- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.921
Kızlar bugün inanılmaz rahatsizdim.hicbirsey yiyemedim.yani programa baslayamadim
Insallah yarin basliyorum. Boyum 1.60 kilom 62. Ideal kilom 52-53. Telefondan baglandigim
icin cizelgeyi beceremiyorum.
Bu arada sut beni inanilmaz sisiriyor ben sabahlari sut yerine ne icebilirim ne tavsiye edersiniz?
Elmasirkeli su icin ne düşünüyorsunuz faydasi oluyormu acaba?
dün gittik sayın fatih eniştenizebeni gördü bir odaya çekti tutturdu illa bin şu tartıya zorla bindirdi 57 değil 59 kiloymuşum :18: " hani gız 57 kiloydun tombiiiiiş " diye güldü :26: " he nolmuş tombişim , hem bana kilo yakışıyo " dedim. güldü ve sarıldı bana. sonrada öptü yine bizimkiler giderken kayınbabam " kız bizde kalsın , akşam oğlan bırakır " dedi babamda izin verdi. neyse ablaları falan geldi, tabii ben evde tekim bi garip oldum. sağolsun aşkım beni hiç yalnız bırakmadı sonra bizi odada tek bıraktılar :26: sigara içiyorduk enişteniz ve ben. sonra beni yine öptü e tabi bende onu akşam 11 e kadar onlardaydım, öpe öpe bir hal etti neyse ablaları giderken bizi de arabayla evime getirdiler, enişteniz " siz bekleyin ben meleği yukarı çıkarayım , geliyorum " dedi. asansöre girdik ve evimiz 10. katta artık düşünün ve şu an üst dudağımın altı morarmış şekilde geziyorum ortalarda :105:
Kizlar askolun yaaa soruma bi cevap veren olmayacak mi?????
Cumartesi günü 2. listeye başladım.
Biraz şaşırdım, ilk listenin saatlerine alışmışım.
Yeni saatlere de yakında alışacağımı umut ediyorum.
Ama şu sabahki paçangalar hiç hoş olmadı.
İşin ilginç tarafı vicdan azabı da yok, yarın da tartı günü neye güveniyorum acaba?
Neyse olan oldu, önümüzdeki günlere bakacağım artık.
kızlar bu dediğiniz zumba persian zumba e01 ve e02 mi?
yok cancazım ben değildim.. oğluşum 3,5 yaşında.. bence ona da bi değişiklik olur dans etmeyi seviyor :) hem değişik figürler öğrenir biraz :) şimdi youtube dan baktım evet daha önce duymuştum bunu şimdi hatırladım ama süper gözüküyo.. harika bi fikirburayı çok sevdim ben değişik fikirler ediniyorum..ben de hemen yarın başlıyacağım .. diyete uyuyorum+1/1,5 saat yürüyüş yapıyorum+plates yapıyorum + zumba da yaparsam heralde başarırım..bunlarla da olmazsa pes deyip bırakcam ve kilolu yaşama alışcam artık
tebriklerrrpeki ne kadar zamanda oldu bu incelme ?
Kızlar bugün inanılmaz rahatsizdim.hicbirsey yiyemedim.yani programa baslayamadim
Insallah yarin basliyorum. Boyum 1.60 kilom 62. Ideal kilom 52-53. Telefondan baglandigim
icin cizelgeyi beceremiyorum.
Bu arada sut beni inanilmaz sisiriyor ben sabahlari sut yerine ne icebilirim ne tavsiye edersiniz?
Elmasirkeli su icin ne düşünüyorsunuz faydasi oluyormu acaba?
normalde et yemegen biriyim zaten ya sebze ya da baklıyat tarzı şeyler tüketiyorum akşamları sabah
1 haş yumurta
1 domates
1 salatalık
yarım kk peynir yiyorum 1dilim kepek ekmeğiyle
sonra 2 saat sonra nescafe içiyorum
3 gibi nesfit yaptım 100 ml sütle içine 3 çilek doğradım
akşam da 4 köfte 2 kaşık pilav salata şeklindeydi şimdide yoğurt yicem azıcık sence nasıl bide yeşil çay içiyorum 500 ml falan günlük de 3 lt su mutlaka tüketirim bugün 1 mil leslie yaptım sence yanlışlarım nerde çünkü kilo veremiyorumçok teşekkürler bu arada inşallah gider yağlarımız bi an önce beraberce:13:
ii gecelerrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr
ben ara sıra gelip okuyup çıkıyorum
akrepciğim cnm nikahın hayılarla dolu olsun inş fatihne kavuşmana az kaldı heeeeee
kızlar dietimi yapıyorumda spor hiç yapamıyorum yaaa bi iğne olmak için dışarı çıkıyorum bu hafta tuhaf oldu inş kılo almam bakalım pazartesi ne olacak 2.ci listeyede başlıcam pazartesi bakalım inş herkes bol bol kilo verririrrrrrrrrr
teprik olsun selincim :) gıram kıskanmadım
tikırındaki güncel kilonsa 69,5 kiloda nasıl basenler 89,5 oluyor :44: benim 48 49 lu kilolarımda ancak 89 90 oluyor -du. bizden gizli n'apıyosun sen
amaniiinnn seloşum çok sevindim yuppiiion gün olmadan böleyse 1 ay snr düşün yani kesinlikle süper bişe yahu bu zumba
armanselin merhaba... seni yakından takip ediyorum ve gerçekten güzel kilo verdiğin için tebrik ediyorum sayende azmim arttı... herhalde 4. listeye geçmiş olman lazım inan sabırsızlıkla o listeni bekliyorum..veya nezaman gececeksin....tekrar tebrikler... sayende güzel kilo veren herkezin azmi bol olsun....
Laktozsuz süt içsen olmaz mı? :44:
Elma sirkesi ile sütün kalorisi aynı değil. Sütünü içmezsen, günlük alınan kaloriden yaklaşık 100 kalori az almış olacaksın.
Ben bugün çok kötü bir şey yaptım.
Sabah sabah, paçanga böreklerini götürdüm.
Yarın tartı günü, bana ne sürprizler hazırlıyor bakalım?
bende dün arkadaşımın doğum gününe gittim baya kaçırdım rotayısenin paçanga benim yediğimin yanında az kalır benceee bi daha yapmamayı umut ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?