Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın!

yaa tartılamadım ben :KK50: işten çıkamadım bu öğlen,akşma tartılacam mecbur ve dolayısıyla daha kilolu çıkacam :KK14:

yarın sabah tartıl canım çünkü sabah ve akşam bazen 2 kilo fark bile oluyor.

Arkadaşlar,
kollarından ve üst tarafından şikayetçiler için bir tavsiyem olacak bu hafta.
3 haftadır yapıyorum, sonuç görmeyi bekledim.

Benim derdim üst taraftan;
kilo alınca kollar, bel, göbek alıyor ve göğüslerim iyice büyüyor.

Ben de 3 hafta önce pilates lastiği aldım,
internetten deriiiinn araştırmalarım sonucunda 6 tane hareket belirledim kendime;
1 tanesi lastiksiz sandalyeye tutunarak, 5 tanesi lastikli.

Bugün elbise giydim, sabahtan beri tuvalete gittikçe kollarıma omuzlarıma bakmaktan bir hâl oldum:KK1::KK1:.
Hareketler işe yaramaya başlamış:KK16:.
Lastiği tavsiye ederim herkese. Gerçi ben alırken kazıklandım galiba.
Benim 1 lastiğe verdiğim paraya, internette 3 tanesini satıyorlar.
Adam, "bizimki sağlık bakanlığı onaylı" dedi, yersen...
Ben yedim:KK9::KK9::KK9:.

sahi kız sen gayet zayıfsın ne fazlalığın olabilir ki.boyun kaç bilmiyorum ama fazla da yorma kendini.ben de 72lere düşünce evde eliptik bisikletim var onu sürücem.benim her yerde fazlalığım var:KK9:alınca her yerimden alıyorum.ama zayıfken de popım çok büyüktü:KK9:basen yok bende popo var şöyle arkaya yastık koymuş gibi yeminle çok komik:KK9::KK9:

yarın sabah tartıl canım çünkü sabah ve akşam bazen 2 kilo fark bile oluyor.

Sahi kız sen gayet zayıfsın ne fazlalığın olabilir ki.boyun kaç bilmiyorum ama fazla da yorma kendini.ben de 72lere düşünce evde eliptik bisikletim var onu sürücem.benim her yerde fazlalığım var:KK9:alınca her yerimden alıyorum.ama zayıfken de popım çok büyüktü:KK9:basen yok bende popo var şöyle arkaya yastık koymuş gibi yeminle çok komik:KK9::KK9:

ben kendimkini anlatmayım benim yatırım basen allahhhhhhh bir basen var bildiğin armut yaww bel ince basen belin 2 katı ( formül gb oldu :KK1:)

ben kendimkini anlatmayım benim yatırım basen allahhhhhhh bir basen var bildiğin armut yaww bel ince basen belin 2 katı ( formül gb oldu :KK1:)

aynen ya benimde bel ince kalça var,arkamda küçük bi yastıkla geziorum :KK1: az da basen var tabii :KK50: haliyle bel ince alt büyük komik oluo bayaa :KK9: nişnalım geldiğinde dedi,poponu küçült biraz,çok güzel ama çok dikat çekio deliririm ben dedi :KK9::KK9:

hihiiiiiiiii kız lastiğin de mi onayı lazım mış :KK1:
bende plates in büyük ve küçğk topu var daha önce 2 ay platese gitmiştim sınav bitsin yürüyüşden sonrada plates yapacağım :21:

Vallahi ne bileyim Beriş, adam öyle dedi:44:.
Ama büyük ihtimalle beni kandırdı, acelem vardı, epilasyona yetişeceğim diye çok düşünemedim üzerinde.
Yoksa kül yutar mıyım ben!:KK9::KK9:
Enayiliğe bir bahane bulmak lâzım tabii:KK52::KK52:.

:KK9:
:KK9: afiyet olsun tatlım :KK9:

Geç dalganı, geç:KK1::KK1::KK1:.

kuzu sen zayıfmışsın zaten ya :nazar: nie kilo vermeye çalışıosunki,daha nereye kadar vercen kız görünmeyecen snr :KK9:

Yok be Gülkuş,
ben 2 sene önce sigarayı bıraktım. O zaman kilo aldım.
O gün bugündür, kiloyu alıp vermekten gına geldi.
Kotlarımın hiçbirisi olmuyor. Hafta sonları kotlarımı giyip, salına salına gezmeyi özledim yahu:KK43::KK43:.
Şimdi Armiş'in listesiyle, sağlıklı bir şekilde zayıflayıp bir daha da kilo almamayı hedefliyorum.

evet özel daha zordur mutlaka canım ama. nankörlük yapmak istemem,çok şükür tabi ama inan sgk okadar yoğunki,okadar vatandaş gelio,okadar yazışmalar varki anlatamam tatlım. ve vatandaşla uğraşmak çoook zorrr :KK50: bide ben hep uzamnlık düşünüodum. ilk senem daha memurlukta. bakalım uzamnlığa hazırlanıorum. hayırlıysa inşallah olur :KK31:

Vatandaş sizinle uğraşıyor asıl, hıh:KK33:.

slm kızlar,bugün korka korka çıktım tartıya ve tam 1.100 gitmiş.:KK52:ben daha az bekliyordum görünce şaşırdım:KK9:ve 1 mayısta 2. listeye geçiyorum kızlar.şimdi geçmişi okucam

Tebrikler, harikasın:KK9::KK9:.
Ben de 4 mayıs'ta 2. listeye geçiyorum. Senden 3 gün sonra başlamışım demek ki:KK16:.

tebrikler şekerim:KK9:ben de 7li rakamları görmeyi çok istiyorum.ne güzel sen 6lı rakamlara ulaştın.fıstık olmuşundur şimdiden:KK52:

Sen de haftaya 7'li rakamlara hoş geldin diyeceksin artık:KK16:, bir şey kalmadı.

sahi kız sen gayet zayıfsın ne fazlalığın olabilir ki.boyun kaç bilmiyorum ama fazla da yorma kendini.ben de 72lere düşünce evde eliptik bisikletim var onu sürücem.benim her yerde fazlalığım var:KK9:alınca her yerimden alıyorum.ama zayıfken de popım çok büyüktü:KK9:basen yok bende popo var şöyle arkaya yastık koymuş gibi yeminle çok komik:KK9::KK9:

Yukarıda yazdım,
derdim çok büyük; kotlarım olmuyor:KK9::KK9:.
Kendimde zayıflığı da beğeniyorum. Yoksa Hadise gibi olmak istemem elbette.
Ne kötü oldu zayıflayınca, değil mi? Sarktı her yeri:KK50:.

Eee seninki ideal popo, Brezilyalılarınki gibi ne güzel işte:KK9::KK9::KK9:.
Millet üzerine para verip ameliyat oluyor şekerim, seninki gibi poposu olsun diye.
Demek sen bizim topic'in Jennifer Lopez'isin he:KK9::KK9:.

Hepimiz de kendimizdekini beğenmiyoruz:KK9:.
Fıstık, senin vücut tipine de bayılanlar var.
Öyle bir sevgili bulursun kendine olur biter, önemli olan sağlıklı bir şekilde zayıflamak ve fit görünmek.
Yoksa vücut yapılarımıza yapılacak pek bir şey yok:KK34:.

aynen ya benimde bel ince kalça var,arkamda küçük bi yastıkla geziorum :KK1: az da basen var tabii :KK50: haliyle bel ince alt büyük komik oluo bayaa :KK9: nişnalım geldiğinde dedi,poponu küçült biraz,çok güzel ama çok dikat çekio deliririm ben dedi :KK9::KK9:

2. Jennifer Lopez de burada:KK9:.
Daha ne istiyorsunuz yahu!
Millet öyle geriye çıkık popo istiyor.

Ne güzel yuvarlacık yuvarlacık:KK16::KK16:.

Ignis bacım yürüyüşle erir diye umuyorum tatlım bakalım sınav gitsin haftanın 3-4 günü 5 km yürüyeceğim :KK34:
Boşver lastik işini görsün seni mutlu etsin gerisi boş canım :KK19:

kizlar benim icin yazdiklariniz icin tesekkur ederim ,bana cok moral verdiniz :KK16: kayinvalideme gorumcelere soyledim herkez cok sevindi .mutlu oldular hepsi benden bebek bekleyip duruyorlardi zaten:emir_bebek:bu arada bugun kilo bildirimi ve kilo verebilen azimli arkadaslarim hepinizi tebrik ederim:KK54:ben hala birinci listeye gore besleniyorum alistim ne de olsa sadece porsiyonlarimi biraz buyuttum ve yemem gereken sut urunlerini arttirdim (birgun sizden birileride hamile:KK49: kalirsa diye yaziyorum) ama sizi takip etmeye devam ediyorum alistim size ben yaaa

Selam kızlar,

Yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler :)

Akrepçik, evlilik öncesi duruşun evlilik sonrası için hep rehber olcak :) afferim sana :)
Benimde annem ve anne tarafım kürt kökenli, zihin yapısı bölücülüğü desteklemiyorsa nasılki doğduğumuz ilin adını söylemek gibi kürt laz türk herneyse.

Diyetimi özledim, yazışmayı özledim, sizleri okumayı özledim. Yarından sonra kaldığım yerden devam mı etsem yoksa 1 hafta ara verdiğim için yeniden mi başlasam bilemedim.
Bu hafta az az yedim dikkat ettim ama bizim diyetimizle alakası yoktu. Su yeşilçay içemedim, kuru meyvelerim yoktu filan,
Pazartesi vermiş olamam ama almışta olmiyim :)

Nihilcim baştan başlaman daha doğru olur diye düşünüyorum.

kızlar bi sorum olacak beni vermem gereken kilo 5 en fazla diyelim kiilk listeyi 25 gün uyguladım kiloları verdim diger listelere gerek yok demi artık? peki sonra ne yapacagım?

Vermesi gereken kilo miktarı az olanlar daha uzun sürede kilo verirler bunu sakın unutma. Sonradan ben bu diyeti yaptım da ilk listede sizin kadar veremedim deme. :KK20: :KK1: İdeal kilona ulaştığın zaman kilonu korumaya başlarsın. Yediklerini dengeleyerek kilo almamaya çalışırsın.

günaydııııııııııııın herkese, bu haftada ilk bildirim benden gelsin, geçen hafta 700 gr verebilmiştim, bu hafta ikiye katladım, 1,400 gr. fark vardı tartıda. Geçen hafta moralim bozuktu bu hafta gayet iyiyim. tekrar teşekkürler armanselin. 3. haftaya tam gaz devam.:KK16::KK16:

Ah canım tebrik ediyorum. :nazar::KK9:Rica ederim ne demek. :KK16:

Günaydın arkadaşlar:KK16::KK16::KK16:.

Çok mutluyum:KK16::KK16:.

Sonunda 56'lı rakamları görebildim:21::21::KK62::KK62::KK62::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66:.
Geçen haftaya göre 800 gr vermişim.

Teşekkürler Arman, teşekkürler Türkiye:KK52::KK52::KK52:.

Şaka bir tarafa,
abuk subuk diyetler yapmadan, böyle sağlıklı beslenerek kilo vermek harikulade:KK16::nazar::nazar:.

Rica ederim tatlım ne demek. :KK16: Çok sevindim adına maşallah diyorum. :nazar::KK9:

Kızlar bugun kilo bildirimi :KK1:

Ben bu hafta 500 gr verdim malum dönemdeydım acaba o yuzden mı az oldu bılemedim..ya da artık zor kilo verilen döneme girdim..

toplamda durum şu:

Başlama 1 nisan :77,900
Son 29 Nisan : 73,600
Son hafta verilen 500 gr.
Toplam verilen : 4,300 kg.

Canım tebrik ediyorum maşallah. :KK9:

günaydın kızlar bende bugün başladım diyete yalnız bir sorum olacak ilk 25 bitti istediğim kiloya ulaştım koruma kısmında ne yapıcaz birşey daha bu arada birde bebiş isteğim var diyet sırasında hamiş olursak diyeti bırakmak zorundayım değilmi:KK49:

Koruma kısmında yediklerimizi dengelersek sorun olmayacağını düşünüyorum. Diyelim ki öğlen yemeğini fazla kaçırdık,akşam çok hafif beslenirsek dengelemiş oluruz. İnşallah sağlıklı bir bebişin olur. :KK16: Doktora gidip ondan hamile iken nasıl beslenmen konusunda yardım alman en doğrusu olur.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok özledim kızçeler siziiiiiiiii nasılsınız bakayım herşey yolundamı geçmişe söyle biraz bakabildim
selinxim teyzene acil şifalar olsun canımmmmmmm

ben tartı da 69,4 çıktım yaşasınnnnnnnnnnnn 6 yı gördümmmmmmmm :KK62::KK66::118::118::KK62:

Berivanım çok teşekkür ederim çıktı teyzem iyi şu anda. Ben de çok özledim sizleri. :KK50: Tabrik ediyorum seni kaç kilo verdin toplamda bu hafta?

X