- Konu Sahibi armanselin
-
- #6.581
Ben başlamaya karar verdim yarından itibaren uygulayacağım :)Bu diyete benim gibi sifirdan baslayacak olan var mi
Ben de yarin basliyorum birbirimizi gunluk bilgilendirelim olur mu nasil gectigine dairBen başlamaya karar verdim yarından itibaren uygulayacağım :)
Harika oluuur :) 72 kilo ile başlayacağım.Listeye tam uyamazsam bile kaçamaklar ve kalorili yicekler tüketmem.Basarırız inşallah :)Ben de yarin basliyorum birbirimizi gunluk bilgilendirelim olur mu nasil gectigine dair
Ben de fazla yemedim ama listeye hic uyamadim.Evde hicbir sey kalmamis.Alisveristen sonra baslarimBugun benim guzel gecti
Benim xe bugun ucuncu gunum simdilik guzel gidiyo haftada bi tartilcam bakalimBende listeye baslayali 4 gun oldu 168 boyunda 82 kiloyum evleneli 1 sene oldu 1 yilda 15kilo aldim kendime cook kiziyorum
Ben persembe gunu basladim yarin tarti sonucunu yazicam
Tartilmadim cunku dun adet oldum insan adet olunca sisip kilo aldigi icin haftaya tatilmaya karar verdimcanım tartı sonucunu merak ettim :)
bekliyorum canım merak ettimDiyeti bozmadim devam ediyorum haftaya sabahtan yazcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?