- 5 Kasım 2015
- 78
- 51
- 41
- Konu Sahibi armanselin
- #7.081
Kızlaaaaaar nerdesiniz nasılsınız. Diyetimiz nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaaaar nerdesiniz nasılsınız. Diyetimiz nasıl gidiyor
dün şehir dışında olduğum için kaçamaklı geçti maalesef. bu hafta aynı kilomda kalsam da yeter bana senin nasıl gidiyor canım
kızlar diyete başlamak istiyorum ancak bir türlü karar veremiyorum hangisini uygulayacağım konusunda. en kısa süre içinde sonuç almak istiyorum hangisini önerirsiniz ?
Anladım canım uygulamayı düşünüyorum ben de umarım sonuç alırımCanım genelde ilk listeden başlanıyor.ben ilk listenin aynısını yapıyorum.sadece ara ögūnlerim degişik.diyetisyene gidiyorum ilk ay 5.500 gr verdim.ikinci ay biraz sarpasardı uygulayamadım çogunlukla ama gram gram olsada verdim yine:))
bende aynı hatayı yaptım onun için tekrar 1. listeden başlıyacağım çünki 1. liste başarısızlıkla sonuçlandıarkadaşlar merhaba. ben birinci listeyi 10 gün kadar güzel bir şekilde yaptım. hemen de kilo vermeye başlamıştım ne güzel. ama sonraa tamamen bozdum diyeti. hayat şartlarım değiştiği için bir düzen oturtamadım ben de bozdum gittiiii şimdi tekrar başlamak istiyorum ama merak ettiğim şey 1. listeden mi başlıcam 2. listeden mi
uyarsan ciddi anlamda kilo verdiriyorarkadaşalr iyi kilo veriliyor mu cidden ?? yardımcı olur musunuz
uyarsan ciddi anlamda kilo verdiriyor
Merhaba, ben diyet listesini
Uygulayabilirim diye başlamak istiyorum.
Listeyi kendime göre değiştirmek zorunda kaldim.
07:15 bardak sut
07:30 neskahve sütlü ve tatlandırıcılı
09:30 iki dilim tost ekmegi ıle sürme peynir ve maydanoz
10:30 neskahve
12:45 yarım kase hazır çorba ve bır dılım ekmek
14:00 yesıl cay
16:00 ıkı ceviz
18:00 tavuk veya etlı sebze ve bulgur pılavı ve salata
21:00 bır meyve
Bunlar benım rahatlıkla uygulayabılecegım liste. Sızce bu listeyle kilo verebılırmıyım?
arkadaşalr iyi kilo veriliyor mu cidden ?? yardımcı olur musunuz
Evet iyi kilo verdiriyor uygularsan.ben ilk ay 5.500 kilo verdim. Ikinci ayım dolmak ūzere ama bu ay hiç umutlu degilim çūnkū çok kaçamagim oldu malesef.
Kaç kiloydun canım.. Bu arada o diyet bisküvi yerine kepekli galete yesem olur mu. tebrikler bu arada
Īlk 80.800 ile başladım. Yarın bakacam kaç kilo olduguma.geçen hafta 73.500 dū.sanki kepekli galetalar var onlar olsa olur heralde.önceki yazdıklarımızı okuduysan benim ara ögūnlerim farklı canım
Merhabalar arkadaşlar. nasıl gidiyor diyet. hasta olduğum için diyeti askıya aldım maalesef ben
Merhabalar arkadaşlar. nasıl gidiyor diyet. hasta olduğum için diyeti askıya aldım maalesef ben