• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın!

hoşbulduk :) balık dışında bulamıyorum güvenilir marka tanıdık et kesinlikle yok bi de başka şeyler katıyorlar içine güvenp de alamıyorum sebzeye dayanıyorum burda ton balığı yiyorum bazen bi de normal balık var tabi

Ton balığı da olur yağsızlardan.

2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

07:30 3 kuru kayısı, ılık su

09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur

12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

14:00 2 kuru incir

16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız :1: )

17:30 1 meyve

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata

21:00 3 kuru kayısı, ılık su

kızlar haftaya 2. listeye geçeceğim.. alışveriş yapmam lazım :)
probiyotik yoğurt çok afedersiniz ishal yapar mı? benim çok wc ye çıkma gibi br sorunum var zaten artsın istemıyorum
:53:

bir de markası ne biri özelden yazsa :)

O zaman sen kayısılı olandan yeme bence. :1: Ananaslı orman meyveli çilekli ya da sade ye. :1:

bugün eniştenizle gezdim ama garip geliyor ya bir erkekle öyle etrafta serbest ve kolkola dolaşmak :17: beni eve kadar bırakıyor, ya dr gelme diyorum olmaz diyor :53::1: neyse alışacağım artık :26: her zaman yanınızdayım :16:
oyy canım ya :29: biliomusun bende böle hissediorum hala.biz 8 yıl çıktık :17: yeni nişanlandık. hep kaçamak buşuruduk :1: şimdi rahatça gezioruz,bize gelio falan çok acayibime gidio :26: hala alışamadım :31:

sağol canım, enfeksiyon ..çok şükür bu defa çok yukselmedi ateşi..bizim havale geçmişimiz var yani durum kötü..

kızlar basenler için özel egzersiz bilen :)

Çok geçmiş olsun tekrardan inşallah çok çok iyi olur. :16:

Basenler için en etkili yol bu diyet canım. Şekil a BEN. :1:

Mantar sebze canım. Sebze öğününde yiyebilir. Mercimek nohut falan yer.

mantar sebze değildir :1: aslında sebzedir ama değildir :44::1: mantar yapısı gereğiyle hem bitkilerde bulunan yapıtaşını, hem de hayvanlarda bulunan yapıtaşını ihtiva eder. bu yüzden mantar hem sebzedir hem ettir :31: biyolojim çok iyidir :51:

Back