- Konu Sahibi armanselin
- #6.221
56,8 başlangıç haftaya cuma görüşürüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pilates i dvd den mi yapıyorsun TV de varmı varsa hangi kanalda ben de çok seviyorum pilatesi
canım regl yaklaşınca kilo vermekten geçtim şişkinlik oluyoki bence normal moralini bozma kaçamağı en aza düşürmeye çalış yapma demiyorum çünkü bende senin gibiyim ama asla bırakmak yok:)günaydın kızlar;
2.listeyi ben sevmedim ya kilo veremiyorum 66,7 de kaldım vee sürekli bir kaçamak halindeyimm regli olmam gerekio bugün ondanmı yoksa metabolizmam mı durdu bilmiyorum
canım regl yaklaşınca kilo vermekten geçtim şişkinlik oluyoki bence normal moralini bozma kaçamağı en aza düşürmeye çalış yapma demiyorum çünkü bende senin gibiyim ama asla bırakmak yok:)
günaydın canımm bak söz verdin unutmaaaaa benimde regl devam ediyo akşam caya misafirim vardı bi dilim kek kaçamak yaptım ee bugün yarın haftasonu eşim ısrar etcek yinee ama elimden geldiği kadar hayır dicemmbenim kaçamaklarım hep haftasonu oluyoogünaydın kızlar...
canım öyle yapyrm ama kılo veremedıkçe hep elım uzanıo bırşeylere reglıde olamadım...
bugünde arkadaşlarla oturmamız var...
çok kaçırmycm ama sözzzz
canım valla 1 .listede 6. günüm cok ufak kaçamaklarım olduu balon aldım ama hiçç şişirmedimm sanırım yapmıyor arkadaşlar:)Bu kilo verme sürecinde peki hic spor yapmadiniz mi? Balon şişirme harici :)
Canımm yaa hiç bukadar kaçamak yapmamşııtmm hafta sonu dışarda kahvaltıya bile gittimm düşün artıkkkızlarrrrrr kimse yokmuu casual naptın canım yaa??sana okadar kacamak yapma dedim peki ya ben bugün tam anlamıyla kaçamak günümdüüüüyedimde yedimm şimdide kocaman bi pişmanlık nasıl telafi edicem yaa bütün hafta dikkat ettimm ama bırakmak yokk yarın öbürgün telafi edicem inşaallahh
hoş geldin aramızaa :)Yarın aranızda katılıyorum kızlar. Ben psikolojik olarak Pazartesileri asla diyete başlamam. Beynimde bir yerin Pazartesi başladığım diyeti savsaklayacağına inanıyorum Da 7.30 da nasıl uyanıcam bilmem. Şu sıra erken kalkma sorunum var 12den önce uyanamıyorum :/
kızlarrrrrrrrr neden kimse yazmıyor yaa yalan dünyaaaaaa nerelerdesin sen casual cnm sende yazmıyon artık
hoş geldin aramızaa :)