- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.801
hoş geldin umarım hepimiz sağlıklı bi şekilde kilo veririz ve bunu koruyabiliriz.şuan bende bu korku başladı ya geri kg alırsam bunuda bi araştırmam lazımBugün ikinci gün çok uyamıyorum listeyee daha az yiyorum sanki sabahları ilk iş elma sirkeli suyla iki kuru kayısı yiyorum sonra bi dilim cavdar ekmeğiyle kahvaltı ara öğünlerde yeşil cayla bi grissi kuru incir sevmiyorum 3 litre su tüketiyorum hergün daha önce buna benzer bi listeyle diyetisyen kontrolünde hic spor yapmadan 6,5 kg vermiştim inşallah simdide vercem:)
Hosbuldum nurgulcum biraz inceledim sen cok guzel kilo vermissin sakin pes etme darisi benim basima insaallahhoş geldin umarım hepimiz sağlıklı bi şekilde kilo veririz ve bunu koruyabiliriz.şuan bende bu korku başladı ya geri kg alırsam bunuda bi araştırmam lazım
ilk hafta için normal, bende daha fazla gitti ama kişiden kişiye değişebilir bire bir uyguladığından eminsen 25 gün sonunda en az 5 kilo verirsinkızlar ben baslayalı 1 hafta oldu ve sadece 1 kilo verdim .s normal mi acaba . boyum 152 kilo 73
inşallah canım benim yaa bu kiloları vermeye çok ihtiyacım var . hep beraber verelim kurtulalım şu kilolardan inşallahhilk hafta için normal, bende daha fazla gitti ama kişiden kişiye değişebilir bire bir uyguladığından eminsen 25 gün sonunda en az 5 kilo verirsin
inşallah hep beraber hedefimize ulaşırız canım benim yaa :) canım benim kaçamak yapmamaya çalıs yaa şu kilolardan kurtulalım sonra yavaş yavaş yaparız kaçamağı :)) canım ben karar verdim 1. listeyi bitirmeye 20 gün var ve 20 gün lahana kürünü yapcam . daha öncede yazdım bende biraz kabızlık olmaya başladı belki lahana ile gider bu . hede vucuttan yağ ve ödem atıyormus canım benim . bu arda spor çok çok iyi olur ben plates yapacaktım cok vaktim olmuyo ama en kısa zamanda baslayacagım inşallahgünaydınn kızlar kmo hg inşallah hedefine inersin bende 4 gun oldu başlayalı hnüz tartılmadım ama dün bi tulumba tatlı bi dilimde börek yedim cokk pişmanımçok etkilermiki gerçi diyet listesinden az yiyorum lahana kürüne gelince bilmiyorumki canım araştıralım bi spora yazılmayıda düşünüyorum ben
cnım ya bende araştırdım gerçekten iyi gibi geliyor sen naptın başladınmı lahana kürüne bide şunu anlaamadım bu lahana kürü lahana çorbasımı oluyo yoksa lahana suyumu eger lahana suyuysa haşladığımız lahanaları atıyomuyuzz bende düşünüyorum ama kafam karıştı çorbamı lahana suyumu????bide kızlar biraz önce nette arastırıken gördüm saraçoğlunun 15 günlük lahana maydanoz limon kürünü de bu diyetle yapsak nasıl olur .
evet basladım canım şimdilik iyi gidiyo bakalım :)çorba değil. yapılışı şöyle= lahanayı 15 dk kaynatıyoruz .sonra biraz maydanoz atıp 5 dk daha kaynatıyoruz. günlük yapabilirsen daha iyi olur . lahanayı atmana gerek yok yemeklerde kullanabilirsin canım :) tadı güzel olsun diye içmeden önce bardağa koyduktan sonra biraz limon sıksan daha iyi olur :))cnım ya bende araştırdım gerçekten iyi gibi geliyor sen naptın başladınmı lahana kürüne bide şunu anlaamadım bu lahana kürü lahana çorbasımı oluyo yoksa lahana suyumu eger lahana suyuysa haşladığımız lahanaları atıyomuyuzz bende düşünüyorum ama kafam karıştı çorbamı lahana suyumu????
bu diyetle de istediğin kiloya ulasabilirisn .kür sadece hızlandırmak için canım :)Bu diyeti lahana kürü olmadan spor ve yürüyüş ile yapsak nasıl olur acaba ? Bem de iki gün önce 56 kg boy:160cm. Ama iki gündür dağıtıyorum. Acaba bu diyeti yapsam nasıl olur ? Kür hazırlamak zoruma gidebilir çünlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?