- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.321
canım geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur prensesin
ya ben zaten irademe sahip değilimdir yemek konusundabu kadarına bile kendime şaşıyorum,
sen canllı bir örnek olarak kilo verdim demeseydin başlamaya cesaret edemezdim zaten
neyse bugun ofiste de biraz hareketli oldum :) öğlende yurudum .. bugunlük egzersizlerim bunlar :)
hoşbulduk :) balık dışında bulamıyorum güvenilir marka tanıdık et kesinlikle yok bi de başka şeyler katıyorlar içine güvenp de alamıyorum sebzeye dayanıyorum burda ton balığı yiyorum bazen bi de normal balık var tabi
kızlar inanın öyle bir motiveye ihtiyacım var ki bana da yardım edin korkuyorum ben yapamıycam diye
Arkadaşlar iş yoğunlu birde sınavlarım var haftaya bir süre tam giremem ama bildirim için gelirim zannedersem
kendinize çokkkk iyi bakınBENİ SAKIN UNUTMAYIM
Akrepcik,1.aydır diyet spor yapıyorum sna tık yok,çok sıkılaştım,inceldim ama sanırım jillianda su tutdu vücudum artdı tartıda falan,neyse.yarından itibaren kilo verme kolaymı yani ?tabiki ALLAHın izni ile
gerçekten bulgur pilavı yememeli miyiz :44: amaan ben yiyodum kalorisi düşüktür diye,tühmakarna da yenmemeli demi,pirinç pilavı falan. aslında direk sebze anladığım kadarıyla ette mi yok,ama ben çoook severim
herkeze iyi aksamlar kizlar hepiniz keyfi yerindedir insallah akrepcigim ne guzel telaslar icindesin sen yaaa yazilarini buyuk bir keyifle okuyorum
yaa bana kızın,dayak falan atınne bileyim işte YARDIMMMMM 2 gündür diyeti hepten boşladım,nie böle oldum bilmiorum,tekrar başlamalıyım :18:
ya ben tam olarak bilmiorum ne yenir ne yenmez :44: bulgur yenir sanıodum mesela,yada pilav,yada etli yemek,bezelye falan,karbonhidratmı almamlıyım. benim pek bilgim yok ya,ne ağırlıklı beslenmeliyim ki. bide nişanlım gelince haftasonu yedim,geri de odaklanamadım diyete, görünce dayanamayıp yiyorum,öğlen pizza yedim
. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata( BAKLİYAT YENE BİLİR TATLIM )
TAKILDIKLARINI SELİN GELİR O DAHA NET CEVAP VERİR TATLIM
ET VAR ÖĞLEN CANIM
ayy süt hiç dikatimi çekmemiş yaa :26:,süt içmedim benn hiç,ama ben süt içince aç karnına çok midem bulanıo. nese alışacam artık. et var doğru öğlen. baklıyat yiyoruz ama hep 6 kaşık demi yemekler. sağol canım benim yaa
yaa ne kadar güzel günler geçiriosun, ALLAH mutluluğunu hiç bozmasın. senden kurtulmak isteyen kim canım benim,bilgi birikilerini ve seni bekliyor olacağız
1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
1. listeyi uyguladıktan sonra daha fazla kilo vermek isteyenler 2. listeye başlayacak.
2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
07:30 3 kuru kayısı, ılık su
09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur
12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
14:00 2 kuru incir
16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız )
17:30 1 meyve
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata
21:00 3 kuru kayısı, ılık su
2. listeyi bitirip daha fazla kilo vermek isteyenler 3. listeye başlayacak.
3. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
07:30 Bir yemek kaşığı pekmez
09:00 İki dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya ıhlamur veya yeşil çay
12:30 Bir kase çorba, az yağlı salata
15:00 Bir ETİ stik çikolata
17:00 Meyveli yoğurt
19:00 Altı kaşık et veya tavuk veya ciğer sote, az yağlı salata
21:00 Bir meyve
merhaba arkadaşlar bende sitenin eski üyelerindenim fakat bir hayli zaman olmuştu girmeyeli. bu liste ile ilgili sormak isteğim birşey var şimdi sadece listedekilermi yenecek mesela listede tavuk yok ama et yerine tavuk ekleyen bacılarımolmuş 25 gün hep aynı şeyleri yiyecez birde yemek alternatiflerini çoğaltabilirmisiz
Bu dolunay derdinden ne zamana kadar kurtuluyoruz?
Şu dönemde bol bol kilo verelim bari, bu meret bitmişken.
Allah Berivan'a da böyle bir kaynana nasip etsin.
Değil mi Beriş?
biz kürtüz onlar türk. ben tutturdum kürtçe halay da olacak diye. kavga ordan başladı, kaynanam kızmış eniştenizegörümcelerimde kızmış diyodular bugün , dün fatihin morali nasılbozuktu diye. ağladığımı duyunca suçluluk duygusu içinde ezilmiş :120: beter olsun banane, onuç olarak düğünde kürtçe halay var kaynanam 5 dk peşimi bırakmıyo ki, Annen kurban olsun diyo da başka bişey demiyo
Canım ben de bu hafta teyzem hastanede yatıyor onun yanında kalacağım giremeyeceğim pek. Beni de unutmayın.
Arkadaşlar bişey sorucam cevaplarsanız sevinirim normal bi insan ayda kaç kilo verebiliyo ben normal değilimde :))) tiroit sorunum olduğu için ayda anca 1 kilo verebildim tedavi olunca ayda kaç kilo verebilirim merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?