- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.581
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet... ben geldiiiiiiiiiiiim
Pazar günü büyük sözüm oldubayanlar binanın toplantı salonuna geçti eğlendiler, erkeklerde yukarıda oturdular. Kuaföre götürdüler, maşalı yandan açık topuz yaptırdım, abiyem lacivert göğüs altı ve omuz başları taşlı. Çok şık oldum. Hele ki kuaförden çıktığımda Fatih eniştenizin bi bakışı vardı beni ilk defa açık gördü, normalde bundan 5 ay önce kapanmıştım
Neyse eniştenizin ablası bizi ha bire odaya koyuyorsonra dediler ki takı takma başlayacak kadınların arasına inin. bir indik alkış tufanı
tam bana yüzük takacaklarken kardeşim önüme geçti bahşiş aldıbiz kuyumcuya gittiğimizde 2 bilezik almışlardı, sonrada bi baktım 5 tane taktılar :44: demek ki 3 tane daha almışlar sonradan
sonra öyle birşey oldu kiiiiiiiiiiiitakı töreni biter bitmez birden dans müziği çaldı ve ben " ne dansı bu " diye şoktayken bi baktım dans ediyoruz ve alkış kopuyor ay çok utandıııııııııııııım :26:
o bitti sonra oyun havası başladıyarım saat boyunca oyun havası çaldı, tabi biz kürdüz genelde halay çekeriz. Baktım olacak gibi değil sadıcıma söyledim yukardan CD getirttiler.
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bi kürtçe halay çaldı ki, karşı taraf bilmediğinden geri çekildi. Bizimkiler çıktı meydanaaaHalay başını ben aldım, herkesin ağzı bi karış açık yaklaşık 1 saat boyunca oynadık. Sonra ardından bi oyun havası daha. Ve söz bitti..
sonra eniştenizle beni yine odaya koydular. Ve birden beni yanağımdan öptü
Dün gezmeye çıktık, bir parka gittik oturduk sigara içtik. Birden bire dudağımı öptüçok kızdım ama " en azından dini nikahımız olsun, caiz değil " dedim Ama dudakları çok tatlıydı sanki tam anlayamadım
Akrepcik,
hayırlı uğurlu olsun canım, Allah tamamına erdirsin.
Öpüşmeyi görünce şaşkınlıktan gözlerim açıldı,
hayırlı olsun demeyi bile unuttum.
canım yaa ne kadar samimi anlatmışsınn :) hayırlara vesile olsun.. Allah tamamına erdirsin inşallah..
düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?
o bilezikler önceden alınmıştır ben sana söylıyım :) bizde (karadenizde) çok önceleri yığınak yapılır :)
oh oh ohhhhhhhyüzükler takılmış halay çekilmiş göbek atılımış ohhh davemı dah agüzel olacak kız desene
öptü mü kız benimki sözde nikahım olunca gülhaneye götürüp dudağımdan öpmüştühakikaten insan anlamıyo bende dudaklarını hiç hissedememmiştim valla cnm hayırlı uğurlu olsun veeeee çokkkkkkkkkkkk mutlu ollllllllllllll
canım yaa ne kadar samimi anlatmışsınn :) hayırlara vesile olsun.. Allah tamamına erdirsin inşallah..
düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?
o bilezikler önceden alınmıştır ben sana söylıyım :) bizde (karadenizde) çok önceleri yığınak yapılır :)
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet... Ben geldiiiiiiiiiiiim
Pazar günü büyük sözüm olduBayanlar binanın toplantı salonuna geçti eğlendiler, erkeklerde yukarıda oturdular. Kuaföre götürdüler, maşalı yandan açık topuz yaptırdım, abiyem lacivert göğüs altı ve omuz başları taşlı. çok şık oldum. Hele ki kuaförden çıktığımda fatih eniştenizin bi bakışı vardı Beni ilk defa açık gördü, normalde bundan 5 ay önce kapanmıştım
Neyse eniştenizin ablası bizi ha bire odaya koyuyorSonra dediler ki takı takma başlayacak kadınların arasına inin. Bir indik alkış tufanı
Tam bana yüzük takacaklarken kardeşim önüme geçti bahşiş aldıBiz kuyumcuya gittiğimizde 2 bilezik almışlardı, sonrada bi baktım 5 tane taktılar :44: Demek ki 3 tane daha almışlar sonradan
Sonra öyle birşey oldu kiiiiiiiiiiiiTakı töreni biter bitmez birden dans müziği çaldı ve ben " ne dansı bu " diye şoktayken bi baktım dans ediyoruz ve alkış kopuyor Ay çok utandıııııııııııııım :26:
O bitti sonra oyun havası başladıYarım saat boyunca oyun havası çaldı, tabi biz kürdüz genelde halay çekeriz. Baktım olacak gibi değil sadıcıma söyledim yukardan cd getirttiler.
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bi kürtçe halay çaldı ki, karşı taraf bilmediğinden geri çekildi. Bizimkiler çıktı meydanaaaHalay başını ben aldım, herkesin ağzı bi karış açık Yaklaşık 1 saat boyunca oynadık. Sonra ardından bi oyun havası daha. Ve söz bitti..
Sonra eniştenizle beni yine odaya koydular. Ve birden beni yanağımdan öptü
Dün gezmeye çıktık, bir parka gittik oturduk sigara içtik. Birden bire dudağımı öptüçok kızdım ama " en azından dini nikahımız olsun, caiz değil " dedim Ama dudakları çok tatlıydı sanki tam anlayamadım
öptü ama ben karşılık vermedimen azından imam nikahı şart ( hafta içi imam nikahımız kıylacak ). ama dudakları çok sevimli gibi geldi, ay tamam utandım
aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy senin adına o kadar mutlu oldum ki canım allah mesut bahtiyar etsin mutluluğunuz daim olsun darısı başımıza canım
Canım birşey soracağım nişannda saçın açıkmıydı hep mi açık olacak yoksa geri kapanacakmısın :26:
aynen cnm benim eşim ordulu bana altın alınacağı zaman kayınv. bizim 5 2 li burmammız hazır başka bi şeyler alınır demişti karadenizliler taaaaa öncelerden alıyomuş cnm bende öğrendim yani sen neresindensin karadenizin tatlım:26:
öptü ama ben karşılık vermedimen azından imam nikahı şart ( hafta içi imam nikahımız kıylacak ). ama dudakları çok sevimli gibi geldi, ay tamam utandım
cnm utanman normal ama utanma demekki sende onu sevmişsin ki dudakları tatlı matlı diyosun
allah sevgi muhabbetinizi arttırsın güzelim
yo 5 ay önce kapanma kararı almıştım kendi kendime. Ama karşı taraf illa açık ol dedi sözde. Düğünde de açarım başka açmam. Normalde kapalıyım
evet aynen öyle bizde önceden hazrlık yapılır tabi maddi duruma göre.. genelde de orta hallidir herkes.
ben rizeliyim
utanmana gerek yok ki, evlenmeden önce ufak ufak, ten uyumu yoklamaları iyidir bence.
Cinsellik evlilikte her şey demek değil belki, ama çok önemli olduğu da inkâr edilemez.
Zaten onun dışındaki her şey, normal bir ev arkadaşı ile de yapılabilir.
Bu yüzden de en azından;
"eli eline, dizi dizine, gözü gözüne değdiğinde için titriyor mu?" bir bakmak lâzım.
Selincim tebrik ederim 500 grvermişsin ve 6 ları görmüşsün harika çok mutluyum darısı 5 lerin başına
Listemizi yayınlamışsın ellerin dert görmesin bacım
Tün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı bu haftaya olsun inşallahhhhhhhhhhh
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burada var. Anlamadığın yer olursa sorabilirsin.
beriş,
çizelgeni güncellesene, neden hâlâ 72 duruyor onda?:44:
anladım bidenem düğünde ayakkabının altına yazacaksın demi ismimi
kız valla zor geliyo yenilemek ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?