- Konu Sahibi armanselin
- #1.301
Selincim takılıyorum ha,senle uğraşayım dedim yanlış anlamış olabilirsin tabiki de,sorun değil ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KİLO VERENLER :
Darlingim: 3.700 gr
Cemrem29: 1.800 gr
İgnis: 1.100 gr
Sinnnf: 3.800 gr
Nihil: 2.200 gr
Sevgi77: 700 gr (kaçamaklı)
Gulkemm: 400 gr (hafta sonu ne bulursa yiyerek)
Berivannnn26: 1000 gr
Pakize07: 700 gr
selincim kilo verenleri yazmıştın ya,beni 700 demiştin bende dedim 700 vermedim.ama ağlayacam ben 400 gr vermedimki ya 60 kg dım,57.600 oldum. 2.400 gr verdim ama bennnn
bu gece 22.58 de dolunay gerçekleşiyor. ben yarın diyet yapacaktım fakat sözlüm izin vermedi, kilon iyi fakat sıkı değilsin dedi. spora başlayacağız ama bilgi birikimlerimle hep burda olacağım kızlar, benden kurtuluş yok
çok tatlı bi teyze yaaa kalbinin iyiliği güzelliği yüzüne yansımış resmen
günaydın arkadaşlar bu diyet bir ayda kaç kilo verdirecek birşey daha diyeti bırakınca dukandaki gibi verdiğim kiloları geri almam değilmi
Bir türlü anlaşamadınız.
Peki, o "hafta sonu ne bulsa yiyerek" kısmı doğru mu?
Bu şekilde mi verdin 2,400'ü:44:?
Güneşli güzel bir günle birlikte, herkese günaydın.
Bugün cuma ve ne güzel kuşlar cıvıldıyor dışarıda.
Pazartesi tartı günümüz, hafta sonuna dikkât, kimse kaçamak yapmasın.
Bu dolunay derdinden ne zamana kadar kurtuluyoruz?
Şu dönemde bol bol kilo verelim bari, bu meret bitmişken.
Allah Berivan'a da böyle bir kaynana nasip etsin.
Değil mi Beriş?
hoşgeldin canım doğru yerdesin hep birlikte verelim
bilgi için saol canım pzt eşim ve ofis arkadaşlarım ile birlikte organize halinde başlıycaz umarım bende 72 kilolardan 60 kiloları görecek kadar zayıflarım :18:
selam kızlar..
bugun kızım hasta oldu sabah gelemedım şimdi işe geldim burdayım..
bugun kahvaltı saatım değişti öğlen yemek istemedim ne bilim düzenim karıştı bıraz..
caysaati organize başlamak süper bişey..
mesela ben diyettteyim ve eve gittiğimde eşim baklava almış bana inat yapıyor sanki :44:
ya ben bişey sormak istiyorum ben şuan polonyada öğrencyim onun için burda et vb . tüketemiyorum ne yapmamı önerirsiniz ??
Geçmiş olsun. Çocuk olunca planlar nasıl da sekteye uğruyor değil mi?
Akşam sağlam yatan çocuk, sabah hasta kalkıyor.
Bugünlük böyle olsun, öğünleri kendine göre ayarla.
Yarın kaldığın yerden devam edersin. Vücudunu çok aç bırakma, yemeklere saldırırsın sonra, aman!
Pazartesi tartı günü.
ya ben bişey sormak istiyorum ben şuan polonyada öğrencyim onun için burda et vb . tüketemiyorum ne yapmamı önerirsiniz ??
selam kızlar..
bugun kızım hasta oldu sabah gelemedım şimdi işe geldim burdayım..
bugun kahvaltı saatım değişti öğlen yemek istemedim ne bilim düzenim karıştı bıraz..
caysaati organize başlamak süper bişey..
mesela ben diyettteyim ve eve gittiğimde eşim baklava almış bana inat yapıyor sanki :44:
hobaaa eşin seni can evinden vurmuş galiba kiloları verene kadar baklava börekten uzak durmaya çalışıyoruz tabi bende çikolatadan uzak durmaya çalışıyorum yani umarım
Hoşgeldin..
ilk aklıma yumurta geldi.. mantar da sanırım olur ete benziyormuş tadı:)
beyaz et bulamıyor musun tavuk filan?