- 13 Mart 2012
- 408
- 49
- 73
- Konu Sahibi armanselin
-
selam kızlar..
yaş ortalamamız 30 larda demek pek üstü yok :)belli bir yaştan sonra kilo vermek zorlaşıyor onun için sormuştum..
ben baktım bu konuya ilk mesajım 10 nisan filandı, ben 1 nisandan sonra dikkat etmeye başlamıştım..
ben de ilk defa kilo bildirimimi yapayım :)
Başlangıç:1 nisan 2013
Bugün 22 nisan 2013
Başlangıç kilosu :77,900
Bugünki kilo : 74,100
Toplam verilen : 3,800
inşallah böyle devam eder slında bu cuma günkü kilo , birkaç gundur oynama olmuyor pek..
kızlar ya ben diyet yaparken tuhaf bişey oldu bi tane cok sevdiğim bi pantolonum var kadın esner dediği için 1 beden dar almıstım bol olunca kötü durmasın diye aldıgımdan beride giyemedim :) esnemedi ama zaten kiloda vermem gerektigi için sorunda yapmamıştım.dün o pantolunu denedim kapanmayan o düğme kapandı acaip mutlu oldum zayıfladım oldu diye sevinirken bide baktım kilo aynı kilo zayıflamamısım spor yapıyodum diyetın yanında acaba vücudum mu sıkılaştı pantolunu denerkenmi esnettim anlamadım :)
sen ne işle meşgulsün canım,ne yazıkki memurum canım
Arkadaşlar,
listeyi kim yapacak? Arman mı acaba?
Ben yapamam, çünkü 50-59 topic'inin listesini hazırlıyorum, ikisi zor gelir sanırım:44:.
sen ne işle meşgulsün canım,
evli misin,ben yeni nişanlandım,nişanlım başka şehirde,asker yolu gözleyecem daha :98:bakalım seneye yaza düğün var kısmetse
ben geldiiiiiiim , arkamdan dedikodumu yaptınızDün küçük sözüm bitti. Bugün eniştenizle gezdim. Görümcemde sonradan katıldı bize.sonra enişteniz gitti. Sonra görümcemle forum kayseriye girdik ve bana 2 ayakkabı aldı Biri çok tatlı bir kırmızı renkte topuklu bir ayakkabı. Diğeri de yavruağzı spor ayakkabı
ben geldiiiiiiim , arkamdan dedikodumu yaptınızdün küçük sözüm bitti. bugün eniştenizle gezdim. görümcemde sonradan katıldı bize.sonra enişteniz gitti. sonra görümcemle forum kayseriye girdik ve bana 2 ayakkabı aldı biri çok tatlı bir kırmızı renkte topuklu bir ayakkabı. diğeri de yavruağzı spor ayakkabı
kızlaaar nasılsınız şehir dışındaydım giremedim. Sizi çok özledim.
Diyete de burdaki dayanışmaya da bayıldııım :) Yarın bende başlıyorumm kilom 83
tek yolu var günde iki öğün ve az yemek.gayrısı yalan
bugün küçük sözüm yapıldı. galiba Fatih'e aşık oldum
hihihhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiniye suat astın kız begenmedim mi yavruağazı olanı ohhhhhhh eniştemizle gezmişsin nasıl istediğin gibi geçtimi neler konuştunuz desem çok mu meraklı olmuş olurum :26:
bugün Fatihle benim odama geçtik oturduk, dolabın üzerindeki diyet listemi gördü. buna ihtiyacın yok ki dediolsun dedim ayın 25 inin bekliyorum dedim, birazcık vereyim dedim düğün tarihi ağustos sonu , gidiyor akrepcik
hoş geldin :)
gezmişsin, yavuklunuda görmüşün. o surat niye asıldı bakalım
selamlar herkese,yaklaşık 1 haftadır giremedim.malum iş yoğunluğum
ayın 19unda cuma günü 2 haftamı doldurdum.2. haftamda 800 gr. vermişim yalnız hala regl olduğum için tartıya bu hafta güvenmedim açıkcası.bir de regl iken kilo verilemiyormuş bu doğru mu acaba???
neyse toplamda 2 haftada 3.700 vermiş bulunuyorum.ve kendimi tebrik ediyorum
bu arada ne çok şey yazılmış geri dönüp okuyabildiğimi okuyacağım
Kızlaaar nasılsınız şehir dışındaydım giremedim. Sizi çok özledim.
Kızlaaar nasılsınız şehir dışındaydım giremedim. Sizi çok özledim.
yo zorla aldırdı, bende nazlandım ama aldımiskender künefe yidik bana sarıldı ve yanağımdan öptü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?