- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.561
geçen hafta: 78.000
bu hafta: 77.500 oleyyyyyyyy az gitti ama olsunnnnnnnnnnn
haftaya pazartesi ben ilk 25 günü tamamlamış olacağım abaklım sonuç ne olacakkkkkk
bu arda kan iğnesi vurulmaya baişladım inş kilo aldırmaz bide damardan ilaç alıcam serumla bakalım kiloma yansıcakmı
slm kızlar,bugün korka korka çıktım tartıya ve tam 1.100 gitmiş.ben daha az bekliyordum görünce şaşırdım ve 1 mayısta 2. listeye geçiyorum kızlar.şimdi geçmişi okucam
kizlar benim icin yazdiklariniz icin tesekkur ederim ,bana cok moral verdinizkayinvalideme gorumcelere soyledim herkez cok sevindi .mutlu oldular hepsi benden bebek bekleyip duruyorlardi zaten bu arada bugun kilo bildirimi ve kilo verebilen azimli arkadaslarim hepinizi tebrik ederim ben hala birinci listeye gore besleniyorum alistim ne de olsa sadece porsiyonlarimi biraz buyuttum ve yemem gereken sut urunlerini arttirdim (birgun sizden birileride hamile kalirsa diye yaziyorum) ama sizi takip etmeye devam ediyorum alistim size ben yaaa
Hoş geldiniz aramıza öncelikle.ya benim de acil kilo vermem lazım bu liste bana da uygun geldi ama başta 5 adet listeden oluşuyor demişsiniz ama 3 adet listee gordum ben mı goremedım acaba yardımcı olurmusunuz
günaydııııııııııııın herkese, bu haftada ilk bildirim benden gelsin, geçen hafta 700 gr verebilmiştim, bu hafta ikiye katladım, 1,400 gr. fark vardı tartıda. Geçen hafta moralim bozuktu bu hafta gayet iyiyim. tekrar teşekkürler armanselin. 3. haftaya tam gaz devam.
Günaydın arkadaşlar.
Çok mutluyum.
Sonunda 56'lı rakamları görebildim.
Geçen haftaya göre 800 gr vermişim.
Teşekkürler Arman, teşekkürler Türkiye.
Şaka bir tarafa,
abuk subuk diyetler yapmadan, böyle sağlıklı beslenerek kilo vermek harikulade.
Kızlar bugun kilo bildirimi
Ben bu hafta 500 gr verdim malum dönemdeydım acaba o yuzden mı az oldu bılemedim..ya da artık zor kilo verilen döneme girdim..
toplamda durum şu:
Başlama 1 nisan :77,900
Son 29 Nisan : 73,600
Son hafta verilen 500 gr.
Toplam verilen : 4,300 kg.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok özledim kızçeler siziiiiiiiii nasılsınız bakayım herşey yolundamı geçmişe söyle biraz bakabildim
selinxim teyzene acil şifalar olsun canımmmmmmm
ben tartı da 69,4 çıktım yaşasınnnnnnnnnnnn 6 yı gördümmmmmmmm:118::118:
Anlaşılan dün herkes dondurma yemiş :)
valla akşama da eve dondurma geldi ama ben inat ettim yemedim
geçen hafta: 78.000
bu hafta: 77.500 oleyyyyyyyy az gitti ama olsunnnnnnnnnnn
haftaya pazartesi ben ilk 25 günü tamamlamış olacağım abaklım sonuç ne olacakkkkkk
bu arda kan iğnesi vurulmaya baişladım inş kilo aldırmaz bide damardan ilaç alıcam serumla bakalım kiloma yansıcakmı
slm kızlar,bugün korka korka çıktım tartıya ve tam 1.100 gitmiş.ben daha az bekliyordum görünce şaşırdım ve 1 mayısta 2. listeye geçiyorum kızlar.şimdi geçmişi okucam
kizlar benim icin yazdiklariniz icin tesekkur ederim ,bana cok moral verdinizkayinvalideme gorumcelere soyledim herkez cok sevindi .mutlu oldular hepsi benden bebek bekleyip duruyorlardi zaten bu arada bugun kilo bildirimi ve kilo verebilen azimli arkadaslarim hepinizi tebrik ederim ben hala birinci listeye gore besleniyorum alistim ne de olsa sadece porsiyonlarimi biraz buyuttum ve yemem gereken sut urunlerini arttirdim (birgun sizden birileride hamile kalirsa diye yaziyorum) ama sizi takip etmeye devam ediyorum alistim size ben yaaa
Nihilcim baştan başlaman daha doğru olur diye düşünüyorum.
Hoş geldin aramıza tebrik ediyorum.
iyi akşamlar
pazartesi günlerini okumak, birer birer eksilmeleri duymak ayrı bir keyifli
gün içinde yazacak vaktim yoktu şimdi bildirim yazıcam;
geçen hafta ile aynıymışım 72.200. vermemişim de almamışım da.
öğlen: 2 köfte kadar et - 2 dilim ekmek - 2 domates
ara: 1/2 eti form
akşam: 6 yemek kaşığı sebze - salata - 1 dilim tam buğday ekmek
ara: 1 meyve
1,5 litre su
45 dakika yürüyüş
Ya ben bişey sormak istiyorum bende kilomu ve bki mi gösteren cetvel koymak istiyorum motive açısından nasıl yapıcam yardımcı olur musunz
Evet bu haftanın sağlıklı kilo veren sultanlarını yazıyorum.
Pakize07: 1.400gr ile birinci.
Darlingim: 1.100gr ile ikinci.
İgnis: 800gr ile üçüncü. İlk üç bu şekilde.
Berivannnn26: 600gr
Sinnnf: 500gr
Cemrem29: 500gr
Armanselin: 500gr (Çok uyamadı çünkü hastanedeydi. )
Meantrees: 400gr
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar.
Unuttuğum varsa lütfen söylesin hemen ekleyeyim. :26:
Ignis bacım yürüyüşle erir diye umuyorum tatlım bakalım sınav gitsin haftanın 3-4 günü 5 km yürüyeceğim
Boşver lastik işini görsün seni mutlu etsin gerisi boş canım
Kızlaaar nasılsınız çok özledim sizleri hastanede olduğum için giremedim hiç.
Evet bu haftanın sağlıklı kilo veren sultanlarını yazıyorum.
Pakize07: 1.400gr ile birinci.
Darlingim: 1.100gr ile ikinci.
İgnis: 800gr ile üçüncü. İlk üç bu şekilde.
Berivannnn26: 600gr
Sinnnf: 500gr
Cemrem29: 500gr
Armanselin: 500gr (Çok uyamadı çünkü hastanedeydi. )
Meantrees: 400gr
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar.
Unuttuğum varsa lütfen söylesin hemen ekleyeyim. :26:
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet... ben geldiiiiiiiiiiiim
Pazar günü büyük sözüm oldubayanlar binanın toplantı salonuna geçti eğlendiler, erkeklerde yukarıda oturdular. Kuaföre götürdüler, maşalı yandan açık topuz yaptırdım, abiyem lacivert göğüs altı ve omuz başları taşlı. Çok şık oldum. Hele ki kuaförden çıktığımda Fatih eniştenizin bi bakışı vardı beni ilk defa açık gördü, normalde bundan 5 ay önce kapanmıştım
Neyse eniştenizin ablası bizi ha bire odaya koyuyorsonra dediler ki takı takma başlayacak kadınların arasına inin. bir indik alkış tufanı
tam bana yüzük takacaklarken kardeşim önüme geçti bahşiş aldıbiz kuyumcuya gittiğimizde 2 bilezik almışlardı, sonrada bi baktım 5 tane taktılar :44: demek ki 3 tane daha almışlar sonradan
sonra öyle birşey oldu kiiiiiiiiiiiitakı töreni biter bitmez birden dans müziği çaldı ve ben " ne dansı bu " diye şoktayken bi baktım dans ediyoruz ve alkış kopuyor ay çok utandıııııııııııııım :26:
o bitti sonra oyun havası başladıyarım saat boyunca oyun havası çaldı, tabi biz kürdüz genelde halay çekeriz. Baktım olacak gibi değil sadıcıma söyledim yukardan CD getirttiler.
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bi kürtçe halay çaldı ki, karşı taraf bilmediğinden geri çekildi. Bizimkiler çıktı meydanaaaHalay başını ben aldım, herkesin ağzı bi karış açık yaklaşık 1 saat boyunca oynadık. Sonra ardından bi oyun havası daha. Ve söz bitti..
sonra eniştenizle beni yine odaya koydular. Ve birden beni yanağımdan öptü
Dün gezmeye çıktık, bir parka gittik oturduk sigara içtik. Birden bire dudağımı öptüçok kızdım ama " en azından dini nikahımız olsun, caiz değil " dedim Ama dudakları çok tatlıydı sanki tam anlayamadım
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet... ben geldiiiiiiiiiiiim
Pazar günü büyük sözüm oldubayanlar binanın toplantı salonuna geçti eğlendiler, erkeklerde yukarıda oturdular. Kuaföre götürdüler, maşalı yandan açık topuz yaptırdım, abiyem lacivert göğüs altı ve omuz başları taşlı. Çok şık oldum. Hele ki kuaförden çıktığımda Fatih eniştenizin bi bakışı vardı beni ilk defa açık gördü, normalde bundan 5 ay önce kapanmıştım
Neyse eniştenizin ablası bizi ha bire odaya koyuyorsonra dediler ki takı takma başlayacak kadınların arasına inin. bir indik alkış tufanı
tam bana yüzük takacaklarken kardeşim önüme geçti bahşiş aldıbiz kuyumcuya gittiğimizde 2 bilezik almışlardı, sonrada bi baktım 5 tane taktılar :44: demek ki 3 tane daha almışlar sonradan
sonra öyle birşey oldu kiiiiiiiiiiiitakı töreni biter bitmez birden dans müziği çaldı ve ben " ne dansı bu " diye şoktayken bi baktım dans ediyoruz ve alkış kopuyor ay çok utandıııııııııııııım :26:
o bitti sonra oyun havası başladıyarım saat boyunca oyun havası çaldı, tabi biz kürdüz genelde halay çekeriz. Baktım olacak gibi değil sadıcıma söyledim yukardan CD getirttiler.
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bi kürtçe halay çaldı ki, karşı taraf bilmediğinden geri çekildi. Bizimkiler çıktı meydanaaaHalay başını ben aldım, herkesin ağzı bi karış açık yaklaşık 1 saat boyunca oynadık. Sonra ardından bi oyun havası daha. Ve söz bitti..
sonra eniştenizle beni yine odaya koydular. Ve birden beni yanağımdan öptü
Dün gezmeye çıktık, bir parka gittik oturduk sigara içtik. Birden bire dudağımı öptüçok kızdım ama " en azından dini nikahımız olsun, caiz değil " dedim Ama dudakları çok tatlıydı sanki tam anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?