- 8 Nisan 2013
- 2.875
- 2.540
- Konu Sahibi armanselin
- #1.861
Ben de diyorum nasıl ağır geldi.
demekki yanlış videoymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de diyorum nasıl ağır geldi.
sabahın köründen beri diyorum ki ya ben bişey yapmayı unuttum ney ney neeeeeeeeeeey
halbuki forumda gezmişim gezmişim buraya girmeyi unutmuşum :84: ah bu enişteniz yok mu beni kendine aşık etti de ne hallere geldim :97: bu akşam imam nikahımız kıyılacak Allah'ın izniyle :123: Dualarınızı bekliyorum :93:
Mucize diyet diye bir şey yok dediğin gibi. En doğrusu bu şekilde beslenerek vermek. Boyun ne kadar?
HERKESE GÜNAYDINNNN nasılsınız canlarrr yaza bomba olacaz bomba,içim kıpır kıpır hadi birazda iş yapayım kimseciklerde gelmemiş daha görüşürüz
haklısn bacım haklısınn kaçmak yapmak yokk yani inşallahh
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
herkese hayırlı cumalar olsun veeeee dualarımız kabul olsunn
sabahın köründen beri diyorum ki ya ben bişey yapmayı unuttum ney ney neeeeeeeeeeey
halbuki forumda gezmişim gezmişim buraya girmeyi unutmuşum :84: ah bu enişteniz yok mu beni kendine aşık etti de ne hallere geldim :97: bu akşam imam nikahımız kıyılacak Allah'ın izniyle :123: Dualarınızı bekliyorum :93:
demekki yanlış videoymuş
161 cm.
ben sağlıklı beslendim.sporumu yaptım.metin özatanın gi beslenmesini anlatan kitabından çok faydalandım
mantıklı olmaya çalıştım az ama uzun vadeli hedefler belirledim.hafta 300 gr bile versem 1 yılda 15-16 kilo demekti.hipotiroit hastasıyım 32 yaşındayım ama kesinlikle göstermiyorum
ayy çok güzel bi gün ozaman senin için. ALLAH tamamına erdirir inşallah. ben bile nasıl heycanladım şuan. aşık bacım benim.iyidir iyidir aşık olmak
biz dostumuzun elinden tutanı yakmayız. ne büyüksün YA RAB,NE MERHAMETLİSİN. Hayırlı cumalar herkese
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Bir gün Musa (A.S) bir kafirle din hakkında tartışmaya girmiş ve kimin haklı olduğunu anlamak için " Ateş yakıp üstünden geçelim, kim yanmazsa o haklıdır. " demişler. Musa (A.S) ve adam elele tutuşup öyle geçmişler fakat kafir adam yanmamış. Musa (A.S) Hakk'a sormuş " Ya Rabbi beni yakmayışını anlarım da kafiri niye yakmadın ? " Cenab-ı Hakk'ın verdiği cevap ise müthiş : " Bilmez misin Ya Musa, biz dostumuzun elinden tutanı yakmayız..! " En güzel Dost'a tutunmanız dileğiyle HAYIRLI CUMALAR
kızlar ben de zumbae01 i indirdim çok beğendim ama yapamadım vaktim olmadı..
kızlar ben de zumbae01 i indirdim çok beğendim ama yapamadım vaktim olmadı..
Allah razı olsun, darısı ve hayırlısı tüm bekarlara