- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.361
bacılarım yemek olarak neler yediniz yada 1-2 günlük diyet menünüzü yazarmısınız listeye bakınca hergün aynı şeyleri yiyecekmişim gibi geliyorda bana biraz daha bilgiye ihtiyacım var
hoşbulduk :) balık dışında bulamıyorum güvenilir marka tanıdık et kesinlikle yok bi de başka şeyler katıyorlar içine güvenp de alamıyorum sebzeye dayanıyorum burda ton balığı yiyorum bazen bi de normal balık var tabi
armanselinnnnnnn
bugun iki ayrı kişi ayrı ortamlarda bana zayıflamışsın dediiiii
çok mutlu oldum yawwwww
teşekkür ederim sana
ayy canım çok geçmiş olsun :105:ALLAH acil şifalar versin
2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
07:30 3 kuru kayısı, ılık su
09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur
12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
14:00 2 kuru incir
16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız)
17:30 1 meyve
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata
21:00 3 kuru kayısı, ılık su
kızlar haftaya 2. listeye geçeceğim.. alışveriş yapmam lazım :)
probiyotik yoğurt çok afedersiniz ishal yapar mı? benim çok wc ye çıkma gibi br sorunum var zaten artsın istemıyorum
bir de markası ne biri özelden yazsa :)
liste var elimizde hala anlamıoruzdiyetin yan etkilerimidir nedir
oyy canım yabugün eniştenizle gezdim ama garip geliyor ya bir erkekle öyle etrafta serbest ve kolkola dolaşmakbeni eve kadar bırakıyor, ya dr gelme diyorum olmaz diyor neyse alışacağım artık :26: her zaman yanınızdayım
nerelisin merak ettim :)
ne demek horon çaldırmamak horon bizim ata sporumuz
Rahatladım valla.oy kıyamamne kusuru canım ya,dediğim gibi ne önemi var,ben sana takıldım biraz okadar
karadenize bayılıorum yahangi şehir tatlım,gerçi hepsi güzell. horon olmazsa olur mu hiçç yaa çalmazlarsa onlara
Bu olayı anlamıyorum işte. Tabii ki de kürtçe halay da olacak düğünde. Ben karadenizliyim mesela düğünümde horon çaldırmam derlerse alınlarını karışlarım onların.
ben bu dolunay olayını pek anlamadım :44: ama olsun,biz kiloları def edelimde gerisi önemli değill
Derim diyetdaşlarım linç eder sizi.Aslında baya karışık karadenizin çoğu yerinden ama Samsunluyum.
bu tek sizin değil bizimde düğünümz diyip dediğimi yaptırdım, kürtçe halayda olacak
aynen öle tatlım,linç ederiz hepsini
anlamana gerek yok ben ne diyosam ona uygun hareket edin yeter
Geçmiş olsun kızının nesi var? :26:
bu tek sizin değil bizimde düğünümz diyip dediğimi yaptırdım, kürtçe halayda olacak
sağol canım, enfeksiyon ..çok şükür bu defa çok yukselmedi ateşi..bizim havale geçmişimiz var yani durum kötü..
kızlar basenler için özel egzersiz bilen :)
Mantar sebze canım. Sebze öğününde yiyebilir. Mercimek nohut falan yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?