- Konu Sahibi armanselin
- #1.281
sindi sindiii daha bu ne ki
çok yorucu olmuştur daha ev eşyası var Allah kolaylık versin yasin eniştemiz nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sindi sindiii daha bu ne ki
çok yorucu olmuştur daha ev eşyası var Allah kolaylık versin yasin eniştemiz nasıl
FATİH Benim yanımda çok iyi. Dün türk-kürt meselesi yüzünden kavga ettik, ağladım halbu ki yanlış anlamışım dün aileler karıştı, annem annesini aradı oğlunuz böyle demiş ne demek bu diye kaynanam nasıl yalvarıyodu göz değdi diye. Ama enişteniz gönlümü aldı suçsuz olduğu halde, ama olsun yine de fazla yüz vermemek lazım
bacım hangi taraf kürt bende kürtüm yani babanne sadece kürt dede türk öylelikle bunun hiç önemi yok tatlım ama üzüldüm üzülmene olur anlaşma dönemlerinde canım ama kaynananın yüz ifadelerini çok merak ettim doğrusu
günaydın kızlar..
cetvel işini hallettim nihayet :) küsürleri yazmıyordu , küsürler gramlar çok önemli benim için oysa
ben diyete 1 nisanda başlamıştım, 45- gun kendımsonra burdaki listeden devam ettim..bu hafta böyle gitsin haftaya ikinci listeye geçerim..
Kızlar bulgur pilavı kalorisi nasıldır? prince göre azdır dimi :)
Bu diyeti yapacaksan bulgur pilavından uzak durmalısın.
Gamyoncu kız bu nasıl nick ayol
Herzaman yanındayız diyet menü sağlıklı ve kilo verici başladıkdan sonra devamı geliyo bak bana çizelgeme 91 kilo dan düştüm haatta hiç birşey kolay elde edilimyo o yüzden azmini asla kaybetme canım
biz kürtüz onlar türk. ben tutturdum kürtçe halay da olacak diye. kavga ordan başladı, kaynanam kızmış eniştenize görümcelerimde kızmış diyodular bugün , dün fatihin morali nasılbozuktu diye. ağladığımı duyunca suçluluk duygusu içinde ezilmiş :120: beter olsun banane, onuç olarak düğünde kürtçe halay var kaynanam 5 dk peşimi bırakmıyo ki, Annen kurban olsun diyo da başka bişey demiyo
olsun tabi düğün seninde düğünün ayyyyyyyy kurban oldun kaynan sana
yarın düzelteyim kelebeğim
bu gece 22.58 de dolunay gerçekleşiyor. ben yarın diyet yapacaktım fakat sözlüm izin vermedi, kilon iyi fakat sıkı değilsin dedi. spora başlayacağız ama bilgi birikimlerimle hep burda olacağım kızlar, benden kurtuluş yok
Akrepcik,1.aydır diyet spor yapıyorum sna tık yok,çok sıkılaştım,inceldim ama sanırım jillianda su tutdu vücudum artdı tartıda falan,neyse.yarından itibaren kilo verme kolaymı yani ?tabiki ALLAHın izni ile
merhaba haftada 1-2 kilo normal diye varsayıldığında ayda 4-8 kilo arası verilebilir bünyeye göre
not: filize yanıt olacaktı yanlış alıntıladımmm :)
bu gece 22.58 de dolunay gerçekleşiyor. ben yarın diyet yapacaktım fakat sözlüm izin vermedi, kilon iyi fakat sıkı değilsin dedi. spora başlayacağız ama bilgi birikimlerimle hep burda olacağım kızlar, benden kurtuluş yok