-
- Konu Sahibi armanselin
cnm inş içinden geçen şeyler seni bi ömür mutlu eder
bak sende farklı rüyalar görmüşsün hadi hayırlısı kız yoksa sen bu gidişle sözlencen miiiiiii
bak böyle dedin ya kalbim dakkada bilmem kaç sn hızla çarpmaya başladıbu gazla gider FATİH i de öperim ben tamam kapatalım şu konuyu bak çok şey oldum benn
Bu diyet gerçekten güzel görünüyor, bende aşağıdaki daha kısa zamanda etki edebilecek bir diyet vereyim. Uygulayanlar etkisini gördüler.
1.HAFTA DİYETİ
SABAH:
1 dilim kepekli, tam tahıl veya yulaf çavdar ekmeği
2 dilim kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (60 80 gr)
3-4 adet zeytin (Yağsız)
1 adet domates veya salatalık
ÖĞLE
Ara öğün: Öğle yemeğinden önce acıktığınızı hissettiğiniz zaman meyve tüketilmelidir. 1 elma, 1 avuç çilek, 1 avuç kiraz ya da ince bir dilim kavun yada karpuz tüketebilirsiniz.
Öğle yemeğinde yarım kase çorba içebilirsiniz.
Salata: Dilediğiniz kadar salata tüketebilirsiniz. Domates, salatalık, marul, maydanoz, havuç, roka, semizotu, gerekirse çiğ ıspanak ve karnabahar salatası, zeytinyağı konulmayacak, sirke, limon, nar ekşisi, balsamik sirke konulabilir.
Yoğurt: Süzme yoğurt yada prebiyotik yoğurt tüketebilirsiniz. Bu diyette meyveli yoğurt tüketilmez.
AKŞAM:
Akşam yemeğinde yine yarım kase çorba içebilirsiniz. Çorbanın ardından az porsiyon hafif, yağsız, az tuzlu yemek yiyebilirsiniz. Makarna, pirinç pilavi türevi öğünleri kesinlikle tüketmeyin.
Çay, kahve haricinde en az 2.5 litre su içmelisiniz.
Bitki çayları, çay, kahve şekersiz içilmelidir.
2. HAFTA DİYETİ
SABAH:
1 dilim kepekli, tam tahıl veya yulaf çavdar ekmeği
2 dilim kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (60 80 gr)
3-4 adet zeytin (Yağsız)
1 adet domates veya salatalık
ARA ÖĞÜN: Öğle yemeğinden önce acıktığınızı hissettiğiniz zaman meyve tüketilmelidir. 1 elma, 1 avuç çilek, 1 avuç kiraz ya da ince bir dilim kavun yada karpuz tüketebilirsiniz.
ÖĞLE:
Salata (domates, salatalık, marul, maydanoz, havuç, roka, semizotu, gerekirse çiğ ıspanak ve karnabahar salatası).
Yoğurt her türlü olabilir (süzme, kaymaklı prebiyotik ), yoğurdun light olması şart değildir. Veya Çorba + salata, hazır veya ekspres çorba, yağsız hazırlanmış tarhana çorbası, yağı alınmış et veya tavuk suyuna yapılan sebzeli şehriye (bir çorba kaşığı dolusu kuru tel şehriye konulmalı)
AKŞAM:
100 150 gr çiğ olarak tartılan et (kırmızı et, tavuk, balık) özellikle haşlama olarak yada ızgarada hazırlanmalıdır.
Sebze (patates ve bezelye hariç) bir tabak ve hiç yağ konmadan haşlama veya ızgara olarak tüketilmelidir. (örnek, 3 adet patlıcan közlemesi, domatesli biberli mantar sote)
Bunların yanında salata ve yoğurt yenilebilir.
Çay, kahve haricinde en az 2.5 litre su içmelisiniz.
Bitki çayları, çay, kahve şekersiz içilmelidir.
2 HAFTALIK EGZERSIZ PROGRAMI
İlk hafta diyet programında besin değerleri düşük olduğu için spor yapılmaması tavsiye edilir.
İkinci hafta ise haftanın 2-3 günü ortalam 45 dakika yürüyüş yapılmalıdır.
neden banlansın ki anlamadımbu diyet listesini deneyeyim diyorum ama ben sabah 7 30da hadi kalktım sütü içtim diyelım yatar uyurum sorun değilde 9 da tekrar ye fılan ben öglen 1 de uyanıyorum gecede 2 den önce yatmıyorum aksam 9 dan sonra sadece meyve bilmiyorum yapabilirmiyim denemeye calıscam uykuya doyamıyorum bı erken kalkabılsem
Günaydın armanselin, ben 3. listeyi göremiyorum. Neden olabilir?
3. listeye bayıldımşeker gibi liste
dün ilk günümü kazasız atlattım. ama gece çlıktan ve baş ağrısından uyuyamadımne çok yiyormuşum.
akşam yazamadım menümü eşim evde olunca nete girmeye fırsatım kalmıyor kendilerinden
neyse dünkü menüm :
uyanınca : sütlü kahve
kahvaltı : 2 dilim tambuğday ekmeği, bayaz peynir, maydonoz, şekersiz çay
ara : 3 kayısı, 5 fındık
öğle : haşlanmış tavuk göğsü, salata, 1 dilim t.buğday ekmeği
ara : 2 küçük kurabiye ( misafirlikteydim sadece kurabiyeyle sınırladım kendimi ), 2 kayısı
akşam : 6 kaşık lahana, salata, 1 dilim ekmek
ara : 1 portakal
2 lt su 1 fincan yeşil çay içtim.
aman o da kilo mu
gider kilolar sıkma cnını bu diete sende başla gör sonucu
Oh oh ev de ayrı görümceler de evli hadi hayırlısı.
seninde annen ve ablaların 4 aylık hamile diye gülerlerse sana da fazla gelir o kilolarhem daha gelinlik var , annem gelinliği patlatacan diyo bana
merhabalarrrrrrrr tünaydınnnnnn
ayyyyyyyyyy tüm sayfaları olkudum Allah muhabbetinizi arttırsın okurken çok keyif aldım valla çok hoşsunuz
bolon alayım bende hemen eee kurallara uymak lazım
akrepcikcimmmmmmmmmmmm valla ben bile çok heyecanlandım seni düşünemiyorum aaaayyyyyyyyyy perşembe günü sonuçları ayrıntılı istiyorum çatlarım vallahayırlı olsun canımmmmm inşallah içine siner aramzdan bir bekar da mutlu olur inşallah darısı bizlere diyelim
armanselin canım 3 listede harikaaaaaaaaaaa acabba 3 listeden başlayamıyor muyuzşaka tamam şaka canımmmmmmm
ben 4. listede merak ettim şimdi
peki şekerim
sen diete ne zaman başlıyorsun
bende 28 yaşında, evli ve 1 çocuklu olarak aranızdayım artık. Pazartesi ilk listeye başladım 73,6 ile. hedef 65 bakalım pazartesiye kadar kayıp olucak mı?
sanirim en buyuk benim eylulde 36 olacagim .iki yavrum var biri 10, digeri 3 .diyet listesine pazartesinden itaberen uymaya calisiyorum haftaya ne kadar kilo verdigimi bildiririm
menümmmmmmmmm
sabah:2 dilim ekmek ,peynir,domatesss
arada :3 kuru karısı
öğlen:salata,çorba
arada :5 çubuk
akşama da anneme pırasa yaptırıyorum içinde bıraz bulgur atacak yogurtla onu yiyeceğim
canım 1. listeyi ayrı alıntıla ( QUOTE ) , 2.yi ayrı, 3.yü ayrıBiraz konularımı örnek al
ağzın bal yesin kız tam soracaklarımı sormuşsun ne giyeceksin canım söyle güzel bir elbise giy
akrepcik allahım hakkınızda hayırlısını versin canım :) tatlı heyecanlar bunlar
kızlar bu günkü menüm
uyanınca : sütlü kahve
kahvaltı : 2 dl. t.buğday ekmeği, peynir, maydonoz, şekersiz çay
ara : 2 kayısı
öğle : 6 7 kaşık kuru fasulye, 1 dilim ekmek
ara : yarım pk. diyet bisküvi, 2 kuru kayısı, ılık su
akşam : 1 kase çorba, salata, 1 dlm ekmek
ara : 1 elma yerim
2 lt su, yatmaya yakında bitki çayı içerim
alışıyorum galiba artık az yemeye dünkü baş ağrısı olmadı bugün