eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet... ben geldiiiiiiiiiiiim
Pazar günü büyük sözüm oldu
bayanlar binanın toplantı salonuna geçti eğlendiler, erkeklerde yukarıda oturdular. Kuaföre götürdüler, maşalı yandan açık topuz yaptırdım, abiyem lacivert göğüs altı ve omuz başları taşlı. Çok şık oldum. Hele ki kuaförden çıktığımda Fatih eniştenizin bi bakışı vardı
beni ilk defa açık gördü, normalde bundan 5 ay önce kapanmıştım
Neyse eniştenizin ablası bizi ha bire odaya koyuyor
sonra dediler ki takı takma başlayacak kadınların arasına inin. bir indik alkış tufanı
tam bana yüzük takacaklarken kardeşim önüme geçti bahşiş aldı
biz kuyumcuya gittiğimizde 2 bilezik almışlardı, sonrada bi baktım 5 tane taktılar :44: demek ki 3 tane daha almışlar sonradan
sonra öyle birşey oldu kiiiiiiiiiiii
takı töreni biter bitmez birden dans müziği çaldı ve ben " ne dansı bu " diye şoktayken bi baktım dans ediyoruz ve alkış kopuyor
ay çok utandıııııııııııııım :26:
o bitti sonra oyun havası başladı
yarım saat boyunca oyun havası çaldı, tabi biz kürdüz genelde halay çekeriz. Baktım olacak gibi değil sadıcıma söyledim yukardan CD getirttiler.
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bi kürtçe halay çaldı ki, karşı taraf bilmediğinden geri çekildi. Bizimkiler çıktı meydanaaa
Halay başını ben aldım, herkesin ağzı bi karış açık
yaklaşık 1 saat boyunca oynadık. Sonra ardından bi oyun havası daha. Ve söz bitti..
sonra eniştenizle beni yine odaya koydular. Ve birden beni yanağımdan öptü
Dün gezmeye çıktık, bir parka gittik oturduk sigara içtik. Birden bire dudağımı öptü
çok kızdım ama " en azından dini nikahımız olsun, caiz değil " dedim
Ama dudakları çok tatlıydı sanki tam anlayamadım