- 30 Eylül 2014
- 126
- 31
- 73
- Konu Sahibi armanselin
-
- #6.181
günaydın kızlarr;
nasılsınız?
hafta sonu hiç giremedim nete, çok yoğun geçti
diyet listemede birebir uyamasamda dikkat ettimm , abartmadım henüz reglide olamasamda fenalık hallerim geçti sankii, bugün listeye aynen devamm
asyacmm vazgeçmiycvem inşşş, destekleriniz bu dönemde çok önemliii[/Q
hoşgeldinnnnnnnnnn aramızaabende bugün başladım aranıza katılıyorumm :)
çok güzel yaa imrendim azminee iyiki yazdın bizleri motive etmiş oldunnn 3-5 kilo gözümde okadar büyüyoki benimm seni okuyunca vay be dedimm inş bende istediğim kiloya düşerimBen burada verilen listeyi 6 aydır uyguluyorum.75 ten 54.6 ya düştüm.Bazen kilo vermenin durduğu hatta aldığım zamanlar oldu,özellikle 2,3. liste döneminde.Ama son iki aydır daha hızla kilo veriyorum.Çünkü metabolizma hızlanıyor.Önemli olan uzun vadede sabırlı olmak.Kilo veremeseniz de devam edin,moral bozmayın,zamanla metabolizma da değişecektir.
sorun oluyo tabi canım gusul alana kadar tartılma ve ister istemez kaçamağında oluoo...günaydınnnnnnnnnnnnnnnn yine ve yeniden 1.listeeeeee bugün ikinci günnnnnn:)bu sefer olcak inşallah ya kızlar regl yakın benim devam etcem bi sorun olurmukiiiiiii?????????
canımm ben 1.listeye tam anlamıyla uyamadımki hiçç ilk bi haftadan sonra hep bişeyler oldu bıraktım sonrada lahana suyuyla az yemeyle 2 kilo verebildimsorun oluyo tabi canım gusul alana kadar tartılma ve ister istemez kaçamağında oluoo...
sen niye ilk listeye döndünkii
unutturmam canım benim maaş günüm15aralık 1.liste başlangıç tarihi bugün ikinci gün unutmayın bana unutturmayın kızlarrrrrrrrrrrr
ayy çok sevindim canım hem maaş günün olmasına hemde 6 kilo vermiş olmana:)darısı bana inş:)ha bide listede biraz desiklik yaptım ben sen deneyimli biri olarak bi gözatarmısın yanlışım varsa boşuna uygulamayımunutturmam canım benim maaş günüm
bu arada ilk listede 6 kilo verdim ben.. 4 kiloyu rahat verirsin inşşş
nekadarla başladın canımm???Selam kızlar,
buraya günlük menülerimi yazmasam da listeye harfiyen devam ediyorum. bu hafta 73,50 kilo ile devam ediyorum.
10 gün kaldı 2. listeye geçmeme.
ayy çok sevindim canım hem maaş günün olmasına hemde 6 kilo vermiş olmana:)darısı bana inş:)ha bide listede biraz desiklik yaptım ben sen deneyimli biri olarak bi gözatarmısın yanlışım varsa boşuna uygulamayımaşağı yukarı şu şekilde olcak
sabah: 7.30:2 kuru kayısı bi bardak sirkeli ılık su
9.30:2 dilim tam buğday ekmeği beyaz peynir domates bolca maydonoz sekersiz çay
10.30:yesilcay 1 gresini yada bi avuç bi kac tane beyaz leblebi
öğlen: 12.30:2 dilim tam bugay ekmegi bi küçük kase yogurt(1 dilim tam buğday ekmeği döner yerine:)
15.00:3 adet form bisküvi yada bi kac leblebi yesilcay
17.00:yarım bardak yağlı süt
akşam: 19.00:6 kasık sebze yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği az yağlı salata yada yine 1 dilim ekmekle peynir salatalık domates v.s
21.00:1 meyve yada cayın yanında leblebi(bu arada gün içerisinde 3 litre su mutlaka içiyorum gereken yerleri düzeltirmisin sen)
olmamışmı canımcımmcanım estağfurullah, sadece benim yaptığımla farklı olanları söyleyim, ben kuşluk öğünümde cevizimi mutlaka yedim
senin listede göremedim, sabah kalıkınca yarım yağlı süt içtim, öğlen yoğurt yemedim mutlaka et yedim 100 gr ve salataform bisküvinin yanında leblebi niye listede yokkii tatlımm.. 17.00 da yine kuru kayısı yedimm hadi bunlar neysede akşam yemeğinde 2. ekmek ve peynir niyee bu arada ben 21.00 öğünümü yemedim çünki yalandünyacımla konuşmuştuk o saatte direk yağ oluoo o yüzden atladım orayıı.. sen maşallah hem meyve hem leblebii
napsakta seni leblebiden soğutsakk
canım biraz daha dikkat etsenn gerçi senin kilo kaçtıı biliodum ama hatrlymdmm
nekadarla başladın canımm???
Canım kusura bakma veya larını farketmemişimolmamışmı canımcımmama bak leblebi olan yerlerde veya demiştim yani form bisküvi yerine meyve yerine:)sebze yemeklerini cok sevmiyorum tmm tekrar düzenleyeyim listeyi (
canım hoşgeldin öncelikle aramıza,Topigi yeni gordum.neguzel.kilolar verilmis okadar cok kilom varki vermem gereken oyle boyle deil ama nasil? Kendime guvenemiyorum baslasam devam ettirebilirmiyimki kucuk bebegim var ve cok yaramaz onunla ilgilenmekten duzen kurabilecegimi sanmiyorum ama baslamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?