- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 33
- Konu Sahibi armanselin
- #6.801
Sorun değil canım. Tartıldıkça yazarız seni de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sagol ya buldum gercekten guzel bise gibi yarin baslayacam insaallahSTART! Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walk yazarsanız nete baya etkili olur. Daha önce baya yaptım. Diğer videoları daha hafif bu daha etkilidir. Bir de daha etkilisini istersen:
Belly, Buns & Thighs Walk - Full 40-Minute Indoor Walking Home Workout.
İkisini de uyguladım ben uzun zaman boyunca. Deneyin derim
3.200 kilo ilk hafta için çok iyi bende dün başladım umarım bende tartıya bu kadar yansır...
Canim sagol ya buldum gercekten guzel bise gibi yarin baslayacam insaallah
Rica ederim ne demek .Hemen etkisini görürsün.
Bu arada bayanlar nasıl gidiyor diyet. Ben bugün tüm günüm doktorda geçtiği içi diyete uyamadım ama yine de tuttum kendimi. Kilo almayım da gram gram gitsin az gitsin ama gitsin inşallah Bu hafta pek değişiklik olacak gibi görünmüyor bünyede ya bakalım
Aynen bende onu diyeceğim tamam ufak tefek kacamaklarim oldu ama bu hafta değişiklik olmayacak gibi duruyor bendede neyse yinede devam
Bugūnkū yediklerim
Kahvalti
1 dilim peynir
1 tane yumurta
3 tane zeytin bol yeşillik
Ara
1 elma
Yarım bardak sūt
Ögle
1 kase yogurtla yapilmis amerikan salata
Akşam
4 kaşık yeşil fasūlye
Yarım bardak yogurt
Bol salata ( yagsız tuzsuz)
Çok olmuşmu bugūn misafirlikteydim ögleyi onunla geçiştirdim
Bugūnkū yediklerim
Kahvalti
1 dilim peynir
1 tane yumurta
Ara
1 elma
Yarım bardak sūt
Ögle
Akşam
4 kaşık yeşil fasūlye
Yarım bardak yogurt
Bugūnkū yediklerim
Kahvalti
1 dilim peynir
1 tane yumurta
Ara
1 elma
Yarım bardak sūt
Ögle
Akşam
4 kaşık yeşil fasūlye
Yarım bardak yogurt
canım ozmn 81 den 5 ayda 62 ye inmiştim. şuan doğum kılolarım var bi turlü istikrar kuramadım tekrardn başlmk ıstıyorum bakalım inş yine başarır doğum kılolarından temuza kadr kurtulurum.kaç kilo verdin bu diyetle canım
Slm canim sende dogum yapmissin ..ne kadar oldu dogum yapali ..benim 3 ay oldu..basladinmi listeye..ben pazartesi baslayacagim insallah:)canım ozmn 81 den 5 ayda 62 ye inmiştim. şuan doğum kılolarım var bi turlü istikrar kuramadım tekrardn başlmk ıstıyorum bakalım inş yine başarır doğum kılolarından temuza kadr kurtulurum.
bence de listeniz oldukça iyi hazırlanmış, sabırla uygularsınız inşallah :)
Slm canim sende dogum yapmissin ..ne kadar oldu dogum yapali ..benim 3 ay oldu..basladinmi listeye..ben pazartesi baslayacagim insallah:)
Anladim canim insallah..aslinda vermissin ne guzel..sonra dan almak kotu..gerci bende suan dikkat etmesem alirim biliyomusun..bubay kendi cabamla bir bucuk kilo verdim..bende onumuzdeki hafta basliyacagim..insallh istedigimiz kiloya inerizz..:)canım bnm oğlum 9 aylık benim kilo doğumdan snra düşmüştüm 75 lerede ama sütüm azdı coğalsın mama vermeyelim emsin die beni besiye çektiler hoop kilo aldım şuan 86 yım 4 gün oruç tuttum gram inmedi hiç oynamıyor bu listeye daha başlamadım kv gelicek o varkn uygulayabilirmiyim bilimyorum ama o gitsin kesin inş başlıcam. bu aradada bitki çayı almk istiyorum 5 li yada 9lulardan. 1 temmuz eşim öğretmen okul tatil olunca memleketine gideriz orda tekrardn şişko gitmk istemiyorum 65 e inmk istiyorum oğlumun doğum gününede 76 75 olsam süper olur ilk zmnlar hızlı gider umudundayım 2 ayda 10 gitse gerisini yavaş yavaş temuza kdr vermk istiyorum hem bahara doğdu koşu yuruyüş vs harket sporda gelirse inş incelmede olur.
canım bu listelerirmzn olanı vardı onu bile uygulamıştım uygulayınca cidden gidiyor 5 ayda 19 kılo verdim ben inş yine basarırız :)Anladim canim insallah..aslinda vermissin ne guzel..sonra dan almak kotu..gerci bende suan dikkat etmesem alirim biliyomusun..bubay kendi cabamla bir bucuk kilo verdim..bende onumuzdeki hafta basliyacagim..insallh istedigimiz kiloya inerizz..:)
Cok guzel vermissin gercekten..ayda 4 kiloya denk geliyo..bu cok iyi..aslinda ben dun saglik ocagina gittim..ordaki dr ye danistim..baba diyetisyenin fikrini almami soyledi..sali gunu ona gidecegim..ondan sonra baslayacagim ..istersen seninle o listeyi paylasirim..emzirdigim icin yine bu diyetisyen esliginde baslayayim dedim..canım bu listelerirmzn olanı vardı onu bile uygulamıştım uygulayınca cidden gidiyor 5 ayda 19 kılo verdim ben inş yine basarırız :)