- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Bizimkiler diyor çok fark gösterdi 10 günde verdin üç beş kilo diyor ama bilmiyorum çok siktim kendimi bu konuda bakalım hayırlısıBide kış üstümuz kat kat onlar da ağır çekiyor. Tartilarda soğukta yanlış tartıyor olabilir. Ben vücut şeklime bakıyorum biraz düzelmiş ama daha çok yolum var.
İnşallah öyledir aslında önemli olan kendini nasıl hissettiğinBizimkiler diyor çok fark gösterdi 10 günde verdin üç beş kilo diyor ama bilmiyorum çok siktim kendimi bu konuda bakalım hayırlısı
Günaydın kuzumGünaydın canlarım
BİR BARDAK SU İÇİLDİ
Bende şimdi bir bardak limonlu su icegim misss gbiGünaydın kuzumbende 1.5 litre suyuma yarım limon sıktım 2.bardagimdayim daha
Harikaaa bir menüSabah yine rutin kahvaltımı yaptım. Zeytin, peynir, ceviz, yumurta, çay.
Öğlen
Sebzeli et sote
Ayran
Bir dilim ekmek
Akşam
Nohut yemeği
Acılı ezme
Bulgur pilavı
Ara öğün
Kefir
1 adet Muz
Bir avuç çerez
Ohh sunuma bak nefisssŞekersiz Türk kahvesi
Kafama göre yaptığım diyetler sonradan çok sıkıntı çıkardı. Aman diyim bitki tarzı içeçekleri sık kullanmayınız. Yeşil çayı günde 5 kere yemeklerden yarım saat önce içerdim. Ama sonra karaciğerimi yordu bu durum. Güzel kilo verdim zamanında sporla beraber. Şimdi yine kilo vermem lazım ama beni aşırı sınırlandıran diyetlerden korkuyorum. O yüzden karbonhidrat ve şekerden uzak durmaya yemek dışında mi abır cuburdan uzak durmaya çalışarak gün içğnde yürüyüş yada sporla forma girmeye çalışıyorum
Sağol kuzum afiyet olsun sana üşenmesem kalkıp yapacam da kılım kıpırdamıyor regl olunca bir nazlanmalarGel kuzum Birlikte olsun
Hoş geldin buyur tabikideMerhabalar bende aranıza katilabilirmiyim.
27 yaşındayım. Evliyim.Vajinusmus hastasaydim.Yeni yendim. Gebelik düşünüyorum. Gebelik öncesi sağlıklı beslenmek istiyorum. Motive olmak adına bende günlük beslenme öğünlerimi paylaşmak istiyorum.
Teşekkür ederim.Hoş geldin buyur tabikidearamıza hoşgeldin