- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.581
meraba :Arkadaşlar biz zamanında burda çok güzel kilolar vermiştik sorularınız varsa cevaplarım ilk önce ilk 25 günlüğü uyguluyorsunuz o bitince 2. sonra 3. sırayla ve gerçekten çok sağlıklı zayıflarsınız
meraba :
ben bu gün 4 .listeyi bitirdim ve güzelde kilo verdim haftaya 5. listeye başlıyacağım size bir sorum olacak verdiğiniz kiloları koruyabildiniz mi koruduysanız nasıl korudunuz
zaten yaşam tarzı haline getiriyorsun bi süre sonra o yüzden de kilolar geri gelmiyor
Arkadaşlar ilk listeyi bitirince kaç kilo veriliyor acil cevap
ben 1. listede kaç kilo vermiştim hatırlamıyorum ama toplam kaç kilo mu verdim 14 kilo cumartesi 5.listeye geçeçeğim
Ayyy masaallah darisi bize 10 kilo vermem lazim ama emziriyorum bi zarari olur mu sizce
bebeğin kaç aylık
4 aylk canim ben de kilo vermek istiyorum yaaa
yinede doktoruna danış çünkü bebeğinin sana ihtiyacı çok bence 1.listeye eklemeler yaparsan olur
Dogru diyosun canim ben dikkat edeyim ama cok siki bisey yapmsyayim simdilik bi kac ay daha gecsin ek gidaya gecince baslaysyim
Arkadaşlar biz zamanında burda çok güzel kilolar vermiştik sorularınız varsa cevaplarım ilk önce ilk 25 günlüğü uyguluyorsunuz o bitince 2. sonra 3. sırayla ve gerçekten çok sağlıklı zayıflarsınız
mrb 5.listeyi haftaya bitiriyorum ama verilecek 5 kilom daha var sizce ne yapmalıyım
bence armanselinin ramazanla ilgili paylaştığı listeyle devam edebilirsin hem oruç her anlamla iyi geliyor
tamam öneriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?