Moral olacaksa şunu da belirteyim.Geçen hafta annem geldi ve hafta boyunca kek,börek,aşure yemek zorunda kaldım.Bir hafta korkudan tartılamadım.Tartıldığımdaysa hiç kilo almadığımı gördüm.Mucize gibi birşey.Eski metabolizmamla 2-3 kilo kadar alırdım normalde.
Ben bu bölümdeki listeyi uygulayacaklar için bir uyarıda bulunmak istiyorum.Listede yapay tatlandırıcı içeren gıdalar var.Kesinlikle uzak durun.Diyet bisküvilerdeki yapay tatlandırıcılar kanser vb sağlık sorunlarına yol açmasını yanında,yediğiniz gıdaların yağa dönüşmesini hızlandırır.Altınbaşak vb gibi tatsız,tuzsuz olanları var onlardan kullanın.Aynı şekilde meyvalı yoğurtlarda,diyet yoğurtlarda,şekersiz sakız soda kolalarda aspartam,sakarin,soya lesitini,mısır ve glukoz şurubu gibi zehirler mevcuttur.Bunlar aynı zamanda vücudun kilo almasına neden olur.Ben yağsız ya da bazen ev yapımı yoğurtla meyvayı karıştırarak tükettim.Bu konularda bilgi sahibi değilseniz internette birçok bilgi bulabilirsiniz.Çikolata krizine girerseniz bitter tüketmeye çalışın,kek vs çekerse ev yapımı tüketin.Hem sağlıklı olur hemde kilo alımınız artmamış olur.