- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.441
çok çok güzel yazmışsın bizim de biraz sorunlarımız var bu konuda benim erkek arkadaşım da kürt babam biraz sorun çıkarıyor açıkçasııinşallah bu sorunu aşabiliriz
kizlar dunden beri soklardayim gecen hafta kilo bildirimi yaparken regli olacagim demistim ya hala bekliyorum ,bir hafta gecikince aklima baska seyler geldi test yaptim gecen gece sok oldum hamileyim. sabaha kadar uyuyamadim elimde test bakip durdum .hic beklemiyordum zaten iki cocugum var ucuncuyu istemiyordum icimde bir umut testtin yanlis cikmasi adina pazartesi doktora gidecegim.cok mutsuzum ,saskinim sabah tartildim tam birkilo vermisim daha cok uzuldum sonra kahvaltiya gittim arkadasa ,oturdum kahvaltiya yemege once sarmadan basladim ,hamur islerinin hepsinden yedim ustunede bir dilim baklava yedim sonra baktim tabakta sadece beyaz peynirle .tam buyday ekmegi kalmistabi yedimlerimin hepsi migdeme oturdu aksama kadar birsey yemedim dun cok saskindim Allahim hakkimizda hayirlisini bilendir
mantarı da bakliyatı da seviyorum :) en iyisi bir gün onu bir gün diğerini tüketmek sanırım :)
benim halamın oğlu kız kaçıracakkarşı taraf kıza " onlar kürt, seni bin parçaya böleriz bir parçanı vermeyiz " demişler. Kız ile oğlan birbirlerini seviyolar, hatta gidip altınlarını bile almışlar kızı son defa istemeye gidecekler, vermezlerse kızı kaçıracak hatta kız demiş ki, sen beni kaçırmazsan ben gelir seni kaçırırım
evet orta yolu bul böyle işte
slm kızlar uzun zamadır giremedim topiğe
11 12 mayıs sınavım var o yüzden bu aralar biraz derslerden yoğun olacağım kusura bakmayın:26:
ama pazartesi tartılıcambu adet beni kötü yapıyo kızlar ya çok yorgun ve halsizim kilomda ++ oolmaz herhalde bakalım ne çıkacak:26:
benim ki kiz hatta gecengun beraber kahvalti yaptik yemekten sonra tartiyi getirdi kendi tartilacakmis tabi bana da bide sen tartil bakalim deditabi o benden daha cok vermisti
kizlar dunden beri soklardayim gecen hafta kilo bildirimi yaparken regli olacagim demistim ya hala bekliyorum ,bir hafta gecikince aklima baska seyler geldi test yaptim gecen gece sok oldum hamileyim. sabaha kadar uyuyamadim elimde test bakip durdum .hic beklemiyordum zaten iki cocugum var ucuncuyu istemiyordum icimde bir umut testtin yanlis cikmasi adina pazartesi doktora gidecegim.cok mutsuzum ,saskinim sabah tartildim tam birkilo vermisim daha cok uzuldum sonra kahvaltiya gittim arkadasa ,oturdum kahvaltiya yemege once sarmadan basladim ,hamur islerinin hepsinden yedim ustunede bir dilim baklava yedim sonra baktim tabakta sadece beyaz peynirle .tam buyday ekmegi kalmistabi yedimlerimin hepsi migdeme oturdu aksama kadar birsey yemedim dun cok saskindim Allahim hakkimizda hayirlisini bilendir
şu an bulunduğumuz noktada yapılabilecek en önemli adımdı. Bundan sonra ne olur bilmem :44:
Selam kızlar,
Yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler :)
Akrepçik, evlilik öncesi duruşun evlilik sonrası için hep rehber olcak :) afferim sana :)
Benimde annem ve anne tarafım kürt kökenli, zihin yapısı bölücülüğü desteklemiyorsa nasılki doğduğumuz ilin adını söylemek gibi kürt laz türk herneyse.
Diyetimi özledim, yazışmayı özledim, sizleri okumayı özledim. Yarından sonra kaldığım yerden devam mı etsem yoksa 1 hafta ara verdiğim için yeniden mi başlasam bilemedim.
Bu hafta az az yedim dikkat ettim ama bizim diyetimizle alakası yoktu. Su yeşilçay içemedim, kuru meyvelerim yoktu filan,
Pazartesi vermiş olamam ama almışta olmiyim :)
herkese günaydınnnnnnnnnnnn
bol --- li haftalar olsunnnnnnnnnnn
tatlım hamilemiymişin oo gözünaydın cnm hayırlar getirsin
niye üzülğüyorsun ki bak 2 tane var diyon bu da rızkıyla gelir deme öle bence tabii karar seninde bak ben yaklaşık 7 senedir arıyorum da bulamıyorumolsun cnm ya ne güzel ben kabalıkları severim hakkına hayırlısı olsun bence....:26:
hakkında hayırlısı olsun inş. ben de 2. çocuğum (allahın izniyle) böyle habersiz olsun istiyorum. çok mu huzursuz oluyor insan?
Sakın isyan etme sakınRabbimin sana bir hediyesi, bir nimeti o . Ay yumuk yumuk elleri, tombiş yanakları, aguuusu, kakası, çişi Rabbim olmayanlara da nasip etsin. Ama sakın isyan etme lütfen..!
Sınavlarında başarılar fıstık.
"Sınavım var" diye bahane edip, çikolataları götürme sakın.
ahahahaha, bu daha da komikmiş.
Benim kaynanam bence 100 kilo var, ama takmış "85 kiloyum" deyip duruyor. Senelerdir ondan 1 kg yukarı çıktığını duymadım.
Bir gerçekten 85 kg kadınlara bakıyorum, bir bizim valideye... ıııhhhh, kesinlikle 85 kg değil.
Aaaaa Sevgiciğim bu ne güzel haber.
Üzülme lütfen ya, şaşkınsındır şimdi.
Fikre alıştıkça çok hoşuna gidecektir. Hem deneyimli annesin sen, gül gibi büyütürsün bebeğini.
Hamileyken çok kilo almamaya çalış, yeterli.
Bu sitede okudum, hamileyken fazladan 400 kalori almak bebeğin beslenmesi için yeterliymiş.
400 kaloriyi de bir simit, bir ayran gibi düşünebilirsin. Çok bir şey değil yani.
Bu sorun 30 senedir var, bu hükümet de 11 senedir iktidarda. Ancak mı akıllarına geldi? O yüzden samimi bulmuyorum,
dolayısıyla da bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Şahsi görüşlerim bunlar tabii, kimseyi bağlamaz.
Olsun dikkât etmişsin gene Nihil.
Yeniden başlama bence, kaldığın yerden devam et. Çünkü ne olursa olsun vücudun ilk listeye alışmaya başladı,
E şimdi birkaç gün daha yapacaksın ilk listeyi, alışkanlık iyice yerleşecek. O yüzden hiç ara vermemiş gibi devam edip,
zamanı gelince 2. listene geç, naçizane görüşümdür.
Yarın da inşallah + çıkmazsın tartıda. Ben de acayip heyecanlıyım, bu hafta hiç tartılmadım çünkü:18:.
56'lı rakamlara merhaba demekve 57'lere el sallamak istiyorum artık .
Offf Cemrem umarım, umarım.
Yarın büyük gün:18::18:.
Sabah hepimiz wc'leri ziyaret edip, cıbıldak cıbıldak tartılalım bakalım.
Allahim insallah sanada nasip eder bende severim kalabaligi ama cocuk bakmak buyuk sorumluluk simdi bebekle ilgileneyim derken digerlerini ihmal etmekten korkuyorum
Günaydın arkadaşlar.
Kaldı 2 gün, bu hafta hiç tartılmadım ben. O yüzden, pazartesi çıkacak sonucu çok merak ediyorum:44:.
Bugün anneciğime gideceğim, hava da güzel, alıp onu gezdireyim biraz.
Akşam için de siparişimi verdim, taze fasulye.
Bu senenin ilk taze fasulyesini yiyeceğim;
vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
slm kızlar uzun zamadır giremedim topiğe
11 12 mayıs sınavım var o yüzden bu aralar biraz derslerden yoğun olacağım kusura bakmayın:26:
ama pazartesi tartılıcambu adet beni kötü yapıyo kızlar ya çok yorgun ve halsizim kilomda ++ oolmaz herhalde bakalım ne çıkacak:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?