- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.781
benim tek kaçamağım şekersiz sütlü kahve bunuda yarından itibaren kesicem bakalım ne olucak belki bi değişim olurbende aynı durumdan muzdaribim hiçbirşey ilk listedeki gibi gitmiyor daha az yediğim halde bugün 10.günüm sadece 1 kg vermişim neden böyle oluyor bende anlamıyorum
öncelikle hoşgeldin aramıza herbalife sakın ama sakın başlama misliyle geri alırsın kullanan arkadaşlarım var ömür boyu kullanman gereken bi şey onu unut senherkese merhabalar:) ben arnıza yeni katıldım. bende sizler gibi kilo problemlerinden muzdaribim .s yakında nişanım olacak ve ben kilo vermeliyim . uzun arastırmalarım sonucunda bu diyeti yapmaya karar verdim.burada herkes çok güzel şeyler başarmış maşallah . herbalife diye birşey duymustum ama bu listeyi görünce vazgeçtim.tüm arkadaşlarıma sormak istiyorum 1 liste ortalama kaç kilo verdiriyo acaba. yaa bende verebilirmiyim .s bide ilk baslar başlamaz pilates yapsam olur mu ? belki daha cabuk kilo verdirir.
merhaba sende hoşgeldin :) bence sen bu diyeti yapma hamilesin zararlı olabilir sana bi site önericem hamile bayanlar için güzel diyetler var bi bak kesin beğeniceksin http://eskikilomadonuyorum.wordpress.com/Merhabalar ben doğum sonrası sağlıklı kilo verebilmek için aranırken listenizi buldum hoşuma gitti listeyi kaydettim ama aklıma takılan bi konu var sormadan başlamak istemedim. Doğum yapalı 6 ay oldu bebeğime ek gıdalar vermeye başladığım için diyete yöneldim bebek emzirdigim için su ana kadar diyet yapamadım ilk doğum yaptığımda fazla kilom yoktu hatta hiç fazlam yoktu desem yeri...
Siz spor yapiyorum demissiniz.. ne sporu yapiyorsunuz..her gun mu yapiyorsunuz.. diyetisyenler bazen arada bonus gunu veriyorlar burda amac yavaslayan metobolizmayi hizlandirmak..belki bir gun 8stediginiz kadar yemek yiyerek kendinize bonus verebilirsiniz ve ertesi gunu kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz..yinede siz bilirsiniz[/QUOTE]OTE="nurgul_gokcan, post: 37437676, member: 307295"]öncelikle hoşgeldin aramıza herbalife sakın ama sakın başlama misliyle geri alırsın kullanan arkadaşlarım var ömür boyu kullanman gereken bi şey onu unut senbu listeyle ilk 1 ay rahat 5 kg verirsin ıikinci ay duruyo o ayri ama bende sıklaşma var buda iyi bi şey
evet reglidendir ben regliden sonra 10 gün yerimde saydım sakın fire vermearkadaşlar merhaba ben yeni geldim,
diyetede yeni başladım 2 haftadır diyetteydim 3 kilo verdim bile yalnız regl dönemine girdiğim için allak bullak oldum tartıya çıkmak mantıklı değil inanın 2 kilo fazla çıkıyorum bu dönemde olduğumdan dolayıdır dimi o kadar ugraştım o 3 kilo için geri almış olamam dimi
sayfa 1 de bütün detaylar varlisteyi payklaşırmısnz aranıza yeni katılmak isityorum
evet reglidendir ben regliden sonra 10 gün yerimde saydım sakın fire verme
tebik ederim kafana takıyordun bide veremedim diye bizimde eşimle 15. günümüz ben 3,5 kilo versim eşimde 7 çok iyi gidiyor hadi bakalım bende 68 e düşsem yetergünaydın kızlar
bu hafta sonu 2.listem bitmiş olucak.75,900 ile başladım şuan 67,200 kg olmuşum60 kg olana kadar devam edicem benimle birlikte başlayan arkadaşlar nerdesinizzz
tebik ederim kafana takıyordun bide veremedim diye bizimde eşimle 15. günümüz ben 3,5 kilo versim eşimde 7 çok iyi gidiyor hadi bakalım bende 68 e düşsem yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?