- 19 Nisan 2013
- 506
- 0
- Konu Sahibi armanselin
- #1.901
Sen ne kadar incelmişsin?
ben ara vermiştim ya 3 gün oldu tekrar başlayalı,ondan daha ölçmüyorum erken. şöle bi 10 gün olsun bakalım bakacam inşalah fark eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne kadar incelmişsin?
kızlar bahsettiğiniz şey nedir? dans müziği falan mı? nerden indişriyorsunuz? bize de söyleseniz.. küçük oğlumla ben de yapardım..
kızlar bahsettiğiniz şey nedir? dans müziği falan mı? nerden indişriyorsunuz? bize de söyleseniz.. küçük oğlumla ben de yapardım..
merhaba..
bu listeler benim çok hoşuma gitti 25er günlük ya..:)
ama ben her öğün yoğurt ya da ayran tüketirim
usturubuyla tüketsek bi sıkıntı olur mu ki??
diyet yaparken bi sınırı yok gibi gelir sıkıcı olur..
bu listeler hem hedefli hem de iyi kilo verdirir bence..
ben de denemek istiyorum
konuyu açan arkadaşım teşekkür ederiz hemen not aldım
Ben birine demiştim oğluşunla beraber yaparsın diye. Sen miydin acaba. Kaç yaşında oğluşun?
Gülüm ve sinnnf ölçüm yaptımmmmmmmmmmm. Şok oldum tekrar tekrar ölçtüm. Basen 89,5 olmuş. 91di. Belden 1 cm incelmişim. Kalçadan da 1cm. Ay inanılmaz mutlu oldum var ya. Hepinizi zumbaya davet ediyorum. Hiç sıkıcı değil her gün yapmak istiyor insan. Süper bir şey bu yahu.
Merhaba. Rica ederim ne demek. Hani marketlerde 200 ml lik sütler oluyor ya çocuklar için ama sade olanlarından sabah ondan içersin. Büyük alırsan bozulur. Sütünü içip yatarsın geri. Kahvaltıda tam buğday ve peynir yersin. Ara öğün kayısını yaparsın. Daha sonra Protein öğününde hazır dönerler var onların tadı ısıtmadan da güzel onlardan yiyebilirsin. Yanında salata yapma imkanın yoksa domates salatalık yersin. Akşam yemeğinde de sebze çıkıyorsa sebze yersin.
Gülüm ve sinnnf ölçüm yaptımmmmmmmmmmm. Şok oldum tekrar tekrar ölçtüm. Basen 89,5 olmuş. 91di. Belden 1 cm incelmişim. Kalçadan da 1cm. Ay inanılmaz mutlu oldum var ya. Hepinizi zumbaya davet ediyorum. Hiç sıkıcı değil her gün yapmak istiyor insan. Süper bir şey bu yahu.
2 saat sonra oraya gidiyoruz, ilk defa gideceğim onlara
dün gittik sayın fatih eniştenize beni gördü bir odaya çekti tutturdu illa bin şu tartıya zorla bindirdi 57 değil 59 kiloymuşum :18: " hani gız 57 kiloydun tombiiiiiş " diye güldü :26: " he nolmuş tombişim , hem bana kilo yakışıyo " dedim. güldü ve sarıldı bana. sonrada öptü yine bizimkiler giderken kayınbabam " kız bizde kalsın , akşam oğlan bırakır " dedi babamda izin verdi. neyse ablaları falan geldi, tabii ben evde tekim bi garip oldum. sağolsun aşkım beni hiç yalnız bırakmadı sonra bizi odada tek bıraktılar :26: sigara içiyorduk enişteniz ve ben. sonra beni yine öptü e tabi bende onu akşam 11 e kadar onlardaydım, öpe öpe bir hal etti neyse ablaları giderken bizi de arabayla evime getirdiler, enişteniz " siz bekleyin ben meleği yukarı çıkarayım , geliyorum " dedi. asansöre girdik ve evimiz 10. katta artık düşünün ve şu an üst dudağımın altı morarmış şekilde geziyorum ortalarda :105: