- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
- Konu Sahibi armanselin
merhaba kızlar 3 haftadır güzel giden bir diyetim vardı ama malesef geçen hafta bozdum ve tekrar başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar 3 haftadır güzel giden bir diyetim vardı ama malesef geçen hafta bozdum ve tekrar başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz?
hihiiiiiiiiiiiiiiii oluyor öyle ya onlarda bizim isme çok yakın isim koymuşlar topiklerinine
kızlar birşey soracağım 31 ağustos da amcam evleniyo elbisemi dikrirmeye 2 ay öncesinde başlamam gerekmiş ama ben hala kilo veriyorum elbise bittikten sonra daraltılırsa orjinalliği giderrmi :26:
tebrikler canımkizlar 62,200 den (cizelgede 200 yapamadim birturlu) bugun 61,500 dusmusum.uzun zamandir 62 gormekten usanmistim bu iyi geldi . hafta ici ufak kacamaklar yapmasaydim ve regli gunum yaklasmasaydi sanirim daha cok kilo verirdim.haydi kizlar yeni bir haftaya basliyoruz insallah bu hafta diyeti layikiyla yapariz ve biraz daha inceliriz
Günaydın
İlk hafta diyete tam dürüst olamadım
bu hafta da evimde olmıycam,ne kadar yapabilirsem artık
ilk kilo bildirimim;
geçen p.tesi 74.400 bugün 72.200
ilk hafta 2.200 gr eksilmişim
polikistik over var bende, kilo vermem pkos olmayanlara göre daha zor
ama tok kalarak, regl öncesi haftasında olmama rağmen tatlı krizine girmeden, dengeli beslenerek tartıda eksilmek çok güzell
hıı,, birde bu hafta hiç yürüyüş yapmadım
önümüzdeki haftada yapamam
3.haftadan sonra yürüyüş ile devam edicem.
Teşekkürler selin diyetini paylaştığın için ramazana 3 aydan az zaman var, ramazana kadar gardrobumuz genişlesin biz daralalım :119:
az yiyceksin listene uygun olanı seçeceksin canım afiyet olsun [/QU
az yedim sayılır ya,içli köfte yapmışlar,nasıl tutayım kendimi 3 tanecik yedim bide yoğurt bukadar,ekmek yemedim,çok mu olmuş :18:
selam kızlar..
yaş ortalamamız 30 larda demek pek üstü yok :)belli bir yaştan sonra kilo vermek zorlaşıyor onun için sormuştum..
ben baktım bu konuya ilk mesajım 10 nisan filandı, ben 1 nisandan sonra dikkat etmeye başlamıştım..
ben de ilk defa kilo bildirimimi yapayım :)
Başlangıç:1 nisan 2013
Bugün 22 nisan 2013
Başlangıç kilosu :77,900
Bugünki kilo : 74,100
Toplam verilen : 3,800
inşallah böyle devam eder slında bu cuma günkü kilo , birkaç gundur oynama olmuyor pek..
kesinlikle çok güzel oldu. hepimize kocaman kocaman alkışşArkadaşlar,
bu pazartesi kilo bildirimi uygulaması epey güzel oldu, değil mi?
Daha da motive olacağımızı düşünüyorum.
Senin kilon az, ne popon olacak ki?
Kaynanaya bak, daha şimdiden kızın poposuna bakıyor, tey Allahımmm.
Gözün aydın, tebrikler.
Tebrik ederim, ne mutlu oldun değil mi tartılınca?
az yiyceksin listene uygun olanı seçeceksin canım afiyet olsun
Arkadaşlar,
bu pazartesi kilo bildirimi uygulaması epey güzel oldu, değil mi?
Daha da motive olacağımızı düşünüyorum.
vallahi ben martta 32 oldumyaşla da ilgili diyorlar bilmiyorum 2 haftada 3.700 verdim.ama ben öyle çok diyet yapmadım belki onunla da ilgilidir.daha önce çok diyet uygulaması yapanlarda kilo vermek zor oluyor diye okumuştum.sen de çok güzel vermişsin.kaçamak yapsan bile sakın bırakma canım
Gulkemm canım az yemişsin çok değil de listeden çıkmamaya çalış canım daha çok verim alırsın
zyx321 sanmam canım sıkılaşmışsındır bence
ya bir ara sormuştum ama cevapları göremedim,
herhangi bir öğün yerine , NEsfit yıyebılır mıyız?
yumurta yok bu listede yumurta yıyemez mıyız haşlanmış ya da yağsız tavada?
evet listeye uysam iyi olacak sanırım :26: