- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Hoşgeldin ♡Merhaba herkese bende aranıza katılıp motive olmak istiyorum 167 boy 80 kilo evlendikten sonra 1 yıl icinde 13 kilo aldım ve su an hamile kalamıyorum aynı zamanda atanmak icin kpss calısıyorum kendimi yemekten alamıyorum belki buraya atarsam porsiyonlarımı kücültmüş olurum bende
Afiyet olsun canım benimSABAH
Menemen
1 Dilim Ekmek
10 Zeytin
Portakal Suyu
1 Dilim Peynir
ARA ÖĞÜN
Maden Suyu
Sade Türk Kahvesi
AKŞAM
1 Kase Yüzük Çorbası
1 Kase Yoğurt
Turp
Yeşillik
SU》1,5 LİTRE
Geçmiş olsun canım benim sıcak bitki çayları içGünaydın kızlar benim biraz bogazım agrıyordu henuz yeni kalktım kahvaltı edince bende bildirim yaparım
Hoşgeldin aramızaHosge kolay gelsin diyetiniz.
Ben de takımlardaydım ve güzel sayılacak kadar vermiştim.
Korkarım pandemide geri aldim hepsini.
Bitkilerim var yeşilçay biberiye vs,ev sirkesi var.Bir sıraya koyup kullanamadım.
Size katılabilirim yol arkadaşlığı için,belki daha kolay gelir takip etmem.
Hoşgeldin aramıza ♡Günaydın kolay gelsin diyetiniz.
Ben de takımlardaydım ve güzel sayılacak kadar vermiştim.
Korkarım pandemide geri aldim hepsini.
Bitkilerim var yeşilçay biberiye vs,ev sirkesi var.Bir sıraya koyup kullanamadım.
Size katılabilirim yol arkadaşlığı için,belki daha kolay gelir takip etmem.
Teşekkür ederim tatlımVayyy afiyet olsun
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versinGünaydın kızlar benim biraz bogazım agrıyordu henuz yeni kalktım kahvaltı edince bende bildirim yaparım
Hosbulduk.Hoşgeldin aramıza ♡
Onu sirkeli yapmak istiyorum ben.Bir bardak ılık limonlu su içildi
Ben dengeli beslenmeye çalışıyorumHosbulduk.
Kuru üzüm yiyorum şimdi çayla o sayılır mi:)
Kızım tatilde evde,hep hamurişi şeyler yemek istiyor,yine yapicam birşeyler ama sayenizde kontrollü giderim,gidelim yani,kışın ardı yaz,ağırlıkları atariz ne güzel olur
Ben sekersiz diyetini doğal yapıyorum galiba.Cay şekersiz,kahvede çok az,meyve sevmem,tatlı geliyor,çok seyrek bitte re hayır demem.Ben dengeli beslenmeye çalışıyorum
Kaçamaklarım çoğaldı onu azaltmak istiyorum
21 gün şekersiz diyetine başlamayı düşünüyorum
Çikolata yemekten çatlayacağım
Evet buğday ürünleride şekerBen sekersiz diyetini doğal yapıyorum galiba.Cay şekersiz,kahvede çok az,meyve sevmem,tatlı geliyor,çok seyrek bitte re hayır demem.
Asıl karbonhidratı azaltmam gerek,vücutta direk şekere donusuyor
Çeçil peynirmi o en sevdiğimBende kahvaltımla geldim kızlar bugun gec kaldım ama olsun
Günde birkaç kez bitki suyu,örneğin sabah tarçınlı gece biberiye ya da yeşilçay,boyle bir düzen oturtsam nasıl olur,sabah sirkeli su tabii.Evet buğday ürünleride şeker
Kinoa karabuğdaydanda karbonhidrati saglayaybilirsin yada lifli sebzeleri arttırabilirsin dengelemek için ♡