- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
İki tane yumurta yiyince bugün acikmadim bir saat sonra kefir ve kuruyemiş yerim normalde öğlen yoğurt sebze yemeği düşünüyorumÖĞLEN YEMEK YEMEYECEK MİSİNİZ ?
Hoşgeldin canım akşam patetes yemeğim var yanına salata ve yoğurt bende abur cubur kestim idareli şekilde devam ediyor olcsm inşallahKahve içemeyen tek kişi benim herhaldeakşam ne yiyeceksin? Bende bu aralar kilo vermeye çalışıyorum. Porsiyonlari azalttım abur cubur ve unlu mamulleri tuketmiyorum bir haftadır kilo veremedim ne zaman düşecek acaba
163-61 kilo ideal kilom 55e düşmeye çalışıyorum kaç yıldır olmuyor Pcos var kilo aldıkça sıkıntı yaşıyorum. Sivilce killanma arttı bir bıraksam alır gider kilolar. Basen var zaten 3 kilo bile gitse duruyor o daha çok kilo vermem gerek. Burdan gaza geldim sabah senin kahvaltına benzer şekilde yaptım. Öğlen haşlanmış tavuk göğsü salata. Ara öğün Kefir ceviz. Akşam da kuru fasulye pilav yoğurt. Nasıl sence? Ama mesela yoğurdu evde yapıyorum tam yağlı. Birde akşam geç yattığım için meyve ya da çerez yiyorum fazla olmamak kaydıyla bu iyi değil dimi yemesem de acıkıyorumHoşgeldin canım akşam patetes yemeğim var yanına salata ve yoğurt bende abur cubur kestim idareli şekilde devam ediyor olcsm inşallah
senin boyun kilon nedir canım
Çok güzel kahvaltı Tam benlik ama şu kutu meyve sularını içmeyin ya bence hiç faydası yok zararı var. Mandalina sıksan çok daha iyi olur ama onu da abartmamak gerek zira çok şekerliKahvaltımiz bugün kendime hediye olarak bir seferlik meyve suyu icegim
Evet canım çok iyi ama sana tavsiyem beyaz pilav yerine bulgur daha sağlıklı evde yoğurt çok iyi oluyor bende genelde haftasonu yaparım işlerim çok yoğun yorgunluk ölüyor m eve geliyorm163-61 kilo ideal kilom 55e düşmeye çalışıyorum kaç yıldır olmuyor Pcos var kilo aldıkça sıkıntı yaşıyorum. Sivilce killanma arttı bir bıraksam alır gider kilolar. Basen var zaten 3 kilo bile gitse duruyor o daha çok kilo vermem gerek. Burdan gaza geldim sabah senin kahvaltına benzer şekilde yaptım. Öğlen haşlanmış tavuk göğsü salata. Ara öğün Kefir ceviz. Akşam da kuru fasulye pilav yoğurt. Nasıl sence? Ama mesela yoğurdu evde yapıyorum tam yağlı. Birde akşam geç yattığım için meyve ya da çerez yiyorum fazla olmamak kaydıyla bu iyi değil dimi yemesem de acıkıyorum