlu su içildi
Şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı yapıldı
Saol cnm benimGeçmiş olsun ahh o dişler neler çektiriyor bize inşallah tamamen kurtulursun canım. Kahve de yine çok güzel görünüyor afiyet olsun
Harikaa menüBugün kaçamak dolu birgün olduğu için en sağlıklı öğünüm sabah kahvaltısı oldu
Sabah
1 dilim labneli ekmek
2 yumurta
10 zeytin
1 bardak portakal suyu
ARA ÖĞÜN
Türk Kahvesi
1 Şişe Maden Suyu
1 Adet Gün Kurusu Kayısı
2 Tam Ceviz
AKŞAM
Makarna
Nohut Yahni
Salata
Yoğurtlu Mantı
ARA ÖĞÜN
1 Bardak 1 Çay Kaşığı Ballı Süt
SU》1,5 LİTRE SU İÇİLDİ
Vayyy afiyet olsunSABAH(09:00)
Kahvaltı Salatası
ÖĞLEN (14:00)
Mercimek Çorba
Dövme Pilavı
Tere
AKŞAM (18:00)
Maden Suyu
Çikolata
SU》1,5 Litre
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba herkese bende aranıza katılıp motive olmak istiyorum 167 boy 80 kilo evlendikten sonra 1 yıl icinde 13 kilo aldım ve su an hamile kalamıyorum aynı zamanda atanmak icin kpss calısıyorum kendimi yemekten alamıyorum belki buraya atarsam porsiyonlarımı kücültmüş olurum bende