- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.881
evet canım çok eğlenceli yapması,ilk gğnler çok yorucu oluo ama baya ter atıosun,ıslanmayan çamaşrın kalmıo terdenben akşamları yapıorum,genede yapıorum.yap bence,diyetle beraber süper oluo.ve ölçülerini yaz ilk gün,kalça gögüs kol bacak göbek bel. snr 10 gün snr ölç bide,farkedio,inceliosun.ama hergün yapcan düzenli
merhabalarr çok sağlıklı bi liste teşekkürler paylaşım için benim sorum ben yurtta kalıyorum ve öğlene doğru kahvaltı yapıp bide akşam yemeği yiyebiliyorum bu listeyi nasıl uyarlayabiliriz teşekkürler şimdiden:26:
ben 10 dk. sonra gidiyorum, giyinip kuşanayım, makyaj yapayım eccikparfümü unutmamak lazım.
bu arada BEN SU İÇİYORUM ŞU AN, SİZDE KOŞUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN
gerçekten farkediyor mu o kadar?
2 ye de baktım müzik aynı geldi indirmedim :)
bir gunde sadece birini yapıcaz dimi?
bugun öğlen 10+10 dk yuruyuş evde de 100 kere zıpladım işe geldim
Ben sporcu sutyeni ve mini şortla yapıyorum öyle bir terliyorsun ki anlatamam. Terlemeyen bir noktan bile kalmıyor.Ben bayağıdır yapıyorum bir ölçüm yapayım bakalım incelmiş miyim.
cevabını merakla beklıyorum özellikle basenlerden incelme ?????
Bayağıdır dediğim de 1 hafta 10 gün falandır herhalde ya gün tutmadım.Mezurayı aradım ama annem kursa götürmüş sanırım 1-2 saate gelir ölçüm yaparım. Basenlerden zaten bu diyetle inceleceksin inanılmaz bir şekilde.
yaa böyle söyleyınce daha bi seviyorum senii :))
bu arada ben ikinci listeye geçmedim bir le iki arası karışık ama ekleme yapmadan devam ediyorum (2 nin saatleri uymuyor işle )
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Allah razı olsun, darısı ve hayırlısı tüm bekarlara
Ben sporcu sutyeni ve mini şortla yapıyorum öyle bir terliyorsun ki anlatamam. Terlemeyen bir noktan bile kalmıyor.Ben bayağıdır yapıyorum bir ölçüm yapayım bakalım incelmiş miyim.
Bayağıdır dediğim de 1 hafta 10 gün falandır herhalde ya gün tutmadım.Mezurayı aradım ama annem kursa götürmüş sanırım 1-2 saate gelir ölçüm yaparım. Basenlerden zaten bu diyetle inceleceksin inanılmaz bir şekilde.
allah mutluluğunuzu hiç bozmasın aşkınız zamana yenik düşmesin, uzun uzun yıllar gözlerinizin içine sevgiyle bakın..
ben 10 dk. sonra gidiyorum, giyinip kuşanayım, makyaj yapayım eccikparfümü unutmamak lazım.
bu arada BEN SU İÇİYORUM ŞU AN, SİZDE KOŞUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN
bak selinim bak incelmiş olmalısınevet ya felaket terletio,tabiri caizse donuma kadar ıslanıorum
bende acaip merakla bekliorum tatlım,hadi bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?