- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi armanselin
- #5.621
Selam kızlar bu diyeti tam 8 gündür uyguluyorum ve 2,5 kilo verdim. Böyle iyi sonuç alacağımı düşünmemiştim. Tabi spor da yapıyorum. Sizler ne durumdasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tebrik ederim seni )))bugün diyetimin 5.günü dayanamayıp tartıldım hergün spor yapamadığım halde 1.700 kilo vermişim bi kısmı ödem diyelim gerisi muhakkak yağ çok mutluyum muhteşem bi diyet listesi hiç zorlanmıyorum
selamm ben 18 ağustostan beri uyguluyorum 4,5 kilo verdim 11 eylülde 2. listeye başlıyorumkızlaarr nerdesınız uygulayanlar ne kadar zamanda ne kadar sonuc alanlar yazsın meraklardayım
selamm ben 18 ağustostan beri uyguluyorum 4,5 kilo verdim 11 eylülde 2. listeye başlıyorum
bugün tam 1 hafta oldu bu diyete başlayalı ve 1800 gr.zayıflamışım.Kilom 74,2 idi şimdi 72,4.ilk liste bitiminde hedefim 69'a düşmek.İnşallah herkes hedefine ulaşır.Allah azim versin.
Aslında iyi fikir ama çok giremiyorum malesef internete ,yine de vakit buldukça yazarım hangi gruptasınız?Bi
Bunu okuduguma sevindim. Yeni bir sayfada ne yediklerimizi paylasmaya nedersin.ilham aliriz birbirimizden.yemekler monotonlasip diyetten bikmayiz?
haftasonu geç kalktığım için 2 ögün yapıyorum ancak yine listeya göre yiyorum.mesela kahvaltı+öğle veya kahvaltı+akşam listesine geçiyorum direkt.Günaydın. Henuz bir grupta degiliz. Suan disarida oldugum icin baglantimda sıkıntı var. Yazmakta zorlaniyorum.en erken haftaya perşembe baslayabilirim bende.
Perfect, haftasonları da mi listeye uyuyorsun?