- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi armanselin
-
- #6.541
Saol canım :) İnşallah.. İnşallah şimdikinden daha zayıf olurum sonra daHayırlı olsun canım allah saglıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin kilolaları düşünme keyfine bak sonra verirsin nasıl olsa
listede yazanları yiyeceğiz şöyleki, öğlen protein akşam sebzee meali bubnm boy 1.72 65 kıloyum bu dıyetı uygulayınca oglen aksam ne yemelıyız
Kendini ne zaman hazır hssedersen o zaman başla canım.bana sorarsan tam zamanı havalar ısınıyor ,kıyafetler inceliyor ,yaz geliyor .... hadi başla artık katıl bizebu arada ben bu haftada başlayamadım, umarım haftayaa başlarımmm, destek istiyorum
süpersin arkadaşımKızlar günaydın bugün tartıldım ve bu hafta 1.5 kilo daha vermişimAslında cok kaçamak yapıyorum daha iradeli davransam eminim daha cok veririm neyse .persembe günü 1. Listem bitiyor ben suana kadar 5 buçuk kilo verdim.69.5 dim şuan 64 üm.1.liste bitsin yine tartılır söylerim.hadi azimle devam edip kurtulalım fazlalıklarımızdan
Canım o bendede oluyo niye bilmiyorum tuzu da azalttım aslında.ilin en güzel yanı acıkmıyorum eskisi kadar.öğünler yeterli geliyor artık.2 litre su mutlaka içiyorum.hedefim 55 sanırım 3.listeyide yapıcam.darısı başına canımsüpersin arkadaşımumarım 2. listede aynen devam edersin... ben 2. listeden başlayacaktım bugün ama sabah 1 bardak kefir içtim başkada birşey yemedim acayip şişim bugün niye anlamadım
Merak etme daha fazlası bile gider bende gecen hafta okadar vermiştim bu hafta daha fazla gitti.arada liste dışı seyler yememe rağmen.sabret olur mutlakaBen de bu hafta 700 gr verdim. 57.3 oldum. Diyete devam pazartesiye kadar umarım bir bu kadar daha gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?