diger iki oglum planli oldu bekliyordum hamile olmayi ama simdi bir tuhaf oldum benim hamileliklerim cok zor geciyor zaten ilk uc ay baya bir kilo veriyorum kendime bakacak halim kalmiyor cocuklari dusunuyorum ,simdi bide mevsimden dolayi polen alerjim basladi ilacda kullanamiyorum cok huzursuzum
en kötüyü aklına getirme Sevgi ya
,
iyi düşün iyi olsun
.
Hem her hamilelik bir olmaz derler;
birinde ilk 3 ay kusarken, diğer hamileliğini çok rahat geçirenler oluyor.
İnşallah senin bu hamileliğin de çok rahat geçer. Darling'in dediği gibi bir de kızın olursa,
ohhhh değmeyin Sevgi'nin keyfine. "İyi ki doğurmuşum seni" der durursun kızına
.
Kız evlatların yakın olduğu kadar, kim yakın olabiliyor ki ana babaya
.
evet yarın tartı günümüz ben de hafta içi hiç tartılmadım.bu haftam çok iyiy geçmedi aslında
yarın görücez tartıda neler yaptığımızı
ben de yarın taze fasulye yapıcam ama bu senenin ilk fasulyesini geçen hafta yedim.yazın sürekli fasulye yapıyorum gına geliyor ama ne yapayım
Benim de favori yemeğim taze fasulye ve türlü
.
Türlüyü soğanını bile kavurmadan çiğden yapıyorum, çok pratik;
Karnıyarık tenceresine tabana iyice yayarak, sırasıyla,
-en alta doğranmış soğan
-rendelenmiş domates
-kırmızı biber
-patlıcan
-kabak
-rendelenmiş domates
-kırmızı biber
Suyunu, yağını, tuzunu ilave edip hiç karıştırmadan;
kaynadıktan sonra altını kapatıp 30-40 dakika pişiriyorum, harika oluyor.
Bir de ben yemeklere altını kapattıktan hemen sonra bir yemek kaşığı zeytinyağı ekliyorum.
evet canım ben bu olaya inanıyorum artık
bir de ay büyümesi regl dönemime denk geldi geçen hafta mahvoldum resmen.bir kaç gündür daha rahatım iştahım çok açık değil.ama zorlanmıyorum dersem yalan olur.bu topikte tek ben zorlanıyorum sanırım.işimden de kaynaklanıyor.hem bedenen hem zihnen yoruluyorum.ders anlattığım için çok acıkıyorum diyorum.çünkü diğer öğretmen arkadaşlar da diyet yapmadıkları halde çok acıktıklarını söylüyorlar.vay arkadaş bizim midelerde fil var herhalde
Çok enerji harcadığın içindir, dershane öğretmenliği zordur,
bütün gün ayakta olmalısın, ondandır.
Normal günlerde bu listeleri uygularken ben de acıkmadım.
Ama regl dönemim felaket geçti, çok zorlandım ekstra enerji harcadığım için
.
Neyse, sonuç güzel oldu,
regl olmama rağmen 800 gr'lık bir azalış çok mutlu etti beni
.