- 15 Kasım 2009
- 727
- 9
- 118
- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.541
yaa tartılamadım benişten çıkamadım bu öğlen,akşma tartılacam mecbur ve dolayısıyla daha kilolu çıkacam
Arkadaşlar,
kollarından ve üst tarafından şikayetçiler için bir tavsiyem olacak bu hafta.
3 haftadır yapıyorum, sonuç görmeyi bekledim.
Benim derdim üst taraftan;
kilo alınca kollar, bel, göbek alıyor ve göğüslerim iyice büyüyor.
Ben de 3 hafta önce pilates lastiği aldım,
internetten deriiiinn araştırmalarım sonucunda 6 tane hareket belirledim kendime;
1 tanesi lastiksiz sandalyeye tutunarak, 5 tanesi lastikli.
Bugün elbise giydim, sabahtan beri tuvalete gittikçe kollarıma omuzlarıma bakmaktan bir hâl oldum.
Hareketler işe yaramaya başlamış.
Lastiği tavsiye ederim herkese. Gerçi ben alırken kazıklandım galiba.
Benim 1 lastiğe verdiğim paraya, internette 3 tanesini satıyorlar.
Adam, "bizimki sağlık bakanlığı onaylı" dedi, yersen...
Ben yedim.
yarın sabah tartıl canım çünkü sabah ve akşam bazen 2 kilo fark bile oluyor.
Sahi kız sen gayet zayıfsın ne fazlalığın olabilir ki.boyun kaç bilmiyorum ama fazla da yorma kendini.ben de 72lere düşünce evde eliptik bisikletim var onu sürücem.benim her yerde fazlalığım varalınca her yerimden alıyorum.ama zayıfken de popım çok büyüktü basen yok bende popo var şöyle arkaya yastık koymuş gibi yeminle çok komik
ben kendimkini anlatmayım benim yatırım basen allahhhhhhh bir basen var bildiğin armut yaww bel ince basen belin 2 katı ( formül gb oldu)
hihiiiiiiiii kız lastiğin de mi onayı lazım mış
bende plates in büyük ve küçğk topu var daha önce 2 ay platese gitmiştim sınav bitsin yürüyüşden sonrada plates yapacağım
afiyet olsun tatlım
kuzu sen zayıfmışsın zaten yanie kilo vermeye çalışıosunki,daha nereye kadar vercen kız görünmeyecen snr
evet özel daha zordur mutlaka canım ama. nankörlük yapmak istemem,çok şükür tabi ama inan sgk okadar yoğunki,okadar vatandaş gelio,okadar yazışmalar varki anlatamam tatlım. ve vatandaşla uğraşmak çoook zorrrbide ben hep uzamnlık düşünüodum. ilk senem daha memurlukta. bakalım uzamnlığa hazırlanıorum. hayırlıysa inşallah olur
slm kızlar,bugün korka korka çıktım tartıya ve tam 1.100 gitmiş.ben daha az bekliyordum görünce şaşırdım ve 1 mayısta 2. listeye geçiyorum kızlar.şimdi geçmişi okucam
tebrikler şekerimben de 7li rakamları görmeyi çok istiyorum.ne güzel sen 6lı rakamlara ulaştın.fıstık olmuşundur şimdiden
sahi kız sen gayet zayıfsın ne fazlalığın olabilir ki.boyun kaç bilmiyorum ama fazla da yorma kendini.ben de 72lere düşünce evde eliptik bisikletim var onu sürücem.benim her yerde fazlalığım varalınca her yerimden alıyorum.ama zayıfken de popım çok büyüktü basen yok bende popo var şöyle arkaya yastık koymuş gibi yeminle çok komik
ben kendimkini anlatmayım benim yatırım basen allahhhhhhh bir basen var bildiğin armut yaww bel ince basen belin 2 katı ( formül gb oldu)
aynen ya benimde bel ince kalça var,arkamda küçük bi yastıkla geziorumaz da basen var tabii haliyle bel ince alt büyük komik oluo bayaa nişnalım geldiğinde dedi,poponu küçült biraz,çok güzel ama çok dikat çekio deliririm ben dedi
Etkili gibi görünüyor denemekte fayda var. Paylaşım için teşekkürler canım : )
Selam kızlar,
Yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler :)
Akrepçik, evlilik öncesi duruşun evlilik sonrası için hep rehber olcak :) afferim sana :)
Benimde annem ve anne tarafım kürt kökenli, zihin yapısı bölücülüğü desteklemiyorsa nasılki doğduğumuz ilin adını söylemek gibi kürt laz türk herneyse.
Diyetimi özledim, yazışmayı özledim, sizleri okumayı özledim. Yarından sonra kaldığım yerden devam mı etsem yoksa 1 hafta ara verdiğim için yeniden mi başlasam bilemedim.
Bu hafta az az yedim dikkat ettim ama bizim diyetimizle alakası yoktu. Su yeşilçay içemedim, kuru meyvelerim yoktu filan,
Pazartesi vermiş olamam ama almışta olmiyim :)
Benimde zayıflamam lazıııııımbakalım bir de bunu deneyelim.
Günaydınnnn herkese :) Evet bugün itibariyle diyete başlamış bulunmaktayım sabah aç karnıma tartıldım 74.2 kilodayımm hedef kilom 66 inşallah başarırırım :)
kızlar bi sorum olacak beni vermem gereken kilo 5 en fazla diyelim kiilk listeyi 25 gün uyguladım kiloları verdim diger listelere gerek yok demi artık? peki sonra ne yapacagım?
günaydııııııııııııın herkese, bu haftada ilk bildirim benden gelsin, geçen hafta 700 gr verebilmiştim, bu hafta ikiye katladım, 1,400 gr. fark vardı tartıda. Geçen hafta moralim bozuktu bu hafta gayet iyiyim. tekrar teşekkürler armanselin. 3. haftaya tam gaz devam.
Günaydın arkadaşlar.
Çok mutluyum.
Sonunda 56'lı rakamları görebildim.
Geçen haftaya göre 800 gr vermişim.
Teşekkürler Arman, teşekkürler Türkiye.
Şaka bir tarafa,
abuk subuk diyetler yapmadan, böyle sağlıklı beslenerek kilo vermek harikulade.
Kızlar bugun kilo bildirimi
Ben bu hafta 500 gr verdim malum dönemdeydım acaba o yuzden mı az oldu bılemedim..ya da artık zor kilo verilen döneme girdim..
toplamda durum şu:
Başlama 1 nisan :77,900
Son 29 Nisan : 73,600
Son hafta verilen 500 gr.
Toplam verilen : 4,300 kg.
günaydın kızlar bende bugün başladım diyete yalnız bir sorum olacak ilk 25 bitti istediğim kiloya ulaştım koruma kısmında ne yapıcaz birşey daha bu arada birde bebiş isteğim var diyet sırasında hamiş olursak diyeti bırakmak zorundayım değilmi
Günaydınnn :))) evet dün başlamama rağmen bugün bende tartıldım sizinle sonucu paylaşmak istiyorum kızlar :)
Başlangıç 28 nisan 74.2
Bugün 29 nisan 73.8
:))) 400 gram vermişimmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok özledim kızçeler siziiiiiiiii nasılsınız bakayım herşey yolundamı geçmişe söyle biraz bakabildim
selinxim teyzene acil şifalar olsun canımmmmmmm
ben tartı da 69,4 çıktım yaşasınnnnnnnnnnnn 6 yı gördümmmmmmmm:118::118:
bebişde istiyorum hamiş olursam diyeti bırakmak zorundayım değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?