- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
cnm hayırlı olsun bende görücü usülü evlendim kayınpederimin arkadaşı babamın arkadaşıymış tesadüf amca bize geldi beni beğenmiş gitmiş kayınbabamlara söylemiş eşim yokkkkk asla gitmem ben öle evlenmemm diye kızmış
babamda bana söyledi bende asla istemem dedim evlilik istemiyorum şimdi dedim neyse babam tuttturdu bi gelsinler kızım yok dersen tmm dedi bende onların geleceği günün öncesi 2 rekat namaz kıldım dua ettim nasıl biri acaba hayırlımı diye uyudum
rüyamda bi kuran kursu önünde eşim diz çökmüş oturuyodu bana baktı bende ona yüzünü net gördüm ve uyandım işte öğlen oldu geldiler
annnaaaa bi baktım ki o rüyamdaki oğlan ya buu (evlendiğim evde o rüya da gördüğüm kuran kursunun önündeymiş şimdi orda oturuyorum ) neyse eşim istemediği için özensiz gelmişşti bende pek istemedim ya neyse sonra ooturdular gittiler akşma tlf geldi beğenmiş oğlan bi gelip görüşsünler demişler ben sadece eşimin boyunu posunu beğenmiştim neyse sonra görüştük birbirimizi beğendik evlendik
şimdi eşimi deli gibi SEVİYORUMMMMMMMMMM ODA BENİ ÖYLE ZATEN İNSAN Bİ KERE ISINDI MI Bİ DAHA SÜRER GİDER
bide yaradan bize meyvemizi verseydi o da olacak inşllh
cnm sen görücü usulu dedin ya anlatmak istedim hakkına hep hayırlar olsun güzelimmm
İnşallah canım ben inanıyorum aşkınızın meyvesini alacaksınız.