- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #1.621
kardeşim bugün unutmazsa fotoları bilgisayara atacak, yarın sabah geldiğimde albüm açarım kısmetse. tabi unutmazsa hanımefendi
İnşallah unutmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeşim bugün unutmazsa fotoları bilgisayara atacak, yarın sabah geldiğimde albüm açarım kısmetse. tabi unutmazsa hanımefendi
2 ayakkabımın da altı dolacak galiba
ayy azalır mı ki bu dönem yapınca?
gerçi ben lazere gidiyrum azalma var ama gimediğim bölgelerde uygulayayım ben de bari :)
yaa ne güzel heyecanlar bunlar...keşke on yıl sonra da böyle kalsa
Dolsun dolsun. En çok silinecek yere beni yaz.
eneeeeeeee acep uğursuzluk diye bişey var mı ? :26: hani sağ ayağa yazılmaz veya sol ayağa yazılmaz gibi bişey var mı :44:
eneeeeeeee acep uğursuzluk diye bişey var mı ? :26: hani sağ ayağa yazılmaz veya sol ayağa yazılmaz gibi bişey var mı :44:
yok kızlar öyle bişey
ama ilk silinen ilk gider derler :)
yok kızlar öyle bişey
ama ilk silinen ilk gider derler :)
İlk kim silinmiş nasıl anlayacak Melek.
Evet bu haftanın sağlıklı kilo veren sultanlarını yazıyorum.
Pakize07: 1.400 gr ile birinci.
Darlingim: 1.100 gr ile ikinci.
İgnis: 800 gr ile üçüncü. İlk üç bu şekilde.
Berivannnn26: 600 gr
Sinnnf: 500 gr
Cemrem29: 500 gr
Armanselin: 500 gr (Çok uyamadı çünkü hastanedeydi.)
Meantrees: 400 gr
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar.
Unuttuğum varsa lütfen söylesin hemen ekleyeyim. :26:
afet kızlarr ben geldimm
afet kızlarr ben geldimm
hoşgeldin bende gidiyom
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet... ben geldiiiiiiiiiiiim
Pazar günü büyük sözüm oldu bayanlar binanın toplantı salonuna geçti eğlendiler, erkeklerde yukarıda oturdular. Kuaföre götürdüler, maşalı yandan açık topuz yaptırdım, abiyem lacivert göğüs altı ve omuz başları taşlı. Çok şık oldum. Hele ki kuaförden çıktığımda Fatih eniştenizin bi bakışı vardı beni ilk defa açık gördü, normalde bundan 5 ay önce kapanmıştım
Neyse eniştenizin ablası bizi ha bire odaya koyuyor sonra dediler ki takı takma başlayacak kadınların arasına inin. bir indik alkış tufanı
tam bana yüzük takacaklarken kardeşim önüme geçti bahşiş aldı biz kuyumcuya gittiğimizde 2 bilezik almışlardı, sonrada bi baktım 5 tane taktılar :44: demek ki 3 tane daha almışlar sonradan
sonra öyle birşey oldu kiiiiiiiiiiii takı töreni biter bitmez birden dans müziği çaldı ve ben " ne dansı bu " diye şoktayken bi baktım dans ediyoruz ve alkış kopuyor ay çok utandıııııııııııııım :26:
o bitti sonra oyun havası başladı yarım saat boyunca oyun havası çaldı, tabi biz kürdüz genelde halay çekeriz. Baktım olacak gibi değil sadıcıma söyledim yukardan CD getirttiler.
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bi kürtçe halay çaldı ki, karşı taraf bilmediğinden geri çekildi. Bizimkiler çıktı meydanaaa Halay başını ben aldım, herkesin ağzı bi karış açık yaklaşık 1 saat boyunca oynadık. Sonra ardından bi oyun havası daha. Ve söz bitti..
sonra eniştenizle beni yine odaya koydular. Ve birden beni yanağımdan öptü
Dün gezmeye çıktık, bir parka gittik oturduk sigara içtik. Birden bire dudağımı öptü çok kızdım ama " en azından dini nikahımız olsun, caiz değil " dedim Ama dudakları çok tatlıydı sanki tam anlayamadım
HOŞGELDİN BACIIIIIIIIIIIIIIII
MAŞALLAH AKŞAM OLMASINA RAGMEN 600 HARİKA GİTMİŞ VALLA
MELEK GÜLKEM Mİ DE YAZ AYAKKABIYA
HOŞGELDİN BACIIIIIIIIIIIIIIII
MAŞALLAH AKŞAM OLMASINA RAGMEN 600 HARİKA GİTMİŞ VALLA
MELEK GÜLKEM Mİ DE YAZ AYAKKABIYA
hoşgeldin bende gidiyom
eneeee gülkemimiz evli değil miydi :44:
yok tatlım daha 1 ay oldu sözleneli/nişanlanalı daha yeniyle yaşadım bende senin yaşadıklarını